Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

31103 Mesaje în 2866 Subiecte- de către 3957 Utilizatori - Ultimul cont creat: botezatumih

Iulie 30, 2010, 06:33:50
GAZDUIRE.infoForum WHDomenii .ro, .com etcModul API RoTLD
Pagini: [1]   În jos
Imprimă
Ajutor Subiect: Modul API RoTLD  (Citit de 2677 ori)
Mihai RADULESCU
Membru

Vezi Profilul WWW
« : Martie 28, 2009, 02:22:34 »

Exista vreun modul API sau o alta varianta pentru inregistrarea domenii .RO automata daca nu esti partenet direct RoTLD?
Memorat

Mihai RADULESCU
http://www.tlh.ro - Gazduire web si Inregistrare domenii
Bruzli
Membru

cristianbuzle@hotmail.com cristianbuzle cristianbuzle
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #1 : Martie 28, 2009, 03:08:59 »

da, daca gasesti un partener care iti furnizeaza asa ceva.
Memorat
Mihai RADULESCU
Membru

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #2 : Martie 28, 2009, 03:16:05 »

merci dar iti dai seama ca m-am gandit la varianta asta...pina acum nu am gasit.Poate cineva...a intalnit si ma ajuta.
Memorat
dt
Moderator
Hostmaster

ename_ro
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #3 : Martie 29, 2009, 11:07:38 »

API nu are (inca) nici RoTLD.

Noi avem ceva dar doar pentru reselleri (de hosting). Nu e API ci o interfata web ce permite rezervarea direct pe numele clientului final. Sunt sigur ca si altii au ceva asemanator, mai cauta.
Memorat

Daniel Toma
Mihai RADULESCU
Membru

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #4 : Martie 29, 2009, 07:00:41 »

m-ar interesa in cazul asta cum functioneaza nu parteneriat direct cu RoTLD.Parca am citit totusi de un API la RoTLD...sau macar ca ar fi in teste dar nu sunt sigur.

Merci!
Memorat
Gupi
Furnizor servicii
Hostmaster

Hangar Hosting, SRL

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #5 : Martie 29, 2009, 08:45:12 »

E mai usor a intrebi decat sa cauti, nu ?
http://portal.rotld.ro/pages/ro/5/
Memorat

Stefaniu -gupi- Criste
Mihai RADULESCU
Membru

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #6 : Martie 29, 2009, 09:58:28 »

domne...stiu...dar am intrebat cum functioneaza in ideea ca cineva mai sus ,spusese ca "inca" Roltd nu au API, si ma interesa cum merge treaba.

Merci oricum!
Memorat
Andrei G.
Membru

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Martie 29, 2009, 10:01:34 »

domne...stiu...dar am intrebat cum functioneaza in ideea ca cineva mai sus ,spusese ca "inca" Roltd nu au API, si ma interesa cum merge treaba.

Merci oricum!

Pe acest forum nu este bine sa pui intrebari, mai ales cand esti hoster.
Memorat
Andrei G.
Membru

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Martie 29, 2009, 10:08:44 »

cu placere Zâmbet
Memorat
Mihai RADULESCU
Membru

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #9 : Martie 30, 2009, 08:43:53 »

@andrei g.

nu prea ti-as da dreptate...dar ma rog, asa o fi cum spui tu.

Multumesc!
Memorat
Alexutu
Vizitator
*

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Aprilie 28, 2009, 06:13:07 »

eu nu am inteles niciodata chestia cu reselerii. Daca mi-as lua vreodata .ro, as cumpara direct de la rotld. Sincer ma indoiesc ca imi poate oferi cineva mai ieftin decat acolo.
Memorat

Directioneaza 2% catre "Pentru Voi"
Bogdan.eGazda
Webmaster

EGAZDA SRL

bogdan_martinescu
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #11 : Aprilie 28, 2009, 07:53:54 »

Te inseli. Prin partenerii RoTLD pretul per domeniu poate fi cu pana la 25% mai mic.
Memorat

http://www.egazda.ro - Gazduire web profesionala pe servere in Romania.
Ed
Membru

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #12 : Aprilie 28, 2009, 10:42:04 »

eu nu am inteles niciodata chestia cu reselerii. Daca mi-as lua vreodata .ro, as cumpara direct de la rotld. Sincer ma indoiesc ca imi poate oferi cineva mai ieftin decat acolo.
Contractul de parteneriat ROTLD:
http://portal.rotld.ro/site_media/downloads/parteneriatroa20080912.rtf

Art.8. Plata serviciilor.
a) Pentru numele de domenii înregistrate prin parteneriat, se acordă o reducere de 30% din preţul de 61 USD pe domeniu, incluzând TVA.

Daca partenerul isi pune un adaos de 25%, atunci tu il iei mai ieftin decat la ROTLD.
Memorat

http://MegaHost.ro - Non-Stop Hosting
Flaviu
Oaspete
**

gorzo_boy
Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Iunie 16, 2009, 05:59:58 »

Exista vreun modul API sau o alta varianta pentru inregistrarea domenii .RO automata daca nu esti partenet direct RoTLD?

[moderator: ofertele se fac doar cu mesaj privat]

FUNCTIONALITATI:

- Un API care vă permite să construiți un sistem/website pentru comenzi automate.
- Interfața HTTP cu care se pot vizualiza si aproba comenzi, downloada inștiințări și comanda manual domenii.
- Download-ul inștiintărilor de plată in format PDF.
- Agregarea mai multor inștiințări intr-un singur document.
- Plata online prin card bancar (via epayment.ro) a unei singure înștiințări sau a mai multor înștiințări la alegere prin agregare.

PRETURI:

Prețurile sunt exprimate in euro și sunt calculate la cursul BNR din data generării înștiințării de plata si nu includ tva:

- Inregistrare domeniu international reseller - 8 EUR + TVA (.com, .net, .org, .info, .eu, .biz).
- Inregistrare domeniu .ro reseller - 32 EUR + TVA.

ALTE ASPECTE TEHNICE:

- Domeniile se inregistreaza in numele clientului dvs.
- Condiția pentru a deveni reseller este de a avea ca obiect de activitate hosting-ul sau in general sa vindeti altor clienti aceste domenii si să vindeți minim 2 domenii pe lună.
- Pentru domeniile .ro comandarea unui domeniu efectueaza rezervarea domeniului pentru 30 de zile. Acțiunea de "activare" inseamnă confirmarea domeniului către ROTLD.
- Pentru domeniile internationale (.com, .net, .org, .info, .eu, .biz) comandarea unui domeniu NU efectuează rezervare de domeniu. Acțiunea de "activare" a domeniului inseamnă plasarea comenzii. Pentru ca nu se face rezervare, există posibilitatea ca domeniul international sa fie cumpărat de altcineva, iar acest risc creste dacă plata întârzie.
- Numărul de domenii activate dar neachitate este restrictionat la 2. Activarea domeniilor de către reseller înainte de efectuarea plătii se poate face doar manual, din interfața de administrare pusă la dispozitie. De exemplu: dacă plata unui domeniu catre Hostway urmează a fi efectuată deoarece clientul final al reseller-ului a achitat, un reseller poate să activeze domeniul inainte ca departamentul Hostway de Billing/Contabilitate sa fie anuntat (in limita de 2 domenii activate dar neachitate). Aceasta limita se poate modifica in funcție de bonitatea clientului.
« Ultima modificare: Iunie 16, 2009, 07:05:18 de către Cosmin L. Neagu » Memorat
Pagini: [1]   În sus
Imprimă
Schimbă forumul:  

Theme orange-lt created by panic