Autor Subiect: Caut VPS  (Citit de 2417 ori)

Maxmind

• Vizitator
Caut VPS
« : Martie 31, 2009, 07:49:56 pm »
Salut,

Am nevoie de niste sfaturi de la persoane care folosesc VPS si inca isi gazduiesc site-urile la respectivul host.. asadar din proprie experienta..
As avea nevoie de:
- maxim 15 GB hdd (de preferabil cat mai putin findca nu voi utiliza mai nimic in primul an)
- 20 GB trafic
- 512 ram
- acces ssh, shell, root
- server in romania sau europa
-------------------------------
aproximativ 10-15 euro lunar..

imi trebuie un VPS de start pentru ca timp de cateva luni voi fi in teste si dupa acea traficul va fi destul de redus la inceput.. nu are rost sa caut ceva mai mare, iar un shared hosting nu incape vorba pt. ca neaparat trebuie sa am acces la ssh, shell si root..

As dori pareri doar de la cei care sunt clienti la respectiva firma..
Multumesc!

hpaul

• Vizitator
Răspuns: Caut VPS
« Răspuns #1 : Iunie 09, 2009, 01:28:24 pm »
Salut,

O prima intrebare:
Dece ai nevoie de acces SSH?

Ti-as recomanda Swvps, primul plan este aproape exact cea ce vrei tu. Eu am un VPS acolo si merge foarte bine, nu am dece sa ma plang. Numai ca trebuie sa astepti 2 zile(maxim) sa ti-l activeze, bineinteles dupa ce ai platit.

Sau mai e unul dar nu prea il recomand, au preturi mici dar, eu am asteptat 4 zile sa-mi activeze VPS-ul, asta dupa ce le-am trimis un mail. Burst Networks
Chestia ce ma amuza este ca au uitat de VPS-ul meu, e activ de 2 luni, si eu am platit pentru una.  ;D

Tomoiaga

• Webmaster
  • Mesaje postate: 921
    • Vezi Profilul
    • http://elvsoft.com
« Răspuns #2 : Iunie 09, 2009, 01:56:35 pm »
Eu va recomand sa lasati momentan Swvps si pe toti cei care folosesc HyperVM/lxadmin/Kloxo.
Ca idee, daca apare pe un site LxAdmin/HyperVM/kloxo, e bine sa fugi de el.

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us

Andrei G.

• Membru
  • Mesaje postate: 244
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Iunie 09, 2009, 02:23:50 pm »

hpaul

• Vizitator
« Răspuns #5 : Iunie 09, 2009, 03:20:08 pm »
Eu va recomand sa lasati momentan Swvps si pe toti cei care folosesc HyperVM/lxadmin/Kloxo.
Ca idee, daca apare pe un site LxAdmin/HyperVM/kloxo, e bine sa fugi de el.

Daca observi nu au numai Hyper-V ca solutie de virtualizare. Asa ca eu nu va recomand sa lasati Swvps(dar, fiecare cu parerile lui).

Tomoiaga

• Webmaster
  • Mesaje postate: 921
    • Vezi Profilul
    • http://elvsoft.com
« Răspuns #6 : Iunie 10, 2009, 06:12:57 pm »
eu nu am zis nimic de hyper-v dar probabil nu ai auzit ca owneru de la lxadmin/hypervm s-a spanzurat asta dupa ce softu i-a fost spart si au disparut de la diversi cateva mii de vps-uri... (diversi care folosesc hypervm si care acum e cu gauri pentru ca nu mai are cine sa-l repare)
« Ultima Modificare: Iunie 10, 2009, 06:16:05 pm de Tomoiaga »

Andrei G.

• Membru
  • Mesaje postate: 244
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Iunie 10, 2009, 07:24:11 pm »
eu nu am zis nimic de hyper-v dar probabil nu ai auzit ca owneru de la lxadmin/hypervm s-a spanzurat asta dupa ce softu i-a fost spart si au disparut de la diversi cateva mii de vps-uri... (diversi care folosesc hypervm si care acum e cu gauri pentru ca nu mai are cine sa-l repare)

Mai, daca softul a ajuns un lider in ceea ce facea nu cred ca o sa moara odata cu stapanul, cel mai probabil se poate sa fie preluat de altcineva.

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #8 : Iunie 10, 2009, 07:38:19 pm »
Sa preiei cum?
Si ce sa preiei?

Andrei, softul ala nu era lider la nimic si niciunde.Era o solutie sinistra, folosita de vanzatori de iluzii si de moka la plic.

Ca sa dregi minunea aia facuta de un one man show tatuat cu "God is a fucking idiot" pe brat, ai avea nevoie de personal.Ca sa faci audit la softul ala dupa dezastrul care a fost, ai nevoie de cod stelar.
Toate astea o sa duca, eventual, la o crestere a preturilor.
Si atunci ..no more fun.
Neinteresant pentru fomisti si cautatori de cat mai moka.

DualByte

• Vizitator
« Răspuns #9 : Iulie 12, 2009, 04:41:46 pm »
[moderator: asta e al 3-lea mesaj moderat din 3 postate ... nu stiu ce fel de imagine incerci sa-ti faci insa rezultatul nu cred ca e cel scontat!]
« Ultima Modificare: Iulie 12, 2009, 05:39:02 pm de Cosmin L. Neagu »