/offtopic
De vreo jumate de an mă laud că-mi fac firmă. N-am avut timp să umblu, acum, cu impozite forfetare şi alte ţepe propuse micilor întreprinzători, mă mai gîndesc dacă are sens sau nu să-mi fac. Oricum, dacă o să-mi deschid un SRL, promit că pe cartea de vizită o să scriu “împărat“. La fel o să scriu şi în profilul de LinkedIn. Eventual, “emperor“, că sună mai bine în engleză.
Dacă toţi sînt CEO, preşedinţi şi alte poveşti din categoria asta, să vă văd atunci, cine o să fie mai tare ca mine?
Ma laud ca o sa fac dar nu am timp, ma sperie impozitele, unii vor sa-mi dea tepe, si overall nici nu stiu daca sa-mi fac o firma.
In schimb, fara sa am habar cam ce inseamna sa faci ceva, ma complac in a fi sclav.
Dar un sclav care comenteaza.
Dar cand o sa am curaj , timp si o sa-mi scot capul dintre fese( unde este caldut) promit ca ma fac imparat.
Diferenta intre a face ceva si a comenta de pe margine este simpla.
PS:
Acum cateva saptamani, un director de la o firma maricica, fiind in vizita non protocolara ma intreba cum de cei care sunt ierarhic sub mine conduc BMW de 15k iar eu umblu in Smart.
Ei , raspunsul a fost simplu : Eu nu mai am de demonstrat nimic.
Cam asa si cu CTO,CEO, CFO.
Assistent Manager, CCO , Director Eexecutiv, Key Account Manager......
La ora 6 sparg usa, merg in grup la bancomat sa-mi verific gologanii si trag speranta sa-mi DEA ala de da in firma ceva mai bun.