Marian, te rog sa imi spui care dintre ofertele de la mine de pe site sunt trase de par. Prin acel post nu am intentionat sa imi prezint serviciul, respectiv sa imi fac reclama, era un exemplu.
Cat despre banda, 1mbps garantat (daca stii ce este aceasta notiune) nu ti se pare foarte ok la acel pret? Faptul ca fiecare server beneficiaza de alocare dinamica pana in 5mbps nu am specificat pe site, pentru ca eu nu vand fete morgana, eu vand banda garantata, daca am destula banda libera, se urca si mult mai sus (ceea ce se intampla tot timpul, dar nu "vand" asta). Chiar din quote-ul tau se vede ca am recunoscut faptul ca peste tot apar probleme mai devreme sau mai tarziu, si asta este logic. La mine inca nu au aparut, dar or sa vina si ele. Cat despre site, fiecare poate alege ce doreste sa faca public si ce nu.
Am spus eu undeva ca vreau clientii simpliq? Daca imi pun ambitia pot face si lucruri de genul "3 luni gratis, restul la 50% daca veniti de la simpliq la mine" si nu as avea o problema, dar nu imi sta in caracter sa fac asa ceva. La FH 2009 mi s-au parut oameni ok si pe treaba lor, in mare, si fiecare e liber sa isi desfasoare activitatea asa cum vrea. Eu mi-am expus parerea referitor la cum au decis ei sa construiasca reteaua de fibra optica, care ar trebui sa fie redundanta si nu este cu adevarat, plus ca providerul de back-up nu intra automat.
cred ca am terminat cu offtopic-ul, sper sa nu imi iau avertisment/ban, daca doresti tu sau oricine altcineva sa continuam discutiile pe mess, id mateis123, horia si tu daca ai timp/chef.