Salut Bogdan, imi permit sa te intreb ce ti se pare atat de nepotrivit in abordarea acestui om de vanzari. A observat ca ai probleme (si tu si alti mii de clienti directi si indirecti ai lui Simpliq) si a incercat sa iti ofere o solutie de hosting profesionala.
Probleme sunt peste tot, nimeni nu este perfect desi cu totii incercam sa ne perfectionam si sa oferim servicii mai bune de la luna la luna. Sunt sigur ca Simpliq si-a invatat lectia si acum o sa isi imbunatateasca solutia de hosting.
Eu cred ca Hostway este printre cei mai seriosi furnizori de Hosting din tara si daca ai ocazia sa interactionezi cu o astfel de companie nu trebuie sa o ratezi.
Dupa mesajul "patriotic" pare ca lucrezi la ei...

Am si eu cateva intrebari daca se poate:
1)
A observat ca ai probleme (si tu si alti mii de clienti directi si indirecti ai lui Simpliq) si a incercat sa iti ofere o solutie de hosting profesionala.
Fa-ma sa inteleg, solutia pe care o avem noi la Simpliq acum nu e profesionala, in schimb aceeasi solutie de la Hostway e profesionala?(bad choice of words... nu cred ca hostway a fost total de lipsit de probleme de cand s-a infiintat in Romania)
2)
imi permit sa te intreb ce ti se pare atat de nepotrivit in abordarea acestui om de vanzari.
Pai hai sa incepem... eu personal(desi Bogdan e colegul meu, nu imi place sa vorbesc in numele lui) nu inteleg cum iti permiti sa te duci la un client al altui furnizor, in momentul in care furnizorul respectiv are probleme, si sa ii vinzi replici ieftine de genul "vino la noi ca aici curge mierea". E deontologic gresit... inteleg ca sunt tehnici agresive de vanzari, dar limita nesimtirii are o muchie foarte fina.
In afara de faptul asta, "baetii" de la Hostway fac o greseala capitala pentru profesionalismul pe care se la uda ca il au. Prima regula in vanzari:
CLIENTUL VREA SA CUMPERE, NU SA II FIE VANDUT!!! Prin urmare, mi se pare gresit sa lasi la de-o parte orice urma de fairplay cand vine vorba de piata pe care activezi si mi se pare mai ales o lipsa de respect pentru clientul pe care vrei sa il abordezi.
3)
Eu cred ca Hostway este printre cei mai seriosi furnizori de Hosting din tara si daca ai ocazia sa interactionezi cu o astfel de companie nu trebuie sa o ratezi.
Intrebari rapide:
-pe ce studiu bazezi afirmatia ta?
-nu trebuie sa o ratezi din ce motiv? ai ceva de la invatat de la ei? din cate stiu eu, ca la orice furnizor, clientul plateste un serviciu si ei ofera acel serviciu. nu cred ca se implica mai mult decat atat(in sensul de a acorda atentie in plus unui client) deci nu vad unde e "onoarea" de a respinge alti furnizori pentru a lucra cu ei
In incheiere, iti doresc succes si numai bine!