Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

31103 Mesaje în 2866 Subiecte- de către 3957 Utilizatori - Ultimul cont creat: botezatumih

Iulie 30, 2010, 06:32:28
GAZDUIRE.infoForum WHDomenii .ro, .com etcedomenii.ro aka GlobeHosting au probelme cu ROTLD
Pagini: [1] 2 3   În jos
Imprimă
Ajutor Subiect: edomenii.ro aka GlobeHosting au probelme cu ROTLD  (Citit de 6384 ori)
octavio
Vizitator
*

Octavio - Hosting - Software

Vezi Profilul WWW
« : Iulie 07, 2009, 08:35:40 »

Tocmai am comandat pentru un client un domeniu cu plata anuala, si chiar aveam nevoie sa fie activ cam in 4-5 zile, dar domnii de la edomenii se pare ca au probleme cu ROTLD-ul si mi-au comunicat ca domeniul va devenii activ peste ceva mai mult de 10 zile.

Acum imi dau seama ca unele lucruri sunt cusute cu ata alba si ca treburile in Romania sunt subrede.

Tot odata constat, cei drept nu pentru prima oara ca un domeniu cumparat de la ROTLD e mult mai sigur din mai multe puncte de vedere.

In concluzie va sfatuiesc ca in perioada 7 - 13 iulie 2009 sa nu achizitionati domenii .ro cu plata anuala de la edomenii ca nu se vor activa....pana la o perioada nedeterminata. Trist

Deziluzia este legata de faptul ca cei de la edomenii te lasa sa iti fanalizezi comanda, te mai si suna pentru confirmare, le trimiti dovada platii, si apoi iti spun ca le pare rau ...dar nu iti pot activa domeniul Zâmbet)

Aveti grija ...
Memorat

http://www.octavio.ro
Bogdan.eGazda
Webmaster

EGAZDA SRL

bogdan_martinescu
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #1 : Iulie 07, 2009, 10:54:05 »

Nu generaliza te rog, nu asa merg lucrurile peste tot in Romania.
Un domeniu cumparat direct prin RoTLD nu este cu nimic mai sigur decat unul cumparat printr-un partener de incredere al lor, este doar mai scump.
Memorat

http://www.egazda.ro - Gazduire web profesionala pe servere in Romania.
Marian
Membru

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iulie 08, 2009, 05:57:42 »

Acum imi dau seama ca unele lucruri sunt cusute cu ata alba si ca treburile in Romania sunt subrede.
.........
Aveti grija ...

Sincer, nu am avut nici o problema cu domnii de la Globe*.
Suportul tehnic este ok. Se raspunde intr-un timp foarte scurt, chiar si noaptea.

Singura problema, am stat aproape o saptamana pentru un domeniu .nl, insa cred ca asta nu tine de ei, la fel ca si cu .ro.

Nu le fac reclama, dar cred ca sunt in regula din mai multe puncte de vedere. Stim cu totii cum se lucreaza la rotld si ce politica comunista au.
Memorat
Bogdan.eGazda
Webmaster

EGAZDA SRL

bogdan_martinescu
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #3 : Iulie 09, 2009, 10:52:33 »

Offtopic:
Marian, inregistrarea unui domeniu .ro nu dureaza o saptamana la RoTLD, cel putin nu pentru un partener RoTLD. Dureaza fix cateva secunde ! da nu este o greseala.
Daca apar intarzieri mari ele sunt de obicei de alta natura si in general problema are legatura cu banii.
Cei de la RoTLD nu sunt comunisti, dar au o politica stricta cand vine vorba de bani, adica: vrei?...platesti! ceea ce mie mi se pare foarte corect.
Stiu ca au o imagine foarte prosta, si de multe ori aceasta a fost pe buna dreptate, dar cel putin persoana cu care interactionam noi a fost si este foarte ok si ne-a raspuns tot timpul prompt la toate solicitarile noastre.
Memorat
Marian
Membru

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Iulie 11, 2009, 05:28:33 »

Stiu ca au o imagine foarte prosta, si de multe ori aceasta a fost pe buna dreptate, dar cel putin persoana cu care interactionam noi a fost si este foarte ok si ne-a raspuns tot timpul prompt la toate solicitarile noastre.

Ma bucur sa aud ca totusi sunt si oameni ok.
   Am avut multe experiente negative cu RoTLD si cred ca nu numai eu. In plus, s-au intamplat prea multe acolo ca sa mai pot avea incredere in cineva.
 Tocmai deasta nu invinovatesc nici un partener RoTLD ce vinde domenii, prefer sa iau de la un partener al lor decat direct de la ei, chiar si daca dureaza mai mult.

Da, chestia cu banii mi-se pare plauzibila. Daca au datorii catre ei este normal.
« Ultima modificare: Iulie 11, 2009, 05:31:45 de către Marian » Memorat
octavio
Vizitator
*

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #5 : Iulie 15, 2009, 08:11:59 »

Revin cu "noutati" la tocmai o saptamana de la postul initial, si ce credeti ...nimic nou sub soare. Zilnic am purtat discutii cu cei de la suport si ma duc cu vorba, ca ba se negociaza cu rotld, ca ba au batut palma dar e nevoie de nush ce.
Cea mai "jenanta" faza a fost ieri cand un domn de la edomenii mi-a comunicat ca s-a ajuns la o intelegere cu roltd dar fiind trecut de ora 16 nu mai pot face activari si ca a doua zii va fii totul ok.

Ma abtin sa comentez subiectiv ca sa nu fiu acuzat de antireclama.

Intr-un final am renuntat si m-am reorientat catre alt registrar.

Dar in mod cert a fost ultima oara cand am avut deaface cu aceasta firma. Vorba aia, minte-ma, da minte-te frumos  Cheesy Grozav

Apropo, mai vinde cineva domenii .ro cu plata anuala? exceptand Vodafone.
Memorat
octavio
Vizitator
*

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #6 : August 12, 2009, 09:52:22 »

12 august 2009 orele 9 AM domeniile ro.im sunt indisponibile
12 august 2009 orele 10.50 PM domeniile ro.im sunt indisponibile

Penibil Trist
Memorat
Andrei G.
Membru

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : August 13, 2009, 02:44:11 »

12 august 2009 orele 9 AM domeniile ro.im sunt indisponibile
12 august 2009 orele 10.50 PM domeniile ro.im sunt indisponibile

Penibil Trist

daca cumperi subdomenii, shit happens.
Memorat
Gupi
Furnizor servicii
Hostmaster

Hangar Hosting, SRL

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #8 : August 13, 2009, 06:08:22 »

side_topic
si englezii vând subdomenii, vezi .co.uk

Memorat

Stefaniu -gupi- Criste
Andrei G.
Membru

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : August 13, 2009, 09:27:40 »

side_topic
si englezii vând subdomenii, vezi .co.uk

compari co.uk cu ro.im?, fi serios gupi.
Memorat
Gupi
Furnizor servicii
Hostmaster

Hangar Hosting, SRL

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #10 : August 13, 2009, 11:18:17 »

Andrei, din punct de vedere al tehnologiei nu exista diferente intre .co.uk si .ro.im

Ideea e alta: daca faci afirmatii de genul celei de mai sus, macar argumenteaza-le.
Memorat
Ionut
Oaspete
**

Vezi Profilul
« Răspunde #11 : August 13, 2009, 02:55:07 »

ro.im e jos ca nu are ns-urile setate la domeniu. E posibil sa fie suspendat.
Memorat
xenonshop
Oaspete
**

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #12 : August 28, 2009, 05:09:50 »

Domeniu .ro achitat pe data de 24.08. Nu este inregistrat nici astazi. Edomenii au mari probleme, mai ales cu seriozitatea. Cei de la suport, m-au aburit cu 12/24/72 ore, iar apoi m-au trimis la cei de la comercial, care nu raspund.
Memorat
eDomenii.ro
Membru

GlobeHosting.ro - acreditat ICANN

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #13 : Septembrie 12, 2009, 12:17:38 »

Rezolvat toate "problemele" cu ROTLD. Activarea este de acum instanta, atit pentru domeniile anuale cit si nelimitate.
Concurenta va fi singura care ar trebui sa-si faca 'probleme" de acum.
Memorat

=
Andrei G.
Membru

Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Septembrie 12, 2009, 02:07:24 »

Concurenta va fi singura care ar trebui sa-si faca 'probleme" de acum.
Fain ma fain, vezi ca ploua afara.
Memorat
Pagini: [1] 2 3   În sus
Imprimă
Schimbă forumul:  

Theme orange-lt created by panic