Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

 
Căutare detaliată

31103 Mesaje în 2866 Subiecte- de către 3956 Utilizatori - Ultimul cont creat: louisnorris031

Iulie 30, 2010, 06:17:12
GAZDUIRE.infoForum WHBlacklistCRAZYDESIGN.BIZ
Pagini: [1]   În jos
Imprimă
Ajutor Subiect: CRAZYDESIGN.BIZ  (Citit de 1951 ori)
bandidoshkr
Vizitator
*

Karma: +0/-1
Mesaje: 2


Vezi Profilul Adresa de email
« : Septembrie 05, 2009, 12:56:24 »

Recent am cumparat un radio de la cei www. crazydesign. biz bun ...bun mi`au facut contul ..l`au facut prost la 32 kbps cu frecventa 11 pe encoder mp3 ...la comanda scria la alegere mp3 sau aac ...mi se parea corect sa fiu intrebat cum sa fie ...l`au facut direct pe mp3 si cu o configuratie proasta...am trimis cateva mail-uri sa`mi faca configuratia pe aac+ si o frecventa de 44 ... grabit am scris problemele in mai multe mail-uri ...dupa o zi mi se spune sa refac mail-ul si sa scriu toate problemele in el... am scris din nou mail ... intre timp eu am umblat prin config la radio si nush ce am setat pe acolo ...am pus bitrate 48 dar mergea la 32 ...apoi cand sa mi se repare problemele ...dau de altceva..au spus ca am contul suspendat pt 3 zile ca mi`am bagat nas-ul pe acolo ...si nu aveam voie mai mult de 32kbps bitrare ...bun dar serverul mergea tot la 32 nu la 48 .... apoi pe mess am fost chiar si jignit de k_meleonu din staful lor ...apoi a zis ca tot eu am fite... deci am ramas cu suspend ..
in concluzie NU CUMPARATI NIMIC DE LA EI , ei ar trebui sa va multumeasca ca le sunteti clienti dar va trateaza ca pe niste saci de cartofi ... si cu asta am incheiat ce am avut de spus
« Ultima modificare: Septembrie 05, 2009, 10:06:19 de către Cosmin L. Neagu » Memorat
CrazyDesign
Vizitator
*

Karma: +0/-0
Mesaje: 1


Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #1 : Septembrie 05, 2009, 02:08:59 »

Ok, vad ca deja copil incepe sa scrie prostii si pe forum-uri si consider ca am dreptul la replica.
Am sa spun exact, la obiect ceea ce a fost si ce nu:
1. Oferta spune asa: mp3 sau aacp LA ALEGERE. Clientul trebuie sa specifice ce anume vrea. In cazul in care nu o face se pune automat mp3.
2. Frecventa a fost o greseala de configurare, s-a setat 11 inloc de 44, i-am spus sa trimita un mail pe Tehnic care sa contina userul FTP, portul de emisie si "vreau schimbarea pe 44 KHz"
Copilul a trimis urmatoarele mesaje:
Subject: Re: nume radio
Wrom: LHPQQWOYIY
Date: Thu, 3 Sep 2009 13:12:22 -0700 (PDT)
To: Tehnic{at}CrazyDesign biz
user : iordache
port : 21
Subject: info
Wrom: ZUNNYCGPKY
Date: Thu, 3 Sep 2009 13:37:08 -0700 (PDT)
To: Tehnic{at}CrazyDesign biz
Nu mai functioneaza radio-ul :|

Subject: aac+
Wrom: LEJGDGVCJV
Date: Thu, 3 Sep 2009 13:08:55 -0700 (PDT)
To: tehnic{at}crazydesign biz

si sa fie pe aac+

A primit raspuns, i s-au cerut datele corecte, adica i s0a cerut sa specifice serverul radio pentru care vrea modificarile, userul FTP si portul de emisie. Nu a mai raspuns la mesaje si a inceput sa modifice singur.

In mod normal serverul care il achizitionase avea emisie la maxim 32 kbps, cu 44 KHz. El a modificat pe 48 kbps si 48 KHz. Pentru modificarea ratei de emisie si depasirea ei se suspenda serverul timp de 3 zile FARA exceptii. Nu a vrut sa inteleaga si a inceput sa ameninte ca ne face reclama negativa pe forum-uri. Ceea ce vad ca a si inceput sa faca.

Sincer imi pare rau ca inca mai exista asemenea oameni care NU sunt in stare sa citeasca de la cap la coada un eMail in care primesc toate informatiile necesaresi incalca toate regulile impuse, apoi fac scandal ca au primit suspend pentru ceva ce nu au vazut ca nu trebuiau sa faca.

Daca este cineva care doreste mai multe informatii poate sa le ceara aici sau pe mail-ul nostru si promit ca o sa primeasca absolut toate informatiile necesare.
Am atasat si TOATA conversatia de pe Yahoo Messenger, cine are capul pe umeri o sa inteleaga ce trebuie de acolo.

Dupa ce a postat pe forum, ca sa ne dovedeasca cat de nevinovat si cat de cuminte si simtit este, copilul stresat a inceput sa ne trimita mailuri pline de bun simt.
Unul dintre ele este urmatorul:
Subject: CrazyDesign biz: SUNTETI NESIMTITI !!!
From: SUNTETI NESIMTITI
Date: Sat, 5 Sep 2009 02:27:58 +0300
To: Office{at}CrazyDesign biz

Acesta este un chestionar email via crazydesign de la:
SUNTETI NESIMTITI

SUNTETI NESIMTITI !!!!
SUNTETI NESIMTITI !!!!
SUNTETI NESIMTITI !!!!
SUNTETI NESIMTITI !!!!
SUNTETI NESIMTITI !!!!
SUNTETI NESIMTITI !!!!
SUNTETI NESIMTITI !!!!
SUNTETI NESIMTITI !!!!
SUNTETI NESIMTITI !!!!
SUNTETI NESIMTITI !!!!


Intr-un al mail ne spune asA:
sunteti niste nesimtiti .. si voi cu tot cu k_meleonu vostru care injura pe mess ....in cateva zile o sa fiti citati

Iar pe mess ne ameninta ca :
¸.•*¨†*`•. BandidoS !!2 .•*¨†*`•.¸: ca chiar m`ai enervat
¸.•*¨†*`•. BandidoS !!2 .•*¨†*`•.¸: si o sa se termine urat ..

Promit ca o sa fac o reclamatie pentru spam, a trimis peste 40 de mailuri cu continutul de mai sus (primul)

Acum va las pe voi sa va ganditi daca v-ati dori un asemenea client


FISIER LOG   CrazyDesign[punct]biz/im.log
Memorat
bandidoshkr
Vizitator
*

Karma: +0/-1
Mesaje: 2


Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #2 : Septembrie 05, 2009, 02:37:35 »

mi se pare normal daca mi se raspunde dupa 2 zile pt lucruri minore ....iar voi stati pe mess non-stop ...dar pt clienti nu aveti timp
Memorat
Andrei G.
Membru
***

Karma: +3/-14
Mesaje: 227


Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Septembrie 05, 2009, 03:37:32 »

pe mine ma sperie omuletii de pe site, dar vreau un psybnc
Memorat
Marian
Membru
***

Karma: +2/-4
Mesaje: 262



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Septembrie 05, 2009, 05:47:03 »


@bandidoshkr: Chiar crezi ca este cineva interesat de aici sa cumpere un psybnc sau vreun radio destinat in mod sigur promovarii prostiei si manelelor infecte ?

Sunt 12 numere de telefon pe site-ul de unde ai cumparat. Poti contacta respectivii la ele si te poti intelege cu ei fara sa fie nevoie.

@CrazyDesign
"Ok, vad ca deja copil incepe sa scrie prostii si pe forum-uri si consider ca am dreptul la replica"

 Genul de servicii ca: psybnc, radio, dc++ atrag tot timpul asa ceva. In plus, toate astea functioneaza ca un magnet pentru atacuri dos.

1. Sa nu intelegi gresit, nu am nimic cu serviciile tale sau ce oferi tu.
2. Suportul tehnic nu se ofera pe yahoo messenger sau pe irc.


// Rugam un moderator sa elimine link-ul de la post-ul @bandidoshkr.

eof();
Memorat
Marian
Membru
***

Karma: +2/-4
Mesaje: 262



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Septembrie 05, 2009, 05:49:38 »

pe mine ma sperie omuletii de pe site, dar vreau un psybnc

 Si eu, toata viata mi-am dorit sa am un emech Zâmbet))))
Memorat
Gupi
Furnizor servicii
Hostmaster
*****

Karma: +28/-4
Mesaje: 2549


Hangar Hosting, SRL


Vezi Profilul WWW
« Răspunde #6 : Septembrie 05, 2009, 07:45:25 »

Avand in vedere ca cearta asta este identica si pe forumul softpedia, propun unui moderator sa stearga tot topicul.
Memorat

Stefaniu -gupi- Criste
Cosmin L. Neagu
Moderator
Hostmaster
*****

Karma: +10/-5
Mesaje: 1431


138753545 xayk_net@hotmail.com xayknet xayk_net
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #7 : Septembrie 05, 2009, 10:08:00 »

Am inchis eu subiectul.
Cine vrea sa urmareasca cearta poate sa o faca pe softpedia.
Memorat
Pagini: [1]   În sus
Imprimă
Schimbă forumul:  

Theme orange-lt created by panic