Ce e mai important aici nu este faptul ca a picat timp de cateva ore din motive tehnice, nici chiar atat faptul ca pica des, impardonabil de des pentru experienta si echipamentele cu care se lauda, nici faptul ca intr-un datacenter serios piese si echipamente de rezerva (in speta un switch) trebuie sa existe.
Ce mi se pare strigator la cer , situat undeva la limita intre inconstienta si lipsa de respect este faptul ca nu exista modalitate de contact chiar in momentele importante - adica atunci cand trebuie sa oferi o explicatie.
Cum sa pui suportul pe aceeasi linie pe care dai serviciul ? E logic pentru orice amator ca daca pica serviciul pica si suportul. Si atunci astepti sa fii sunat doar sa fii felicitat pentru servciiile extraordinare? Ei bine, nu se va intampla asta. Catre simpliq & co: Sunt oameni care depind de voi pentru o explicatie, a caror afacere (mica a adevarat, dar importanta pentru ei) depinde de scuzele voastre prostesti.
Ei si atunci nu inteleg infatuarea unor domni precum dl Vasiliu. Cand pica webfactorul, picau si telefoanele, exact la fel, dar pe forumuri este foarte activ, da lectii si celor care vor sa asculte si celor care nu au nevoie de asa ceva. Sunt numai probleme, dar daca stai sa ii asculti sunt cei mai tari - restul au - textual din Horia Vasiliu - servere ratate. Auzi - romtelecom are servere ratate. No comment. Ratate, dar uite ca nu pica.
@octav - a picat si la profisol cateva ore intr-un weekend cand au avut un atac si a mers cateva zile doar pe extern. In rest, e ok, chiar au uptime bun, pe teste, dar macar nu se lauda atat cu datacenterul, care sincer mi se pare bun.
Nu stiu cum se face ca noi, fara posibilitati, fara echipamente scumpe, avem uptime 99.9% in ultimul an. Si atunci normal ca am pretentii de la altii. Stiu ca tu i-ai fura pe toti, dar stii si ca nu sunt de acord cu tine

Nu am incercat niciodata sa fac asta si sunt total impotriva furtului de clienti.
@matei: Astept sa vad ce se intampla in 31 sep, daca expira oferta promotionala asa cum mi-ai scris si preturile revin normal.

Am eu o banuiala ca va mai continua. Voi urmari cu interes... Dar ca o remarca prieteneasca: nu este aici locul pentru publicitate si pescuit de clienti de la concurenta. Nu da bine.
Ciudat mi se pare faptul ca firme relativ cunoscute, prin reprezentati oficiali, isi pun aici punctul de vedere - eu il iau ca oficial. Asta nu cred ca are un rol pozitiv in imbunatatirea imaginii, din contra, mie mi se pare ca a te coboari la balacariri cu tot felul de frustrati e tare daunator. Dar asta e doar parerea mea. Eu vorbesc in nume personal, nu in numele companiei si chiar ii rog pe cei care si-au dat seama ce companie reprezint sa nu ofere aceasta informatie fiindca nu sunt aici sa ii fac reclama sau antireclama, ci doar sa discut cu colegi de breasla, sa emit *opinii personale* in speranta unor servicii de calitate si in Romania. Nu ma intereseaza nici sa fur clienti, nici sa obtin altii noi aici.