Autor Subiect: Probleme DC Simpliq  (Citit de 12868 ori)

Marian

• Membru
  • Mesaje postate: 389
    • Vezi Profilul
Răspuns: Probleme DC Simpliq
« Răspuns #75 : Septembrie 12, 2009, 11:46:26 am »

@Matei si cei care ii dau in cap
Si de ce nu ar fura clientii Simpliq? eu i-as aborda pe toti, evident daca ma tine. Dupa asemenea intamplari e normal s-a iasa cu pieptul inainte. La Profisol inca n-au fost "probleme cu orele".

Frumos avatar .. si semnatura. Te cred ca i-ai aborda pe toti. Spre diferenta de tine oamenii de aici au principii, daca nu ai observat.

btw: observ ca ai deja doua minus-uri .. inseamna ca te place lumea

AndreiPietrosu

• Furnizor servicii
  • Membru
  • Mesaje postate: 164
    • Vezi Profilul
    • KeyHost
« Răspuns #76 : Septembrie 12, 2009, 12:15:54 pm »
@Matei si cei care ii dau in cap
Si de ce nu ar fura clientii Simpliq? eu i-as aborda pe toti, evident daca ma tine. Dupa asemenea intamplari e normal s-a iasa cu pieptul inainte. La Profisol inca n-au fost "probleme cu orele".

Nu am nimic cu cei de la Simpliq, am doar cu cei care i-au servicii de la ei si ofera servcii indoielnice, cu partea de suport plina de minciuni si imbarligaciuni. M-am saturat de probleme luna de luna. Pana si un server de debara e mai stabil :))

Ce bine ca ma gospodaresc singur si "nu depind de un switch."
@ Octavio,
Abordeaza toti clientii atunci :). Sa inteleg ca ai testat toate serviciile celor care sunt colocati la Simpliq si ai concluzionat ca suntem toti niste mincinosi si "jmecherasi"? Eu zic sa te gandesti mai bine inainte sa arunci cu namol pe aici... nu se primesc prea bine acuzele nefondate.
Daca un server de debara e mai stabil, ce te opreste sa optezi pentru varianta asta? :)

bucifal

• Vizitator
« Răspuns #77 : Septembrie 12, 2009, 12:24:30 pm »
Ce e mai important aici nu este faptul ca a picat timp de cateva ore din motive tehnice, nici chiar atat faptul ca pica des, impardonabil de des pentru experienta si echipamentele cu care se lauda, nici faptul ca intr-un datacenter serios piese si echipamente de rezerva (in speta un switch) trebuie sa existe.
Ce mi se pare strigator la cer , situat undeva la limita intre inconstienta si lipsa de respect este faptul ca nu exista modalitate de contact chiar in momentele importante - adica atunci cand trebuie sa oferi o explicatie.

Cum sa pui suportul pe aceeasi linie pe care dai serviciul ? E logic pentru orice amator ca daca pica serviciul pica si suportul. Si atunci astepti sa fii sunat doar sa fii felicitat pentru servciiile extraordinare? Ei bine, nu se va intampla asta. Catre simpliq & co: Sunt oameni care depind de voi pentru o explicatie, a caror afacere (mica a adevarat, dar importanta pentru ei) depinde de scuzele voastre prostesti.

Ei si atunci nu inteleg infatuarea unor domni precum dl Vasiliu. Cand pica webfactorul, picau si telefoanele, exact la fel, dar pe forumuri este foarte activ, da lectii si celor care vor sa asculte si celor care nu au nevoie de asa ceva. Sunt numai probleme, dar daca stai sa ii asculti sunt cei mai tari - restul au - textual din Horia Vasiliu - servere ratate. Auzi - romtelecom are servere ratate. No comment. Ratate, dar uite ca nu pica.

@octav - a picat si la profisol cateva ore intr-un weekend cand au avut un atac si a mers cateva zile doar pe extern. In rest, e ok, chiar au uptime bun, pe teste, dar macar nu se lauda atat cu datacenterul, care sincer mi se pare bun.
Nu stiu cum se face ca noi, fara posibilitati, fara echipamente scumpe, avem uptime 99.9% in ultimul an. Si atunci normal ca am pretentii de la altii. Stiu ca tu i-ai fura pe toti, dar stii si ca nu sunt de acord cu tine :) Nu am incercat niciodata sa fac asta si sunt total impotriva furtului de clienti.

@matei: Astept sa vad ce se intampla in 31 sep, daca expira oferta promotionala asa cum mi-ai scris si preturile revin normal. :D Am eu o banuiala ca va mai continua. Voi urmari cu interes... Dar ca o remarca prieteneasca: nu este aici locul pentru publicitate si pescuit de clienti de la concurenta. Nu da bine.

Ciudat mi se pare faptul ca firme relativ cunoscute, prin reprezentati oficiali, isi pun aici punctul de vedere - eu il iau ca oficial. Asta nu cred ca are un rol pozitiv in imbunatatirea imaginii, din contra, mie mi se pare ca a te coboari la balacariri cu tot felul de frustrati e tare daunator. Dar asta e doar parerea mea. Eu vorbesc in nume personal, nu in numele companiei si chiar ii rog pe cei care si-au dat seama ce companie reprezint sa nu ofere aceasta informatie fiindca nu sunt aici sa ii fac reclama sau antireclama, ci doar sa discut cu colegi de breasla, sa emit *opinii personale* in speranta unor servicii de calitate si in Romania. Nu ma intereseaza nici sa fur clienti, nici sa obtin altii noi aici.

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #78 : Septembrie 12, 2009, 02:14:21 pm »
Mai

Terminati naibii cu povestea aia cu switch-ul.
Caderea de doua ore nu are si nu a avut vreo legatura cu vreun switch.
Adrian a postat despre un switch dimineata cand un echipament a inghetat.

Caderea cealalta a survenit din alte motive.

Deci ne oprim din povestit despre switch-uri , ok?

Bucifal iubire

De data asta te inseli.

Noua ne-au functionat telefoanele.Cap coada.

Te-as ruga sa nu fii un mic mincinos anonim.
[moderator: am rugamintea sa ne pastram limbajul in limitele unei discutii civilizate]

Si da, intradevar Romtelecom au servere ratate.Din lipsa de management si interes.
« Ultima Modificare: Septembrie 12, 2009, 05:49:37 pm de Cosmin L. Neagu »

bucifal

• Vizitator
« Răspuns #79 : Septembrie 12, 2009, 03:40:37 pm »
>Magarule
Nu sunt de acord cu un asemenea limbaj, desi de asteptat din partea dlui Vasiliu care se porcaie cu toti clientii; motivul inca e neclar pt mine. Astept scuze si moderare.
De data aceasta or fi functionat telefoanele, dar eu vorbeam la timpul trecut, cand la fiecare downtime (si au fost - toata lumea stie) nu raspundea nimeni la telefon. Si asta nu e minciuna. Eu chiar nu am nimic personal cu dvs. sau cu WBF desi pare asa, dar o sa va convingeti de asta probabil in viitor daca vom mai discuta pe acest forum.
Imi pare rau ca am amintit de WBF, nu era cazul si nici locul, doar ca mi s-a parut amuzant cum reprezentatul  WBF pare ca le stie pe toate, dar cand nu functioneaza serviciile nu are de zis decat un "zambaret". In definitiv ce putea sa zica? corect, sa adopti atitudinea strutului e cea mai sigura metoda.

Las la aprecierea celorlalti in legatura cu "serverele ratate". dar de ce sunt ratate? aveti vreun motiv sau doar va enerveaza romtelecom, rds, toata lumea?

Un datacenter nu are voie sa pice cateva ore si asa des. Punct. Nu conteaza motivul. de-aia pun serverul acolo - ca am n sisteme de backup. chiar nu conteaza motivul. switch, fibra, nu are nicio importanta

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #80 : Septembrie 12, 2009, 04:08:22 pm »
Deci
Esti magar pentru ca nu cred ca ai fost clientul nostru ca sa poti emite apreecieri despe calitatea unor servicii.
Esti mincinos deoarece faci afirmatii in necunostinta de cauza.la prezent sau trecut.
Nu in ultimul rand pot spune ca esti cosmonaut galactic deoarece nu faci diferenta intre doua firme.Simpliq si Webfactor
In ultimul rand esti un jenant care are o problema cu anonimatul
:D
Ps:ma porcai cu porcii
Cu umanii discut
Reprezentantul Simpliq nu a zis nimic pentru ca nu putea sa zica nimic
eu ambeam pentru. Ca Simpliq dadea cu serviciile noastre de pamant si trebuia sa-i scoatem noi din RAHAT.
Pentru ultima oara
« Ultima Modificare: Septembrie 12, 2009, 04:18:19 pm de WBF »

Mihai RADULESCU

• Membru
  • Mesaje postate: 181
  • http://www.tlh.ro
    • Vezi Profilul
    • Top Level Hosting
« Răspuns #81 : Septembrie 12, 2009, 04:24:21 pm »
Haideti domne incetati cu porcaiala si mocirla asta, sau daca inca nu este mocirla la asta se va ajunge. Situatie e simpla. A picat, se poate intampla in orice Datacenter mai mare sau mai mic.

Singurii care vor taxa aceste "caderi" sunt clientii. Clar?

Toti care avem servicii de la Simpliq am fost nemultumiti. Ca a fost switch, ca a fost Fibercut numai conteaza.

Una peste alta, calitatea serviciilor poate compenseaza aceste downtime-uri.

Spor la treaba!

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #82 : Septembrie 12, 2009, 04:27:52 pm »
Scuze pentru typo dar scrou de pe un device mobil.
Pe de alta parte anonimii doritoei de mizerii ar trebui sa-si cam tina gura

bucifal

• Vizitator
« Răspuns #83 : Septembrie 12, 2009, 04:36:53 pm »
Fac o diferenta foarte clara dintre webfactor si simpliq. Repet, nu e o minciuna, niciodata nu vorbesc in necunostinta de cauza. Am sunat personal si nu mi-a raspuns nimeni in doua randuri. Poate erati ocupat sa raspundeti altora. nu cunosc cauza, dar astea sunt faptele. Nu inteleg de ce trebuie sa fiu facut mincinos, magar, porc mai nou.
Forumul asta are 5 reguli mari si late. Una dintre ele suna asa:
- Toate mesajele trebuie sa fie civilizate si de buna crEdinta.
Eu cred ca sunt civilizat si de buna credinta. Astept un comportament pe masura. Ma deranjeaza limbajul dvs. Aduceti argumente fara sa jigniti. Astept o reactie din partea moderatorilor.
Discutia a luat-o razna. sa terminam cu webfactor, fiindca nu e nici pe departe o vendeta personala, doar niste comentarii vis-a-vis de un mod de gandire - al dvs. dl Vasiliu - toti suntem prosti, mincinosi, toti avem servere ratate. Hai sa fim realisti - chiar ati inventat gaura de la civrig? de unde atata infatuare? nu va bazati pe nimic. doar aroganta.

Ed

• Membru
  • Mesaje postate: 306
  • www.megahost.ro
    • Vezi Profilul
    • Megahost
« Răspuns #84 : Septembrie 12, 2009, 04:47:56 pm »
ceva mai ontopic se poate?

lasati chestiile personale si one-on-one, sunteti pe un forum public.
daca aveti chef de asa ceva schimbati numerele de telefon si porcaiti-va acolo.

stie cineva care a fost motivul downtime-ului? am inteles ca switch-ul iese din calcul.

Mihai RADULESCU

• Membru
    • Vezi Profilul
    • Top Level Hosting
« Răspuns #85 : Septembrie 12, 2009, 04:50:46 pm »
@ED

Se zvoneste ca ar fi fost un Fibercut. Nu este nimic insa confirmat.

bucifal

• Vizitator
« Răspuns #86 : Septembrie 12, 2009, 05:22:49 pm »
Am inteles ca sunteti client. Nu v-au dat o explicatie oficiala pana acum? Sub orice critica ! Si eu care ma gandeam intr-un timp sa pun un server acolo :))
Sa zicem ca a fost fibercut. parca au doi furnizori: UPC si Euroweb.

Mihai RADULESCU

• Membru
    • Vezi Profilul
    • Top Level Hosting
« Răspuns #87 : Septembrie 12, 2009, 05:27:40 pm »
@Bucifal

Da, din informatiile dupa site-ul Simpliq, ar fi 2 furnizori pentru datacenter. Nu stiu ce s-a intamplat cu backup-ul, daca a fost vorba de un fibercut.

Totusi, nu suna a discreditare ceea ce incerci sa faci aici? Unde vrei sa ajungi pana la urma?

100% uptime nu exista nicaieri. NU exista perfectiune, peste tot pot aparea probleme, mai ales in acest business.

Si pana la urma sa-ti explic cu, calcule : 300 de zile de la inceputul anului. Downtime simpliq , aproximativ 5 ore dupa monitorizarea noastra.

Now : 270zile X 24ore = 6480 Ore

Formula de 3 simpla : 100% X 5/6480= 0.077
100%-0.077%= 99.92 % uptime

Este un calcul estimativ. Am pus luna la 30 de zile, si n-am luat in calcul +12 zile din luna Septembie.

Daca am gresit cumva va rog sa ma corectati.

Merci.
« Ultima Modificare: Septembrie 12, 2009, 05:37:11 pm de Mihai RADULESCU »

bucifal

• Vizitator
« Răspuns #88 : Septembrie 12, 2009, 05:31:07 pm »
Simpliq - despre noi:
Citat
chiar si la aceasta ora noi fiind una dintre cele mai mari companii de suport tehnic pentru gazduire din Europa de Est.
Suna a discreditare, dar e doar dezamagire. Chiar aveam o parere buna despre ei. Urmaresc cu interes, fiindca au totusi preturi accesibile, dar daca serviciile lor sunt de acest nivel imi pare cu I'm sorry, mi-am schimbat parerea.

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #89 : Septembrie 12, 2009, 06:23:34 pm »
Bucifal

Nu ne esti client, deci nu aveai de ce sa suni.
Daca sunai, se raspundea.
Avem angajate care doar asta fac.Daca ne erai client stiai asta si nu te asteptai sa-ti raspund eu.
Uite de aia te-am facut mincinos.
Poti dovedi ca nu minti?
Ai primit catalogarea de magar pentru ca o meriti, in special pentru mizeriile cu. "porcait cu clientii"
si pentru " cand cade Webfactor nu e nimeni acolo"

legat de restul aberatiilor no comment

Raspunsul la intrebarile voastre cu "de ce"  raspunsul este la Simpliq.
Nu este treaba mea sa informez clientii altora.
Stiu ce a fost pentru ca am participat in mare
masura la rezolvarea porcariei romanesti generata de RDS