Autor Subiect: Yahoo si clase de IP noi  (Citit de 4597 ori)

Ed

• Membru
  • Mesaje postate: 306
  • www.megahost.ro
    • Vezi Profilul
    • Megahost
Re: Yahoo si clase de IP noi
« Răspuns #45 : Iulie 04, 2011, 10:31:08 am »
subscriu si eu la aceasta initiativa cu toate ca sunt maxim sceptic, nu cred ca yahoo va misca un deget daca fac mutre 7-8 provideri de hosting din romania.
parerea mea.

ExpertHost

• Membru
  • Mesaje postate: 110
  • ExpertHost Romania
    • Vezi Profilul
    • ExpertHost Romania
« Răspuns #46 : Iulie 04, 2011, 10:53:22 am »
In mod logic, daca iti spun mai multi ca esti altfel decat normal (Yahoo vs *.*), ar trebui sa ridice un semn de intrebare, nu  ? Stiu ca majoritatea celor de aici sunt destul de stricti in ceea ce priveste politica anti-spam insa exista si varianta in care unii sunt mai putin receptibili la spam report si luarea de atitudine, si de aici indiferenta celor care "ajuta" la adaugarea IP-urilor/claselor in blacklist.
 Anul trecut au fost si aici probleme cu 188.* -ul, rezolvate pentru cateva zile, cu aceeasi procedura. Bizar este faptul ca de acolo nu plecat decat mesaje de la cpanel, csf si contact form, si totusi s-a ajuns iar la situatia "Mail delivery failed: returning message to sender" desi in alte parti ajunge in inbox, fara probleme.
 Morala? Screw yahoo  ;D

Marian

• Membru
  • Mesaje postate: 389
    • Vezi Profilul
« Răspuns #47 : Iulie 04, 2011, 12:15:33 pm »
@Gupi: Ai idee unde am putea trimite o cerere, prin fax/mail sau posta ?. Eu in afara de cateva adrese de email generice, nu am vazut o alta forma de contact la ei. Si adresele alea sunt ascunse, parca e ossfhore in Cabul.
M-as mira sa existe vreo posibilitate de a contacta direct un reprezentat al lor, poate persoana de scrie pe twitter cu "misto" si termeni imprumutati de la ciori :))

// edit: am gasit asta, in irlanda, vad ca au fax/tel. http://info.yahoo.com/legal/ro/yahoo/contact.html
« Ultima Modificare: Iulie 04, 2011, 12:19:15 pm de Marian »

ExpertHost

• Membru
  • ExpertHost Romania
    • Vezi Profilul
    • ExpertHost Romania
« Răspuns #48 : Iulie 04, 2011, 03:10:06 pm »
@Marian:Poate te ajuta asa ceva  ::)
 Cu ceva rabdare, ai cu cine sa te certi. Testat.
--
LE: scroll down
« Ultima Modificare: Iulie 04, 2011, 03:12:59 pm de ExpertHost »

Marian

• Membru
  • Mesaje postate: 389
    • Vezi Profilul
« Răspuns #49 : Iulie 05, 2011, 01:49:52 am »
@ExpertHost: Merci, nu stiam ca au live chat, insa te certi degeaba cu ei, pur si simplu iti pun 1-4 ip-uri dintr-un /23 in whitelist.
Ar trebui urmata ideea data de Gupi, cu petitia.

ExpertHost

• Membru
  • ExpertHost Romania
    • Vezi Profilul
    • ExpertHost Romania
« Răspuns #50 : Iulie 05, 2011, 09:14:45 am »
@ExpertHost: Merci, nu stiam ca au live chat, insa te certi degeaba cu ei, pur si simplu iti pun 1-4 ip-uri dintr-un /23 in whitelist.
Ar trebui urmata ideea data de Gupi, cu petitia.
Nu am spus ca rezolvi ceva, doar ca te mai descarci nervos pe cineva de la ei :D
 Cat despre ideea inainta de Gupi, daca ar fi suficient de multe persoane nu cred ca ar ramane insensibili.
Citat din: Gupi
Subscriu la ajutor si carcoteala, dar nu am veleitati de textier.
Dar te descurci suficient de bine cu engleza si in general punctezi scurt si la obiect.

Citat din: Gupi
Daca toti (ma rog) furnizorii de servicii o sa anunte ca nu mai livreaza mesaje dinspre/inspre Yahoo, e posibil ca cineva sa se oboseasca sa ne bage in seama.
Crezi asta? Pana la urma, interesul mai mare este la noi, ca sa poti trimite emailurile catre clientii care fac signup cu adrese Yahoo  ??? Poate un santaj cu Gmail vs Yahoo (see 'configbannedemails') sa-i mai aduca cu picioarele pe pamant  8)