Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

31282 Mesaje în 2879 Subiecte- de către 4610 Utilizatori - Ultimul cont creat: monicafrench272

Septembrie 03, 2010, 12:19:28
GAZDUIRE.infoWeb Design/DevelopmentPHP, Python, Perl, CGI ...windows 2003 server, permisii access fisiere
Pagini: [1]   În jos
Imprimă
Ajutor Subiect: windows 2003 server, permisii access fisiere  (Citit de 2107 ori)
yeyro
Membru

yeydesign
Vezi Profilul WWW
« : Noiembrie 24, 2009, 11:44:11 »

Problema:

Am un fisier sa zicem  aplicatie.html (de pe domeniul:  www.domeniuaplicatie.ro).
Vreau ca acest fisier sa poata fi accesat doar dintr-un iframe inclus in index.php (situat in www.utilizatori.ro), acest fisier sa nu poata fi accesat direct.

Practic sa dau access la anumite fisiere html statice doar utilizatorilor logati in index.php pe celalalt domeniu.

Problema este ca serverul unde am fisierul aplicatie.html foloseste windows 2003 server.

Practic daca aveam linux problema se putea rezolva din htaccess.

Am access la server sa ii fac ce vreau (chiar sa il scot din priza  Cheesy ) totusi nu am idee cum as face aceste limitari, sau poate e mult prea de dimineata....
Memorat

http://www.yeydesign.com
Alex Vicol
Membru

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #1 : Noiembrie 24, 2009, 12:11:01 »

iframe este limbaj client side , deci vizitatorul face cererea pentru acel .html nu index.php ul ca sa il poti limita din ip .
Memorat

Life is unfair. Kill yourself or get over it.
Alex Vicol
Membru

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #2 : Noiembrie 24, 2009, 12:19:10 »

Poti incerca sa accepti accesul doar dupa referrer ( index.php -ul tau )
http://blogs.msdn.com/david.wang/archive/2005/07/11/Deny_direct_access_to_resources_using_Referer_based_authentication.aspx
Memorat
Pagini: [1]   În sus
Imprimă
Schimbă forumul:  

Theme orange-lt created by panic