Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

31103 Mesaje în 2866 Subiecte- de către 3957 Utilizatori - Ultimul cont creat: botezatumih

Iulie 30, 2010, 06:33:41
GAZDUIRE.infoForum WHDomenii .ro, .com etcAs dori sa cumpar un .com
Pagini: [1]   În jos
Imprimă
Ajutor Subiect: As dori sa cumpar un .com  (Citit de 624 ori)
asmosiss
Vizitator
*

Vezi Profilul Adresa de email
« : Noiembrie 27, 2009, 09:54:51 »

Salutare, as dori sa cumpar un domeniu .com E prima data cand fac asta si va spun, ma doare capul deja. Sunt N firme, multi tepari, multe companii fantoma, imi puteti recomanda ceva de incredere. M-am saturat, am cautat peste tot si numai oferte cu *** si alte magarii, si cand vroiam sa verific * de unde frate, nu gaseam nicaieri.
Vreau un site care sa-mi ofere posibilitatea de a inregistra un domeniu, fara alte taxe si ** magarii din astea. Inca ceva, nu mai vreau sa aud de Godaddy, nu stiu ce naiba cauta pipitele alea pe site decoltate :| Si compania e din 99...halal.

Multumesc frumos!
Memorat
Alex Vicol
Membru

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #1 : Noiembrie 27, 2009, 10:55:10 »

Majoritatea userilor activi de pe forum sunt firme de gazduire , deci nu o sa vina nimeni sa zica cumpara de la mine ( poate sunt 1-2 exceptii ).
Mai toti userii activi reprezinta firme de incredere de la care poti lua un domeniu .com .
Memorat

Life is unfair. Kill yourself or get over it.
gabriel
Oaspete
**

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #2 : Noiembrie 27, 2009, 05:08:27 »

Ca sa nu mai zici ca nimeresti numai firme fantoma, poti cauta pe site-ul lor datele de identificare ale firmei. Legea obliga toti comerciantii sa afiseze aceste informatii.
Memorat
Pagini: [1]   În sus
Imprimă
Schimbă forumul:  

Theme orange-lt created by panic