Salut!
De ce trebuie sa faci o firma sa inveti?
Din ce imi spui tu aici vrei sa inveti. Foarte bine. Ia un cont de reseller(la inceput) si joaca-te cu el. Fa-ti siteul (si ai grija sa nu fie posibil de accesat decat de tine ca sa nu dai teapa oamenilor sau sa isi faca parere proasta ca nu le onorezi comenzile).
Fa-ti niste siteuri personale pe care sa le adiminstrezi, instaleaza niste siteuri din Fantastico si joaca-te cu ele sa vezi care e treaba si sa stii ce sa raspunzi clientilor cand te suna la 4 noaptea(sau in noaptea de revelion) sa te intrebe de ce nu merge nu stiu ce chestie... etc.
Sunt o gramada de lucruri pe care le poti invata cu un reseller si nu trebuie sa faci firma si sa oferi servicii altora pentru asta. Da, nu vei avea clienti dar nu conteaza. Mai ales ca ai spus de mai multe ori ca nu urmaresti sa faci bani la inceput din treaba asta. Pe urma ia un VPS, joaca-te de a adiminstrarea cu el. Faci ce vrei acolo dar faci pe banii tai nu pe banii si nervii clientilor. Si daca il strici poti sa reinstalezi si sa o iei de la capat.
Invata niste programare ca o sa iti foloseasca. Si chiar daca stii mai invata ca sigur mai e ceva de invatat in domeniul asta. Daca acum ai 15 ai cel putin 2 ani si ceva in care ai timp sa inveti. Fara sa ai nevoie de firma si batai de cap de la clienti.
Si iti ramane si timp sa te joci fotbal din cand in cand daca vrei. Eu apreciez mereu oamenii care vor sa faca ceva si deci si pe tine te apreciez foarte mult dar fiecare etapa are rolul ei si tu acum esti inca un copil. Ceea ce inseamna ca trebuie sa inveti inca. Fa asta si nu altceva.

Depinde de tine sa transformi dezavantajul de a avea 15 ani acum intr-un avantaj mai tarziu.
PS: sa stii ca in afacerea asta nu e nevoie de prea multi clienti nemultumiti ca sa mori repede si dureros. Si intre dusul la scoala, facutul lectiilor si dormit 8 ore / noapte nu stiu cat timp mai iti ramane pentru suport clienti prin tickete si mail, administrat servere, stat pe chat online cu clientii sa le raspunzi la intrebari, raspuns la telefon si rezolvat probleme de tot felul care apar orice ai vrea si ai face tu.
O seara placuta