Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

31103 Mesaje în 2866 Subiecte- de către 3956 Utilizatori - Ultimul cont creat: louisnorris031

Iulie 30, 2010, 06:31:18
GAZDUIRE.infoForum WHgazduire.infoam nevoie de ceva lamuriri...
Pagini: [1]   În jos
Imprimă
Ajutor Subiect: am nevoie de ceva lamuriri...  (Citit de 2606 ori)
radu66
Vizitator
*

Vezi Profilul Adresa de email
« : Ianuarie 12, 2010, 03:07:02 »

Salut!
Sunt nou in acest forum. Asa ca rog sa imi fie iertate necunostintele.
Am nevoie de ceva sprijin in a decide ce trebuie sa fac.
Doresc sa imi fac un site, asta inseamna domeniu, gazduire, domeniu sau gazduire,
depinde de providerul pe care o sa il aleg.
Am vazut insa si acel cuvint reseller...
Eu prin acest site doresc sa construiesc o afacere mica, si deci, prin el sa dau acces pe web mai multor site-uri. Deci , reseller e cheia.
Am cautat si pana acum am gasit mai multi provideri de web hosting si reseller. Am vazut insa ca exista reselleri de domeniu, reselleri de hosting...
situatie: eu achizitionez un domeniu, achizitionez un pachet de gazduire, asta insemnind X ron. Decid sa iau pachet de reseller. La X se aduga Y, taxa lunara pentru serviciile de reseller.
vine primul client. Vrea domeniu, host...Eu ce mai trebuie sa platesc catre providerul meu?

A doua situatie: eu pot inkasa legal banii pentru domeniul si pentru hosting pe persoana fizica? O persoana fizica poate face legal hosting ?

Cu multumiri, Radu66
*contact pe mail *
Memorat
Gupi
Furnizor servicii
Hostmaster

Hangar Hosting, SRL

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #1 : Ianuarie 12, 2010, 03:45:26 »

@radu66

1) tehnic poti incasa bani ca persoana fizica pentru serviciile de gazduire;
ma indoiesc insa ca cineva o sa-ti plateasca niste servicii doar "pe ochi frumosi", fara o factura fiscala
In plus, ANAF de-abia asteapta sa auda de evaziune fiscala, sa mai faca rost de bani la buget

2) ca reseller de hosting primesti (de obicei) o "felie" de spatiu pe harddisc, o cota de trafic lunar, si uneltele pentru a revinde resursele pe bucatele, in planuri de gazduire mai mici; va trebui insa sa oferi suport clientilor tai.

3) ca reseller de domenii primesti acces la unelte ce-ti permit inregistrarea de domenii in numele clientului, la preturi putin mai mici decat cele afisate pe site-uri.

Cu alte cuvinte, reseller-ul e un fel de en-grosist.
Memorat

Stefaniu -gupi- Criste
Pagini: [1]   În sus
Imprimă
Schimbă forumul:  

Theme orange-lt created by panic