Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

31103 Mesaje în 2866 Subiecte- de către 3956 Utilizatori - Ultimul cont creat: louisnorris031

Iulie 30, 2010, 06:24:43
GAZDUIRE.infoForum WHBlacklistSpam de la myhost.ro
Pagini: [1]   În jos
Imprimă
Ajutor Subiect: Spam de la myhost.ro  (Citit de 922 ori)
Cipri Pop
Oaspete
**

Vezi Profilul
« : Februarie 02, 2010, 02:19:11 »

Azi am primit urmatorul email fara sa il solicit si fara sa am adresa mea de email inscrisa in ceva newsletter la myhost.ro

Nu am nici link pentru dezabonare.

Citat
from: laura.vaida@myhost.ro
subject: ZOOKU Solutions intră în cursa pentru cloud computing!

Zooku Solutions anuntă, în premieră pe piața din România, implementarea unei noi soluții de găzduire pentru toți clienții companiei, CLOUD HOSTING.

Potrivit previziunilor Delloite pentru anul 2010, recesiunea globală care a marcat lumea afacerilor în ultimul an a pregătit terenul pentru noile tendințe în tehnologie, accentul căzând acum pe concepte eficiente din punct de vedere al costurilor și protecției mediului înconjurător.

Printre aceste tendințe se numără cloud computing-ul care se referă la orice implică livrarea de servicii și aplicații prin intermendiul internetului și anunță începutul unei noi ere în lumea digitală.

Pe piața de web hosting, această nouă soluție de business le permite utilizatorilor să beneficieze de stabilitate sporită și scalabilitate iar resursele sunt folosite și plătite în funcție de necesități. Acest seviciu permite reducerea costurilor companiilor cu serviciile IT întrucat nu mai sunt necesare investițiile în servere, software, know how și personal.

În momentul de față, Zooku este singura companie de web hosting din România care găzduiește site-urile tuturor clientilor săi apelând la această soluție. Prețurile serviciului sunt competitive și încep de la 1 euro/lună, făra tva. Compania este Registrar acreditat ROTLD și EURid și pune la dispoziția clienților săi servicii de înregistare domenii oferind o gamă complexă de extensii naționale și internaționale. Pe lângă soluțiile de găzduire și înregistrare domenii, Zooku oferă certificate SSL, business email AXIGEN, software pentru creare site-uri, magazine online la cheie și pachete de design web. Detalii suplimentare despre companie, portofoliu de clienți și servicii pot fi accesate pe www.myhost.ro.
Memorat
WBF
Furnizor servicii
Hostmaster

hgv2k@hotmail.com hgv2k
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #1 : Februarie 02, 2010, 03:12:00 »

Mda, Cloud for a buck.

Intradevar sunt singurii.
Memorat

Horia Vasiliu
Webfactor
Cipri Pop
Oaspete
**

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Februarie 02, 2010, 04:22:44 »

Am observat ca au inceput o adevarata campanie de SPAM. Din 10 in 10 minute dau pe twitter mesaje asemanatoare cu continutul mailului.

E criza ?  Huh
Memorat
Andrei G.
Membru

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Februarie 02, 2010, 04:52:20 »

Am observat ca au inceput o adevarata campanie de SPAM. Din 10 in 10 minute dau pe twitter mesaje asemanatoare cu continutul mailului.

E criza ?  Huh

Asta am observat si eu, dar incerc sa ma abtin.
Memorat
Tomoiaga
Webmaster

cristian2104
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #4 : Februarie 03, 2010, 02:47:38 »

lol, astia is aia de floodau la greu diverse firme de hosting direct de la biroul lor.
E criza pentru unii probabil, dar nu asa se procedeaza, e copilaresc...
Memorat

TC
bogdan.ciotlaus
Vizitator
*

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Februarie 03, 2010, 11:38:16 »

Regulile pietei libere inca functioneaza. Cat credeti ca tine figura la astfel de indivizi/companii?
Memorat
Mihai RADULESCU
Membru

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #6 : Februarie 03, 2010, 12:15:23 »

Laser frate!
Memorat

Mihai RADULESCU
http://www.tlh.ro - Gazduire web si Inregistrare domenii
MxHost
Membru

adrian_2c