Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

31103 Mesaje în 2866 Subiecte- de către 3956 Utilizatori - Ultimul cont creat: louisnorris031

Iulie 30, 2010, 06:27:50
GAZDUIRE.infoForum WHWeb Hostinghosting drupal
Pagini: [1]   În jos
Imprimă
Ajutor Subiect: hosting drupal  (Citit de 301 ori)
dicix
Vizitator
*

Vezi Profilul Adresa de email
« : Februarie 03, 2010, 11:09:54 »

Hello,

As dori sa stiu care ar fi dupa parerea voastra cel mai bun hosting pentru un site in Drupal. Am cateva probleme la hostingul actual legate de memorie, ftp, activarea de module, pagini albe care apar din motive necunoscute.

Ideea este ca toate aceste probleme nu apar local.

Multumesc.
Memorat
petrescs
Membru

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Februarie 04, 2010, 11:48:45 »

In principiu orice provider care acopera cerintele Drupal http://drupal.org/requirements e ok. Este insa o diferenta mare intre "am instalat core Drupal si merge ok in teste" si pana la a instala zeci de module third-party sau a avea mii de accesari la db care se vor lovi rapid de limitele (normale de altfel) unui hosting uzual.

Citeste in pagina de mai sus in special sectiunea cu cerintele referitoare la PHP si alege un provider care iti permite sa faci modificari de variabile sau permite un php.ini propriu. Si un acces ssh e mai mult decat binevenit, eu unul nu ma descurc deloc cu ftp sau filemanagerul din cpanel & co.

Citat
PHP memory requirements can vary significantly depending on your use of modules. While 16 MB may be sufficient for a default Drupal 6 installation and 30 MB may be sufficient for a default Drupal 7 installation, a production site with a number of commonly used modules enabled (CCK, Views etc.) could require 64 MB or more. Some installations may require much more, especially with media-rich implementations. If you are using a hosting service it is important to verify that your host can provide sufficient memory for the set of modules you are deploying or may deploy in the future. (See the Increase PHP memory limit page in the Troubleshooting FAQ for additional information on modifying the PHP memory limit.)

Despre posibilele cauze WSOD poti citi aici: http://drupal.org/node/158043
Memorat
Pagini: [1]   În sus
Imprimă
Schimbă forumul:  

Theme orange-lt created by panic