eXe
Vizitator
|
 |
« : Februarie 28, 2010, 10:51:14 » |
|
salut! vreau sa cumpar un server dedicat si nu stiu ce firma sa aleg sa fie tinut in romani. ce firma imi recomandati? vreau sa il folosesc pentru game hosting(cs1.6 sau sa:mp).
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
matei.profisol
|
 |
« Răspunde #1 : Februarie 28, 2010, 11:46:57 » |
|
Salut,
poti gasi o multitudine de oferte de servere dedicate, tinute in .ro. inclusiv aici pe forum sunt foarte multi useri care oferta servere dedicate (da, printre care si eu, evident). poti contacta pe oricare dintre ei, si iti faci o idee despre ei (dupa ce in prealabil citesti tot ce poti gasi despre ei, ca sa iti dai seama daca sunt sau nu seriosi).
|
|
|
|
|
Memorat
|
www. profisol. ro
|
|
|
eXe
Vizitator
|
 |
« Răspunde #2 : Martie 01, 2010, 02:41:28 » |
|
da , dar vreau o parere ceva... o firma buna .  ma gandeam la toolz,profisol sau hostway .. dar nu stiu inca ce sa aleg 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Tomoiaga
|
 |
« Răspunde #3 : Martie 01, 2010, 02:52:44 » |
|
poti sa mergi linistit la profisol, asta daca sunt ok cu servere de jocuri
|
|
|
|
|
Memorat
|
TC
|
|
|
Gupi
Furnizor servicii
Hostmaster

Hangar Hosting, SRL
|
 |
« Răspunde #4 : Martie 01, 2010, 03:00:51 » |
|
/sidetopic
aste sunt toate jocuri gratuite, nu ? Nu trebuie licenta la ele, asa-i ?
|
|
|
|
|
Memorat
|
Stefaniu -gupi- Criste
|
|
|
eXe
Vizitator
|
 |
« Răspunde #5 : Martie 01, 2010, 03:06:41 » |
|
dsunt unele game panel pt care platesti licenta dar am vazut un gpanel free  sa vedem ce fac..  eu ma gandeam sa iau dl toolz  dar nu stiu sigur mai astept pareri etc..  + ca profisol e aproape de mine la vreo 15,20 min
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
matei.profisol
|
 |
« Răspunde #6 : Martie 01, 2010, 07:10:42 » |
|
sugestii nu stiu daca vei gasi pe forum, fiecare vrea sa vanda produsele sale, si este perfect normal sa fie asa.
noi la profisol acceptam orice pe servere, atata timp cat se semneaza un contract prin care beneficiarul isi asuma intreaga raspundere referitoare la acele date. cand vine vreo autoritate, se arata contractul, si se trimita la firma respectiva.
toolz.ro vad ca sunt din craiova...dupa cum ai zis si tu, chiar si factorul distanta poate fi important, plus ca nu iti e asa usor sa vizitezi acel datacenter, si nici informatii prea multe pe net nu sunt despre ei.
ramane decizia ta, cum iti este mai bine din toate punctele de vedere, inclusiv financiar, dar nu acesta trebuie sa fie singurul factor.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
crt
Oaspete

|
 |
« Răspunde #7 : Martie 01, 2010, 07:30:43 » |
|
Jocurile mentionate de el nu necesita licenta pt. a rula un server. Panoul de control poate fi unul gratuit sau cu licenta (10-20 usd/luna).
Trebuie sa ti cont ca iti trebuie cel putin 4 GB ram ca sa ruleze serverul bine (ideal de la 6 GB in sus). Aceste sv sunt mari consumatoare de resurse. Din pacate sv mai accesibile ca pret ofera maxim 4GB iar daca ceri mai mult e destul de scump.
O alta problema este conexiunea la care este legat sv. Daca pingul pe sv e mare sau sunt fluctuatii atunci sv o sa mearga rau (adica o sa fie lag pe server).
Toolz e din Craiova dar de curand au mutat sv in Bucuresti la addnet. Pot sa spun ca au peeringurile foarte bune cu RTC si RDS si destul de bun cu UPC (ce am testat eu).
Mai trebuie sa sti sa iti configurezi sv sau sa ai pe cineva care poate sa faca acest lucru. Nu e chiar floare la ureche iar cei care iti gazduiesc dedicatul nu o sa iti ofere suport prea mare (pt. ca nu e treaba lor).
Oferte sunt dar inainte de a opta pt. una vezi cat ram se ofera, cat costa ram-ul suplimentar si sa iti dea un ip pe care sa testezi pingul (evenutal un link pt. download/upload). Iar daca vrei server dedicat inchiriat nu cred ca tb. sa fie aproape de DC pt. ca nu poti umbla la server. Doar daca cauti colocare.
Parerea mea e ca sa apelezi la o firma care ofera direct gamehosting daca nu te pricepi la asa ceva.
PS: uita de hostway daca nu cumva ai un sac plin de bani. Ei ofera mai mult solutii pt. sectorul bussines... adica aia cu bani multi. Poate daca ai un capital mai mare sa negociezi pt. mai multe sv.
Si nu uita sa intrebi de TVA pt. ca majoritatea nu specifica daca e inclus sau nu in preturile afisate.
|
|
|
|
« Ultima modificare: Martie 01, 2010, 07:34:42 de către crt »
|
Memorat
|
|
|
|
eXe
Vizitator
|
 |
« Răspunde #8 : Martie 02, 2010, 01:56:32 » |
|
multumesc pt pareri  cred ca o sa iau de la toolz  si dupaia daca nu imi convine cv ma mut in alta parte ...  eu ma gandeam undeva la 8 sau 16 gb ram
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
crt
Oaspete

|
 |
« Răspunde #9 : Martie 02, 2010, 06:14:45 » |
|
Poti alege serviciul dinainte, cu mare atentie, fara sa fie nevoie sa te muti ulterior.
Bafta.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|