Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

31103 Mesaje în 2866 Subiecte- de către 3957 Utilizatori - Ultimul cont creat: botezatumih

Iulie 30, 2010, 06:33:15
GAZDUIRE.infoForum WHISP/NOCCalitate servicii
Pagini: 1 2 3 [4] 5   În jos
Imprimă
Ajutor Subiect: Calitate servicii  (Citit de 2796 ori)
mandru_ca-sunt_roman
Oaspete
**

Vezi Profilul
« Răspunde #45 : Martie 05, 2010, 11:11:26 »

Cu rugamintea ca atunci cand mai pomeniti de mine, sa va spalati pe dinti.
Nu de alta dar mi-as dori ca aia care ma pomenesc sa fie siguri ca doresc sa primeasca ce vine dupa......

Uite cine vorbeste. WBF, ai idee cam cum vorbesti tu despre altii. Tu mereu te ieie de toti. M-am luat de tine? Te-am citat si nu intr-un sens negativ. Nu-ti convine deal with it. ia te uita frate.. s-a trazit alt lup moralist.

PS: Vreun moderator sa schimbe putin titlul.
Am o sugestie: Calitatea miorlaitorului roman pe forumuri

ia cauta putin prin postarile tale de anul trecut in care te plangeai ca nu se raspunde la telefon la Simpliq... A? Cine se miorlaie...

Ultima data cand am stat de vorba face2face nu erai asa agresiv. Nu-ti place topicul, nu-l citi. I-ati Sandra Brown si gata... Nu te obliga nimeni sa citesti miorlaituri. A! Ai fost citat si te obliga etica sa raspunzi.. well my frend ai fost citat intr-un mod neutru, poate chiar pozitiv, dar nah, esti prea incrancenta sa vezi asta...

Daca unu semnaleaza o problema, gata e prost si tre sa se spele pe dinti si sa nu se mai miorlaie... Si vezi cu amenintarile nu prea ma incanta. Care-i treaba cu 1-2 bucati ca antreu? A? Spala-te tu pe dinti inainte de a deschide computerul ca ne intalnim iarasi si nu stiu cum ti-o fi cand am sa-ti bat obrazul. Sau o sa te doara in cur...

Hai ca m-am lamurit. Tot respectul pentru Rohost si alti domni care au raspuns calm/diplomat si la obiect. pentru mine e topic inchis! Continuati voi. Ei tot atata zarva. ce-am avut de zis am zis. ne auzim cand o sa pice iarasi...

Bai frate, unii chiar nu-si depasesc limitele de haita, arunci bucata de carne si iese cu omor...De parca intimidarea asta mi-ar scadea erectia sau apetitul pentru a vana clienti... Romania, the land of...
Memorat
WBF
Furnizor servicii
Hostmaster

hgv2k@hotmail.com hgv2k
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #46 : Martie 05, 2010, 11:31:18 »

Pai gigelul anonim.
Eu nu am sau nu am avut vreodata de ce sa ma plang ca la Simpliq nu raspunde nimeni la telefon.

Motivul este unul singur: de ce sa sun la telefon cand pot iesi din birou si sa-i intreb direct?

Ehhh?
Hai ca nu stiai ca birourile noastre sunt unul langa altul?

Vezi ca aveam dreptate despre spalatul pe dinti?

Ia citeste cam ce rahat mananci Cheesy

Nu stiu cu cine te-ai intalnit tu dar probabil ca, cu altcineva.
Sa emiti diverse cand ai o jena in a declina o identitate, e tare de tot.

PS: Cand ne intalnim din nou sa-mi spui ca tu esti ala anonim, de se miorlaie pe forumuri.
Asta ca sa te recunosc Cheesy

Acum, ca te-ai facut singur mincinos, poti fi mandru.

« Ultima modificare: Martie 05, 2010, 11:36:12 de către WBF » Memorat

Horia Vasiliu
Webfactor
crt
Oaspete
**

Vezi Profilul
« Răspunde #47 : Martie 05, 2010, 11:41:20 »

@ Mihai RADULESCU - pai daca ai dedicate si/sau colocare si un bussines in care uptime-ul este cel mai important, inainte sa bati la usa unui DC pt. ca are preturi mai mici, negociezi un contract care sa iti asigure "spatele" in cazul in care apar probleme majore. Sau cauti o solutie mai scumpa insa la o firma care ofera anumite garantii clientilor sai sau poate are o experienta mai mare in domeniu. Nu contest profesionalismul nimanui dar sunt DC-uri care au Administratori de Retea ce primesc salarii foarte frumoase dar au si cunostiinte pe masura. Sunt si DC-uri unde lucrurile stau altfel. Sunt multe aspecte care fac diferenta intre DC-uri.

Pe de alta parte nu cred ca e o scuza pt. un DC faptul ca ISP-isti fac lucrari fara sa ii anunte sau li se rupe firbra sau mai stiu eu ce. Atunci cand tu ca DC platesti mii de euro lunar unui ISP iti negociezi la randul tau clauzele contractuale. Stiu ca la RDS clientii de top sunt monitorizati permanenent si in caz de probleme se intervine foarte rapid. Sunt clienti care isi calculeaza downtime-ul lunar la un ISP si cer explicatii pt. problemele aparute. Anumite downtimeuri sunt serios discutate pt. a vedea cauzele si de ce nu, vinovatii. RDS nu se joaca in aceste cazuri. Probabil si GTS/RTC/UPC sau alti ISP-isti importanti au aceeiasi politica fata de clientii importanti.

Nu e corect sa dam vina unii pe altii iar problemele sa ramana la fel. Fiecare trebuie sa isi rezolve problemele si nu sa arunce vina pe altii.

Cat despre subiectul acestui topic... personal cred ca a expirat.
Memorat
paull
Oaspete
**

Vezi Profilul
« Răspunde #48 : Martie 05, 2010, 11:47:13 »

Traiesti in romania.
 Demagogia nu isi are rostul.

@ Mihai RADULESCU - pai daca ai dedicate si/sau colocare si un bussines in care uptime-ul este cel mai important, inainte sa bati la usa unui DC pt. ca are preturi mai mici, negociezi un contract care sa iti asigure "spatele" in cazul in care apar probleme majore. Sau cauti o solutie mai scumpa insa la o firma care ofera anumite garantii clientilor sai sau poate are o experienta mai mare in domeniu. Nu contest profesionalismul nimanui dar sunt DC-uri care au Administratori de Retea ce primesc salarii foarte frumoase dar au si cunostiinte pe masura. Sunt si DC-uri unde lucrurile stau altfel. Sunt multe aspecte care fac diferenta intre DC-uri.

Pe de alta parte nu cred ca e o scuza pt. un DC faptul ca ISP-isti fac lucrari fara sa ii anunte sau li se rupe firbra sau mai stiu eu ce. Atunci cand tu ca DC platesti mii de euro lunar unui ISP iti negociezi la randul tau clauzele contractuale. Stiu ca la RDS clientii de top sunt monitorizati permanenent si in caz de probleme se intervine foarte rapid. Sunt clienti care isi calculeaza downtime-ul lunar la un ISP si cer explicatii pt. problemele aparute. Anumite downtimeuri sunt serios discutate pt. a vedea cauzele si de ce nu, vinovatii. RDS nu se joaca in aceste cazuri. Probabil si GTS/RTC/UPC sau alti ISP-isti importanti au aceeiasi politica fata de clientii importanti.

Nu e corect sa dam vina unii pe altii iar problemele sa ramana la fel. Fiecare trebuie sa isi rezolve problemele si nu sa arunce vina pe altii.

Cat despre subiectul acestui topic... personal cred ca a expirat.
Memorat
WBF
Furnizor servicii
Hostmaster

hgv2k@hotmail.com hgv2k
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #49 : Martie 05, 2010, 12:16:36 »

@crt

Daca ti-as spune ca dobitocii care au tras un fibercut la Simpliq erau de la RDS te-ar coafa?
Si ca nu stie stanga ce face dreapta acolo?
Si ca au preluat un furnizor de dark fiber si s-au gandit sa intrerupa circuitele fara sa anunte pe nimeni si mai mult de atat, fara sa aiba idee cam pe unde merg circuitele respective?

Ehhh?

SLA in Romania vezi in poze. In rest pe "Dorele" il tot trag astia la xerox.
Memorat
matei.profisol
Oaspete
**

mateis123
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #50 : Martie 05, 2010, 12:41:42 »

Tocmai pentru ca in romania nu prea stie stanga ce face dreapta, costurile de redundanta cresc exponential. eu ca sa incerc sa evit astfel de probleme, care intr-adevar parca sunt doar romanesti, dau niste bani in plus, dar fiecare provider vine pe cel putin 2 parti diferite. si chiar cu aceasta redundanta, se mai intampla ca unul din provideri sa trimita tabela globala pe metro, si deci sa dea toate echipamentele peste cap, se mai intampla sa se faca o bucla din cauza vlanurilor transportate pe mai multe parti exact pt redundante, etc. Ideea este, dupa parerea mea, sa fii in stare sa identifici si sa rezolvi cat mai rapid problema, astfel incat, eu, pana acum nu am avut downtime mai mare de 30 de minute, si cel mai important, au fost extrem de rare.
Dupa cum s-a mai zis mai sus, TOTI au probleme mai devreme sau mai tarziu, conteaza insa cat de lungi si cat de dese sunt acestea, si informarea clientului atunci cand te contacteaza.
este adevarat, exista si acei clienti, care atunci cand este o problema, suna la telefon, apuc sa raspund, si ii explic cat de pe scurt pot care e problema si ca la asta lucram in acel moment pentru a rezolva problema. Ei insa continua cu intrebari si acuzatii si multa vorbaraie (cauzata de nervi, sunt constient), dar nu realizeaza ca ne tin din treaba.
Memorat

www. profisol. ro
tlhro
Oaspete
**

Vezi Profilul
« Răspunde #51 : Martie 05, 2010, 01:01:18 »

atata timp cat "anonim" nu vine cu nici un argument, eu cred ca Adrian ar trebui sa-l dea in judecata pe "anonim"... ideea este ca din cauza multor mesaje in care sunt blamati cei de la simpliq clientul sau posibilul client isi face o idee preconceputa despre simpliq.
Este si cazul nostru: dupa doua zile cu un server care se tot bloca, convinsi ca problema e de la simpliq...si ca ei nu fac nimic(dupa cum se spune pe aici..)am si inceput sa mutam din clientii de pe acel server... si uite asa am ramas cu un server aproape gol, la care probabil o sa renuntam pentru o perioada de timp
Realitatea e alta:
- problema nu era de la simpliq era de la noi. detaliile nu sunt importante
- cu toate ca simpliq ne-a inlocuit tot echipamentul intr-o ora dupa ce le-am cerut asta (si am cerut asta noaptea...), ne-a restartat de fiecare data serverul in maxim 10min... au pierdut plata pentru un echipament.
Recunosc, ca decizia luata nu a fost deloc obiectiva tocmai din cauza posturilor de genul asta.
Memorat

Top Level Hosting Romania
crt
Oaspete
**

Vezi Profilul
« Răspunde #52 : Martie 05, 2010, 02:19:25 »

@WBF - deci ramanem tot in Romania si dam vina unii pe altii. Din aceasta "afacere" vor merge mai departe doar profesionistii. Pana la urma decat sa aruncam vina unii pe altii mai bine am gasi solutii ca sa ne fie bine. Si un fibercut se poate evita daca ai un DC care se zice, ofera servicii foarte bune. Iti tragi fibra singur pt. a evita ca Dorel sa umble la enclosure si sa iti "pocneasca" firele, iti faci echipa de sudura ca sa nu stai dupa acelasi dorel sa intervina in 2 ore pentru o sudura, s.a.m.d. Iti cumperi echipamente performante si angajezi oameni bine pregatiti (cisco rules). Negozicezi termenii contractulai cu ISP-ul si te asiguri ca in caz de evenimente neplacute poti sa le ceri despagubiri. Dar la noi e mai usor sa aruncam vina  de la unii la altii si sa zicem intotdeauna "lasa asa ca merge".

Eu zic ca aici se face diferenta dintre DC-uri. Nenea Dorel nu umbla numai pe la ISP si umbla cred si pe la DC-uri.
Memorat
WBF
Furnizor servicii
Hostmaster

hgv2k@hotmail.com hgv2k
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #53 : Martie 05, 2010, 02:58:12 »

crt

Nu este vorba de dat vina unii pe altii.
Si ce spui tu este, sa ma scuzi, aberant.

Un DC nu are treaba sa-si traga fibra singur.
Asta este o aberatie maxima.
Un DC cumpara/inchiriaza darkfiber de la cei care ofera darkfiber.
Si daca aia de vand dark fiber se gandesc sa se vanda si sa taie fara sa anunte este idiocratie si se numesc ISP iresponsabil.RDS adica.

La ce folosesc despagubirile cand ai avut downtime? Nu tin loc de uptime.

Chestia aia cu echipa de sudura, tras fibra singur este halucinanta.
Spor la povesti cu pesti.

Nu comentez mai departe, dar una este sa visezi cu ochii deschisi si alta sa vezi realitatea.

Te anunt cu regret ca Burst ( stii, este INC500, daca-ti spune ceva) au avut un downtime de 16 ore pe baza de fibercut in bucla locala.Si da, mama lor de nesimtiti, nu aveau nici echipa de lipit fibra, nici fibra "trasa de ei".Si toate astea se intamplau in US. In alt film serial, nu in asta.

Hai sa nu povestim povesti, da?

Poate ne povestesti tu putin cum tragi fibra singur printr-un oras sau ce le dai de mancare la "echipa de lipit" 11.99 luni/an ( ca o sa aiba eventual de lucru 0,99 luni).
Sau poate ne povestesti cam la ce ajuta despagubirea de la ISP cand tu ai stat 12 ore in congestie si-ti primesti diverse de la clienti.
Sau poate ne povestesti de ce, procedural, la ISP/transportatori un fibercut serios se rezolva in 6 ore teoretic si in 8-12 practic( fara pus la socoteala norocul)

IMHO
Memorat
art-media
Membru

calin@art-media.ro
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #54 : Martie 05, 2010, 04:05:24 »

Parerea mea este ca cel mai usor e sa ceri servicii la nivel de germania intr-o tara unde aproximativ toata infrastructura de retea este la inceput si se face dupa cum crede unul si altu (cu tras fibra pe stalpi, copaci tot ce se poate folosi ca sprjin) aici exemplu ar fi firmele de cartier sau si provideri gen RDS.
O sa se schimbe aceste lucruri si in Romania cu siguranta in viitor dar pana atunci trebuie sa astepti.

Nu ai cum sa ceri servicii de calitate ca in Germania in Romania unde mare parte din infrastructura poti zice ca este la inceput. Oricum sa speram ca peste cativa ani o sa se schimbe aceste lucruri si in Romania.
Memorat
Ed
Membru

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #55 : Martie 05, 2010, 04:52:57 »

care viitor? nu ati auzit de 2012? puneti mana si dati acatiste, aprindeti lumanari si la vii si la morti...  Rânjet
Memorat

http://MegaHost.ro - Non-Stop Hosting
Marian
Membru

Vezi Profilul
« Răspunde #56 : Martie 07, 2010, 12:43:25 »

Cu rugamintea ca atunci cand mai pomeniti de mine, sa va spalati pe dinti.

Zâmbet)))))))

Ma miram cum de nu apare
Memorat
mandru_ca-sunt_roman
Oaspete
**

Vezi Profilul
« Răspunde #57 : Aprilie 12, 2010, 09:12:26 »

atata timp cat "anonim" nu vine cu nici un argument, eu cred ca Adrian ar trebui sa-l dea in judecata pe "anonim"... ideea este ca din cauza multor mesaje in care sunt blamati cei de la simpliq clientul sau posibilul client isi face o idee preconceputa despre simpliq.
Este si cazul nostru: dupa doua zile cu un server care se tot bloca, convinsi ca problema e de la simpliq...si ca ei nu fac nimic(dupa cum se spune pe aici..)am si inceput sa mutam din clientii de pe acel server... si uite asa am ramas cu un server aproape gol, la care probabil o sa renuntam pentru o perioada de timp
Realitatea e alta:
- problema nu era de la simpliq era de la noi. detaliile nu sunt importante
- cu toate ca simpliq ne-a inlocuit tot echipamentul intr-o ora dupa ce le-am cerut asta (si am cerut asta noaptea...), ne-a restartat de fiecare data serverul in maxim 10min... au pierdut plata pentru un echipament.
Recunosc, ca decizia luata nu a fost deloc obiectiva tocmai din cauza posturilor de genul asta.

In caz ca nu ai observat http://www.tlh.ro/ nu se deschide Trist Succes in rezolvarea problemei
Memorat
ionut_pe_net
Oaspete
**

txt

ionut_147
Vezi Profilul
« Răspunde #58 : Aprilie 12, 2010, 09:19:04 »

In caz ca nu ai observat http://www.tlh.ro/ nu se deschide Trist Succes in rezolvarea problemei

Incearca sa mai dai cate un refresh, poate ai noroc
Memorat

u.ready.2.web.?
mandru_ca-sunt_roman
Oaspete
**

Vezi Profilul
« Răspunde #59 : Aprilie 12, 2010, 09:22:07 »

refresh de 10 ori:

Hopa! Google Chrome nu s-a putut conecta la www.tlh.ro
Sugestii:
Accesaţi o copie păstrată în memoria cache a site-ului www. tlh. ro