Am inregistrat domeniul amtupeu.ro utilizand serviciile Globehosting in urma cu un an (precizez ca este vorba de domeniu cu utilizare / 1 an).
- Luna aceasta s-a emis o factura pentru prelungirea domeniului, avand ca data scadenta: 21/07/2010.
- Am efectuat plata cu o zi inainte prin Paypal (20/07/2010), primind confirmarea acesteia (a fost marcata ca si platita in panoul de billing al celor de la Globehosting).
A doua zi, supriza, domeniul nu mai era accesibil desi factura a fost achitata, domeniul apare in billing ca valabil pana anul viitor. Cu toate acestea la ROTLD domeniul are statusul PendingDelete.
I-am contactat pe cei de la Globehosting prin suportul live (nu de-alta, dar numarul de telefon afisat la Contact oricum e pus de forma pentru ca nu raspunde nimeni la ei). Am discutat cu cineva de la tehnic, deoarece numai ei erau online si mi-au spus cu un calm iesit din comun, ca va trebui sa vorbesc a doua zi de dimineata cu cei de la Sales ca acum ei nu sunt online. Bineinteles, ca m-am enervat... adica domeniul meu, munca mea imi este oprita in mod abuziv si ei ma pun sa astept o zi intreaga cand ar putea sa dea un telefon si sa rezolve problema in 2 minute. Mentionez ca era ora 5 dupa-amiaza, deci in nici un caz o ora tarzie.
Am realizat ca nu am ce face.. asa ca am asteptat, a doua zi... cand primesc un email de la o doamna din cadrul departamentului SALES care imi spune urmatoarele:
Buna ziua,
Domeniul amtupeu.ro va fi functional la inceputul saptamanii viitoare, luni-marti. S-au inregistrat intarzieri la activarea/reinnoirea domeniilor .ro. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.
O zi buna,
-----------------------------
Amarill Nagy
Customer Support
Cu alte cuvinte, trebuie sa mai astept inca 2-3 zile sa-mi reactiveze domeniul. Asa tupeu si nesimtire, numai in Romania poti sa gasesti. Cel putin Globehosting sigur face parte din aceasta categorie pe care o mentionez. Bineinteles, ii contactez in nenumarate randuri prin suportul live, de multe ori inchideau posibilitatea de a-i contacta prin suport live sau pur si simplu nu-mi acceptau conversatia.
Astazi, cand postez acest mesaj suntem in data de 31 iulie 2010, iar domeniul meu, amtupeu.ro, inca nu a fost reactivat la ROTLD desi am insistat zilnic legat de aceasta problema.
Acum va puteti da si dvs. seama ceea ce inseamna sa aveti incredere intr-un offshore, care se mai si lauda in titlu cu "Gazduire web profesionala". Domnilor, gazduire poate oferiti, dar profesionalism - imi este rusine sa spun ca am apelat la serviciile unei asemenea firme.
Ar trebui sa va fie rusine pentru ca lucrati la aceasta firma.
L-am instiintat si pe dl. Tecar despre toate aceste lucruri, dar a ignorat cu desavarsire aceasta problema, neprimind nici un raspuns de la dlui.
Nu cred ca e cazul sa va spun eu sa va feriti de aceasta firma unde abunda nesimtirea, deoarece sunt convins ca va veti da seama singuri.
Pot posta screenshots, loguri, factura, conversatiile cu angajatii si chiar asta voi face in posturile urmatoare.