Autor Subiect: A disparut deja "paginaweb.ro" ?  (Citit de 2773 ori)

litobelo

• Vizitator
A disparut deja "paginaweb.ro" ?
« : Martie 07, 2005, 11:57:21 pm »
Nu ti-ai achitat datoriile la google?
A fost mai ieftin sa apari ca alfaweb.ro ?
domain-name: alfaweb.ro
description: Alfa Web S.R.L.
description: Prahova
description: Ploiesti
description: Registration/ID Number: J29/1/2005
Esti proaspat, Ianuarie 2005, dar in schimb esti plin de experienta :))
Oricum si acest "template" e groaznic, tu chiar suferi de lipsa de bun gust.

Ai putea scrie si aici "cele mai mici preturi din Romania", sau nu te mai tzine ?

Asta-i tare pe site : "Aveti 100% garantia calitatii serviciilor" . Care garantie? Si oferita de catre cine? De o firma inffintata acum o luna de zile.

Ilcofon ( a se citi Afon) , ia mai bine sania si da-te prin Busteni !

MxHost

• Membru
  • Mesaje postate: 392
    • Vezi Profilul
    • http://www.mxhost.ro
« Răspuns #1 : Martie 08, 2005, 02:46:32 am »
Eu nu inteleg care e problema ta daca omu si`a mai luat un domeniu..

etp.ro

• Moderator
  • Webmaster
  • Mesaje postate: 824
    • Vezi Profilul
    • http://www.etp.ro
« Răspuns #2 : Martie 08, 2005, 05:12:05 am »
mie mi se pare ca este un reseller de servicii de la paginaweb. in cazul asta, cum isi face site-ul, ce scrie acolo, e strict responsabilitatea lui.

daca el crede ca are 18 ani experienta, sa fie sanatos, si eventuals a vina aici sa share with us, astia mai tineri.

si in cel mai rau caz, in care ar fi aceeasi firma...
ce zici de situatia urmatoare: ilcofon e provider de internet si de hosting. pentru internet, orice provider plateste la anrc o taxa de x % din VENITUL TOTAL. De ce ar fi grest sa faci o firma numai pt hosting, astfel incit sa nu platesti acea taxa inclusiv la veniturile din hosting? Makes perfect sense to me.

PaginaWeb.Ro

• Vizitator
« Răspuns #3 : Martie 08, 2005, 09:26:11 am »
Ce aberatii...
V-ati bucurat degeaba. Totul este f. bine si cum trebuie pentru noi, din pacate nu e bine deloc cum ai sperat pentru tine :)

Din pacate piesele care se muta nu trebuie sa fie comentate de catre jucatori ca nu am nevoie de investitori, dar dvs. din tribuna puteti zice ce doriti desigur...  

Totusi litobelo, daca doresti iti cumpar o pereche de sireturi sau ceva motocei, un tractoras, Barbie sau orice altceva cu care sa te joci ;)
--
Pentru etp.ro... dupa cum spui ar insemna sa accepti ca avem f. multi clienti(altfel de ce mi-as face griji pentru cateva milioane?:)). Daca faci asta o sa ajungi by default oaia neagra a forumului hehehe
--
O sa va dau insa raspunsul la toate intrebarile si suspiciunile, ca ma stiti simpatic: probabil

Seby

• Vizitator
« Răspuns #4 : Martie 08, 2005, 06:29:56 pm »
LOL