Autor Subiect: Vreau sponsor cu server dedicat  (Citit de 5104 ori)

maggelan

• Vizitator
Vreau sponsor cu server dedicat
« : Martie 08, 2005, 11:54:32 am »
Jocul www.ingashka.ro sau www.best-klan.com cauta sponsor care sa ii ofere un server dedicat. Cedez reclama pe site si o plata lunara. Site-ul era in crestere de trafic, ajunsese la 700 de vizite unice pe zi,dupa 3 saptamani de la lansare, pana in momentul cand serverul unde era gazduit a cazut, nemaifacand fata solicitarilor.
Era o gazduire pe un server unde mai erau gazduite si alte site-uri.
Mi s-a recomandat un server dedicat. Dat fiind ca jocul este non-profit caut un sponsor.
contact la id de yahoo ingashkaro

PS. sunt dispus si la colaborari sa ajunga un site cu profit dar sa mearga site-ul.

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1486
    • Vezi Profilul
    • clneagu
« Răspuns #1 : Martie 08, 2005, 12:12:21 pm »
Cred ca ti-ai creste sansele ca cineva sa-ti ofere sponsorizarea daca ai da mai multe detalii atat despre jocul in sine cat si despre nevoile lui.
Poate niste screenshoturi...

maggelan

• Vizitator
« Răspuns #2 : Martie 08, 2005, 02:24:17 pm »
ok
e un joc gen www.indebara.ro, www.darkthrone.com
nu merge site-ul sa fac capturi si nu sunt acasa sa il rulez local... ce am este ceva temporar, unde l-am pus dupa ce a cazut prima data
http://web.neogen.ro/?monitor_nl_p=stat&idc=4360

jocul este usor, dar complex. ai de toate: de la atacuri un jucator cu altul, pana la atac o gashka cu alta gashka, lozuri, calatorii, intalniri, piramide, blocuri, mine,diverse cai de a-ti dezvolta propriul personaj.

mai exista: chat, mesagerie instant, mesaje normale, forum (normal).

detalii pentru cei interesati pe yahoo.

Seby

• Vizitator
Re: Vreau sponsor cu server dedicat
« Răspuns #3 : Martie 08, 2005, 06:33:46 pm »
Citat din: "maggelan"
Jocul www.ingashka.ro sau www.best-klan.com cauta sponsor care sa ii ofere un server dedicat. Cedez reclama pe site si o plata lunara. Site-ul era in crestere de trafic, ajunsese la 700 de vizite unice pe zi,dupa 3 saptamani de la lansare, pana in momentul cand serverul unde era gazduit a cazut, nemaifacand fata solicitarilor.
Mi s-a recomandat un server dedicat. Dat fiind ca jocul este non-profit caut un sponsor.

PS. sunt dispus si la colaborari sa ajunga un site cu profit dar sa mearga site-ul.

ce zici , un server de US ar face fatza ? :>

maggelan

• Vizitator
« Răspuns #4 : Martie 19, 2005, 10:46:45 pm »
subiect inchis.

Lucian88

• Vizitator
Salut
« Răspuns #5 : Mai 01, 2005, 03:03:51 pm »
Si eu as cauta un sponsor pt un site de torrenturi
Daca ar fi cineva binevoitor sa ma ajute cu un server dedicat :p
pm me

cosminb

• Vizitator
Re: Vreau sponsor cu server dedicat
« Răspuns #6 : Mai 17, 2005, 03:50:23 am »
Citat din: "maggelan"

salut
poate te pot ajuta eu daca dai un pm sau contact me pe yahoo id cosminbegu sau tel alta optiune pe care tu o alegi :D

o.v

• Vizitator
« Răspuns #7 : August 11, 2006, 09:56:43 pm »
[MODERAT]

tinuzzo

• Vizitator
« Răspuns #8 : August 11, 2006, 11:36:10 pm »
[MODERAT: bassul: Cererile gratuite nu mai au loc pe forum, vezi anuntul din sectiunea cereri. Va trebui sa va adresati direct celor ce v-ar putea ajuta. Dezgroparea unor topicuri vechi nu ajuta.]