Autor Subiect: SPAM din nou..  (Citit de 5162 ori)

MxHost

  • Membru
  • ***
  • Mesaje postate: 392
  • Karma: +2/-1
    • Vezi Profilul
    • http://www.mxhost.ro
SPAM din nou..
« : Martie 08, 2005, 06:52:31 pm »
Astazi am primit pe vreo 5 adrese de email reclame de la siteul acs-research.ro atasez mai jos o parte din header:

Return-path: <office@acs-research.ro>
Envelope-to: support@mxhost.ro
Delivery-date: Tue, 08 Mar 2005 18:32:37 +0200
Received: from [193.226.186.70] (helo=mail.com)
by ....................  with smtp (Exim 4.44)
id 1D8hdM-0002uV-6d; Tue, 08 Mar 2005 18:32:37 +0200
From: "ACS"<office@acs-research.ro>
Subject: Servicii digitale de monitorizare mass-media (GRATUIT!)
Reply-To: office@acs-research.ro


Dupa ce am verificat unde e gazduit siteul dupa nameservere :

nameserver:  ns1.wdp-gazduire.ro 193.226.140.153
nameserver:  ns2.wdp-gazduire.ro 193.226.140.158

am vazut ca e gaduit la inregistrare-domenii.ro i`am anuntat si pe ei si astept sa vad in cat timp se vor lua masuri, din acesta cauza am pus aici mesajul sa vad daca se va lua sau nu vreo masura .

Daca crede cineva ce mesajul de aici e nepotrivit as dori sa fie sters acest post.

web_dizain

  • Vizitator
SPAM din nou..
« Răspuns #1 : Martie 08, 2005, 07:58:28 pm »
La ISP-ul de unde pleaca mesajul (poate fi un IP de CableLink/DialUp ce trimite PRIN inregistrare-domenii) ai scris ?

MxHost

  • Membru
  • ***
  • Mesaje postate: 392
  • Karma: +2/-1
    • Vezi Profilul
    • http://www.mxhost.ro
SPAM din nou..
« Răspuns #2 : Martie 08, 2005, 08:17:20 pm »
Nu stiu de unde pot sa il verific, insa nu stiu daca ei pot lua vreo masura.

zaboss

  • Membru
  • ***
  • Mesaje postate: 254
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
SPAM din nou..
« Răspuns #3 : Martie 09, 2005, 08:02:44 am »
ªi noi am primit, dar l-a forwardat la spamcop. De reacþionat vor reacþiona când unii clienþi vor descoperi cã nu mai pot trimite mailuri fiindcã adresele lor sunt pe IP-uri blacklistate la spamcop. RDS-ul respinge orice IP de pe blacklistul spamcop, dacã senderul nu se aflã în address book.

Adrian Andreias

  • Webmaster
  • ****
  • Mesaje postate: 585
  • Karma: +13/-0
  • Elvsoft, Cluj-Napoca
    • Vezi Profilul
    • http://www.elvsoft.com/
spamer nou
« Răspuns #4 : Martie 10, 2005, 09:37:21 am »
Citat
Return-path: <admin-at-e-print.ro>
Envelope-to: zzzz-at-elvsoft.com
Delivery-date: Thu, 10 Mar 2005 05:48:11 +0200
Received: from [194.105.31.28] (helo=mail.info4u.ro)
   by atlas.elvsoft.com with smtp (Exim 4.43)
   id 1D9Eef-0005NR-GV
   for zzzz-at-elvsoft.com; Thu, 10 Mar 2005 05:48:10 +0200
Received: (qmail 11723 invoked from network); 10 Mar 2005 03:48:08 -0000
Received: from unknown (HELO bio) (192.168.1.2)
  by mail.info4u.ro with SMTP; 10 Mar 2005 03:48:08 -0000
Subject: Invitatie
Mime-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed; boundary="====1110426488===="
To: MULTIVET SRL<zzzz-at-elvsoft.com>
Date: Thu, 10 Mar 2005 05:48:08 +0200
From: Aventa Media <admin-at-e-print.ro>

web_dizain

  • Vizitator
SPAM din nou..
« Răspuns #5 : Martie 10, 2005, 01:23:39 pm »
Citat
Home01057.cluj.astral.ro ( 194.105.31.28 )

194.105.24.0 - 194.105.31.255
SC ASTRAL TELECOM SA
str. Brincusi 147
Cluj-Napoca, 3400
Cluj, Romania
tel: +40-64-441265
fax: +40-64-441250

Catalin Muresan
SC ASTRAL TV SA Sucursala Turda
Str. Calea Victoriei nr. 9, bl. C1, ap. 27
Turda 3350. Romania
+40-264-441265
+40-264-441250
[adresa de mail a' lui catalin]

Alin Moldovan
CODEC Electronic Products
37, Decebal
3400 Cluj-Napoca
Romania
+40-264-432450
+40-264-418205
[adresa de mail a' lui alin]


Ai sunat la astral sa raportezi IP-ul si sa le dai headerele astea?
Ai raportat spam-ul la spamcop.net?

Adrian Andreias

  • Webmaster
  • ****
  • Mesaje postate: 585
  • Karma: +13/-0
  • Elvsoft, Cluj-Napoca
    • Vezi Profilul
    • http://www.elvsoft.com/
SPAM din nou..
« Răspuns #6 : Martie 10, 2005, 02:24:33 pm »
Am raportat mailul la spamcop. Au trimis mail si la Astral.

Domono

  • Vizitator
SPAM din nou..
« Răspuns #7 : Martie 10, 2005, 02:41:55 pm »
"MxHost" da-ne sa vedem si mailul, nu doar header-ul.

"elvsoft.com" si tu ai primit mail-uri de la acs-research.ro?

MxHost

  • Membru
  • ***
  • Mesaje postate: 392
  • Karma: +2/-1
    • Vezi Profilul
    • http://www.mxhost.ro
SPAM din nou..
« Răspuns #8 : Martie 10, 2005, 02:48:31 pm »
Citat
S.C. Compania de Servicii si Consultanta S.A.

 

Bucuresti, sector 1
Piata Presei Libere nr. 1, corp B3, et. 2
Tel/Fax: 021/2245887, 2250066, 2250067, 2250068, 2250069

Constanta
B-dul I.C.Bratianu nr. 48, Complex "Intim", et. 1
Tel: 0241/626149, Fax: 0241/626159

 

 

Stimate Domn / Stimata Doamna,

 

Va informam pe aceasta cale ca ACS / Marketing Intelligence a lansat in aceasta luna cel mai

avansat serviciu de monitorizare mass-media de pe piata romaneasca.

 

Media Manager este un sistem complet digital de monitorizare care furnizeaza accesul on-line rapid  

la principalele jurnale de stiri si talk-show-uri TV si radio.

 

Media Manager pune la dispozitie o arhiva digitala (on-line, pe CD sau DVD) care contine toate

principalele jurnale de stiri si talk-show-uri TV si radio, in fisiere de tip Real Player de o buna calitate

audio-video.  

 

De asemenea, Media Manager furnizeaza o baza de date cu un motor de cautare capabil sa scaneze

un volum considerabil de articole din principalele ziare locale si centrale, in cautarea termenilor dvs. cheie.

 

Media Manager are cel mai mic pret de pe piata romaneasca. Echipa noastra este hotarata sa

furnizeze clientilor servicii de cea mai buna calitate la cel mai scazut pret posibil. De aceea

ne obligam sa furnizam GRATUIT serviciile noastre oricarui client care gaseste pentru servicii

similare un pret mai mic decat al nostru.


 

Oferta noastra:

 

Media Manager PREMIUM (include accesul on-line, 24h/24h, la arhiva digitala TV, radio si presa scrisa;

de asemenea este inclus si unul dintre celelalte cinci tipuri de abonamente). TARIF: 260 EURO / luna

 

Media Manager 1 (include livrarea zilnica a arhivei digitale pe CD). TARIF: 160 EURO / luna + cheltuieli transport

 

Media Manager 2 (include livrarea la 7 zile a arhivei digitale pe DVD). TARIF: 120 EURO / luna + cheltuieli transport

 

Media Manager 3 (include livrarea la 14 zile a arhivei digitale pe DVD). TARIF: 90 EURO / luna + cheltuieli transport

 

Media Manager 4 (include livrarea la 21 zile a arhivei digitale pe DVD). TARIF: 60 EURO / luna + cheltuieli transport

 

Media Manager 5 (include livrarea lunara a arhivei digitale pe DVD). TARIF: 30 EURO / luna + cheltuieli transport

 

                                                                                                                           * tarifele nu includ TVA

 

Va informam ca puteti solicita o perioada de proba de 7 zile la sfarsitul careia nu veti avea nici o obligatie.

Va rugam sa trimiteti solicitarea dvs. la office@acs-research.ro si sa vizitati site-ul www.acs-research.ro.

 

Va multumesc,

 

Sebastian RADULESCU

Director Executiv


Domono

  • Vizitator
SPAM din nou..
« Răspuns #9 : Martie 10, 2005, 03:10:10 pm »
Ai sunat la ei sa-i intrebi de ce au trimis mail?
Eu le-as da un telefon...

MxHost

  • Membru
  • ***
  • Mesaje postate: 392
  • Karma: +2/-1
    • Vezi Profilul
    • http://www.mxhost.ro
SPAM din nou..
« Răspuns #10 : Martie 10, 2005, 03:27:36 pm »
:D  Ii pot da in judecata?

Adrian Andreias

  • Webmaster
  • ****
  • Mesaje postate: 585
  • Karma: +13/-0
  • Elvsoft, Cluj-Napoca
    • Vezi Profilul
    • http://www.elvsoft.com/
SPAM din nou..
« Răspuns #11 : Martie 10, 2005, 03:29:48 pm »

Domono

  • Vizitator
SPAM din nou..
« Răspuns #12 : Martie 10, 2005, 05:03:16 pm »
De ce sa ii dau in judecata?

Doar ziceam si eu ca ar trebui mai intai sa ii contactati si nu sa-i judecati prea tare pentru 1-2 mailuri.

Adrian Andreias

  • Webmaster
  • ****
  • Mesaje postate: 585
  • Karma: +13/-0
  • Elvsoft, Cluj-Napoca
    • Vezi Profilul
    • http://www.elvsoft.com/
SPAM din nou..
« Răspuns #13 : Martie 10, 2005, 05:30:51 pm »
Cred ca as avea cam mult de lucru daca m-as apuca sa contactez toti spamerii ce imi trimit salutari.

Domono

  • Vizitator
SPAM din nou..
« Răspuns #14 : Martie 10, 2005, 05:34:08 pm »
Ai dreptate dar na...
Greu cu spamul asta.