Autor Subiect: Atentie la SSNET  (Citit de 3458 ori)

LegendKiller

• Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 21
    • Vezi Profilul
Răspuns: Atentie la SSNET
« Răspuns #15 : Mai 14, 2011, 08:41:40 pm »
Dar, daca se face o reclamatie la Politie sau la Finante (Fisc) ca respectivul nu da factura ( sau da factura falsa ) iar banii ii intra intr-un cont de PF si nu de PFA sau firma ? ca sa verifice "putin" fiscu ...

Andrei G.

• Membru
  • Mesaje postate: 244
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Mai 15, 2011, 11:10:37 am »
= 0

Vasi

• Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 25
    • Vezi Profilul
« Răspuns #17 : Mai 15, 2011, 02:46:34 pm »
@LegendKiller

Crezi ca Finantele o sa isi miste fundul pentru 12 euro ai vostri sau cati s-au platit pentru acel pachet de gazduire? Am probleme cu o factura de aproximativ 6000 euro, am umblat prin 3 judecatorii si nu am rezolvat nimic.

Eu zic sa treceti mai departe si sa nu le mai faceti atata reclama acestor "firme" sau "copii". Si reclama negativa este o reclama pana la urma urmei. Vorbiti de parca ati cumparat de la ei 100 de servere dedicate si nu v-au mai dat banii.

Pe viitor alegeti firme cunoscute si sunt sigur ca nu o sa aveti asemenea probleme.

LegendKiller

• Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 21
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Mai 15, 2011, 03:02:07 pm »
Eu nu am cumparat nimic de la ei, si nici nu o sa cumpar vreodata. Incercam doar sa dau idei pentru cel care a deschis subiectul.

raducu89

• Vizitator
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Vezi Profilul
« Răspuns #19 : Mai 30, 2011, 12:56:43 pm »
Nu are rost sa merg mai departe. Nu este vorba de 12 euro era vorba ca site-ul producea bine din adsense.
Puteam sa accept sa platesc 8 euro/lunar, dar daca au facut o data abuz, mai pot face de cateva ori. Acum am gazduire la 0.50 centi iar viteza de incarcare este superioara, numai zic de spatiu.

anca

• Vizitator
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Jocuri de gatit
Re: Atentie la SSNET
« Răspuns #20 : Decembrie 07, 2011, 03:16:01 pm »
Vad ca acest post a fost deshis mai demult, am si eu un cont la ssnet, site-ul este sus de mai bine de un an de zile, chiar nu am avut probleme cu ei, daca incerci sa faci o clasificare la firmele de hosting la toate gasesti ceva probleme. Am auzit de discutii si de goodady sau hostgator care au renume. Pentru cativa euro din care firmele de hosting romanesti abia castiga ceva noi vrem maxim. Site-ul meu hostat la el este asta: [moderat: fara link-uri pls.] se poate verifca ip si chiar sunt multumita.
« Ultima Modificare: Decembrie 07, 2011, 11:03:10 pm de Cosmin L. Neagu »

Delta04

• Vizitator
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Vezi Profilul
    • ServerHost - Web Hosting
« Răspuns #21 : Decembrie 09, 2011, 11:25:22 pm »
Pentru cel pagubit, daca mai este cazul, vezi ca ssnet are in partea de jos a site-ului link la ANPC. Citez (copy/paste): " Protectia consumatorilor - ANCP" . ;)
« Ultima Modificare: Decembrie 09, 2011, 11:27:59 pm de Delta04 »

carl

• Vizitator
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
« Răspuns #22 : Martie 07, 2012, 09:41:33 pm »
Nu cumparti de astia sub nici o forma absoul nimic.Eu tocmai ce mi-am luat o teapa de 328.6euro de la ei.Am inchiriat vreo 4 servere dedicate de la ei dupa care m-am gandit sa CUMPAR (subliniez cumpar) 1024 IP-uri.Am achitat 328.8 euro pt. acele IP-uri.Dupa ce am fost SCARBIT de stabilitatea serverelor dedicate care luau reboot odata la 2 zile am decis sa inchiriez servere de la o alta firma.Cand i-am intrebat cum ramane cu cele 1024 IP-uri au spus ca eu am INCHIRIAT cica acele IP-uri,deci cu alte cuvinte ma prosteau in fata.
Norocul meu este ca inainte sa cumpar aceste IP-uri am avut o conversatie cu ei prin mail unde se specifica ca aceste IP-uri or sa fie trecute pe numele firmei mele (ceea ce nu s-a intamplat niciodata) si ca pot sa schimb numarul AS.

I-am facut deja reclamatie azi la OPC si la ANCOM,maine dimineata la prima ora urmeaza sa fac plangere penala la politie pt. inselaciune.O sa fac tot posibilul sa il bag in puscarie pe acest Nicolae Gabriel Bucurescu.