Autor Subiect: Gazduire magazine virtuale  (Citit de 451 ori)

Tej

• Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 13
    • Vezi Profilul
    • Vanzari Craiova - Comerţ online
Gazduire magazine virtuale
« : Mai 24, 2011, 10:05:21 pm »
Imi cer scuze pentru impertinenta ;D baieti. ma ocup de web desing, sunt inca la inceput si mi-ar prinde bine un sfat. Ce ziceti magazinele on-line reprezinta un domeniu avantajos in care as putea plusa? de exemplu imi puteti spune estimativ cerintele de web hosting pentru acest domeniu? astept o parere. Merci!

Ed

• Membru
  • Mesaje postate: 306
  • www.megahost.ro
    • Vezi Profilul
    • Megahost
Răspuns: Gazduire magazine virtuale
« Răspuns #1 : Mai 24, 2011, 11:17:31 pm »
cerintele unui magazin online depind foarte mult de platforma pe care ruleaza.
daca este un OsCommerce are cerinte destul de mici. daca vorbim de Magento insa cerintele de sistem sunt un pic mai pretentioase.

Adica pentru un magazin facut sub OsCommerce, Prestashop sau chiar un plugin VirtueMart pentru Joomla o sa iti fie de ajuns un cont de hosting shared in timp ce pentru un magazin sub Magento o sa ai nevoie de resurse mai mari, gen VPS sau dedicat.
Exista o gramada de versiuni/variante de magazine online, cred ca ideal ar fi ca tu, ca designer web sa te specializezi intr-o categorie anume. De exemplu: invata cu ce se mananca OsCommerce, invata sa configurezi un astfel de script si acomodeaza-te cu partea de templating.

Daca merita sa "plusezi"? Daca asta inseamna sa inveti, sigur este util si te va ajuta pe viitor.

Sper ca ti-am fost de ajutor.

Tej

• Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 13
    • Vezi Profilul
    • Vanzari Craiova - Comerţ online
Răspuns: Gazduire magazine virtuale
« Răspuns #2 : Mai 25, 2011, 12:05:27 am »
@ed multumesc pentru raspuns, la asta ma gandeam si eu. Sa incep doar cu un singur soft si sa il invat cat mai bine.

vroiam sa aflu mai mult, pe piata romaneasca cati 'consumatori' si cate cereri/potentiali clienti ar exista pe piata.