Nu s-a inteles exact din ce perspectiva pui un labbel de 'fomisti' si de aici reactiile (politicoase, zic eu) de pana acum. TVA-ul nu ai cum sa nu il iei in calcul deci pica din start. Si cand te duci sa iti iei tigari, il platesti, nu ai de ales. Daca vreodata o sa dispara, va disparea si de la noi (noi = cei care afisam pe factura valoarea TVA-ului).
Cat despre cei 5 euro pentru un domeniu .ro, nu mi se pare ca te umpli de bani cu 5 euro once @ lifetime (politica ROTLD vis-avis de inregistrarea domeniilor .ro).
-- Asa cum a spus si Ed, toata lumea ar prefera un client cu 10,000 vizite/zi dar care sa nu afecteze in mod evident serverul, in locul unui site cu 20 visitors dar care face serverload si implicit afecteaza si ceilalti clienti gazduiti pe aceeasi masina(=> telefoane si tickete de nemultumire). Uite o solutie extrem de utila si care te-ar scapa de bataia de cap din momentul de fata.
update: Da sunt 25.6 nu 25.99 domeniile .ro si sunt pe ClausWeb
Bine, a fost si vina mea ca n-am facut o paranteza vizavi de 'fomisti'. My bad.
Cu 5 euro in plus la .ro nu te imbogatesti, my second bad, ca am sarit peste politica ROTLD. Ah si am vazut pe la un reseller din asta, 'fomist'(ca sa il incant pe domnul pianist de la Milano), domeniu .ro cu 25.99 euro pe viata(vezi doamne). Am sa caut link, asa informativ daca te intereseaza.
Eu in prima instanta m-am gandit la un server, exclusiv pentru jsp-uri care sa nu afecteze ceilalti clienti. Nu m-am gandit ca furnizorul ar putea ingramadi totul intr-un loc. De ex. am vazut pe hostx.ro ca accepta un site in jsp, in mod shared.
Eu eram interesat sa urc 2 siteuri in jsp pe acelasi cont, dar vad ca nu prea merge.
In plus de asta, am cativa prieteni care au urcat pe acelasi cont 3 siteuri in jsp cu conexiune la MySQL. Furnizorul este tomcathostingservice.com, pare dubios, dar oamenii au platit planul Tomcat Basic Plan -128 MB JVM si le merg proiectele fara dificultati. Si asta cam de acum 4 luni. Au avut ceva probleme la inceput cu configurarea serverul. Atat.
Problema mea insa este ca baietii astia cu gazduirea nu mi-au raspuns la mail si imi dau de inteles ca sunt cam ocupati pentru noi clienti. Si nici ieftineala aia nu-mi miroase a bine. Pentru 128MB JVM esti tras de buzunare in alte parti.
@WBF ma ustura ochii, inchide gura aia.
@gabriel samfira jsp hosting, java hosting, tomcat hosting, jsp/tomcat hosting dau cam aceleasi rezultate, si rezultatele de pe google.ro ma trimit toate, din domenii diverse, la ClausWeb.ro
eu de o saptamana caut ce imi spui tu, vps-uri,unmanaged fie si ele, si nimic. Oricum mersi de informatie.