Sa incep sa rasound forte sincer..
1. @Marian , am doar in romania (imi permit sa scriu cu lietere mici , ca nu se merita !), in reteaua RDS (este un abonement business, de 10Mbps up/down ). NU este un duron sau ce spui tu acolo , este un sistem destul de performat , daca ai lua un pachet de proba , timp de 30 zile ai vedea despre ce este vorba.
2. @LegendKiller
- factura se emite un USD , platile se fac in USD , ce apare pe site , este doar o comparatie de al euro , lei fata de dollar. Era o problema la SMS-uri , doar asta erau in Euro , dar am renuntat la aceasta optiune de plata din cauza comisioanelor foarte mari. Daca cereai un produs , factura era generata in USD !!!
- CloudLinux si Varnish , da pe bune , ofer astfel de servicii dupa cum urmeaza ...
a. In romania ofer doar cloudlinux
b. In sua , ofer CloudLinux si Varnish , pentru preturi mai mari , dar nu pentru buzunarele tale mai ales varnish. Este valabil pentru Dedicate , ce pleaca de la 120 USD/ luna , ce nu sunt incluse in listele pe site-urile mele din romania.
c. "99.9% Network Uptime Guarantee! - cu un singur ISP ??", Un singur isp are doar un site , un Router poate sa aiba mai multi isp. Daca esti asa destept , lasa aici cum se configureaza un router cu mai multi isp ... Doar site-urile mari am vazut cu mai multi isp pe acelasi domeniu.
d. "Firewall and DOS/DDOS Protection ?" , da !!! foarte muti clienti imi spun ca sunt blocati cand fac flood pe server, gresesc parolele de mai multe ori, plus multe alte metode de securitate. Inca o dama mai zic , ai incercat un pachet de la noi ?
Pentru cei cu mintea scurta ... ""TEL-FREE: 0728.228.361"", nu am spus apel gratuit , sau netaxabil !!! , adica nu te costa nimic pentru o informatie ce tine de serviciile oferite de noi. Asta nu inseamna ca ai sa primesti informatii despre clienti , informatiile de pe server (ale clientilor), sau alte portite de securiate. Dar copii care scriu numai prostii pe le scoala , ma refer la bacalaureat , sau alte examene , vorbesc numai in nume de rau pe internet, asta numai sa se afe in treaba.
Sper ca am raspuns la toti !