Autor Subiect: Daca stiti ceva despre acest site de hosting  (Citit de 1801 ori)

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
Re: Daca stiti ceva despre acest site de hosting
« Răspuns #15 : Iunie 28, 2011, 12:22:48 am »
Bai eashop.

Cat de prost trebuie sa fii ca dupa ce-ti iei mumu pe softpedia( forum zonat de entry level) sa vii aici sa faci burta mare?
Tu intelegi ca aici intra 1/10000 clienti si 99.99% furnizori de hosting( stii, baietii aia cu firma, nu cu pfa, cu ani de hosting in spate...etc), ehhh?
Cam cat de prost ar trebui sa fii sa  te prezinti cu dacia 1300 "tunata" pe forumul reno?
Pai  fix cam cat ai fost tu venind aici.
Begone goofy :P

Marian

• Membru
  • Mesaje postate: 389
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Iunie 28, 2011, 01:11:05 am »
1. @Marian , am doar in romania (imi permit sa scriu cu lietere mici , ca nu se merita !), in reteaua RDS (este un abonement business, de 10Mbps up/down ). NU este un duron sau ce spui tu acolo , este un sistem destul de performat , daca ai lua un pachet de proba , timp de 30 zile ai vedea despre ce este vorba.

2. @LegendKiller
b. In sua , ofer CloudLinux si Varnish , pentru preturi mai mari , dar nu pentru buzunarele tale mai ales varnish.

c. "99.9% Network Uptime Guarantee! - cu un singur ISP ??", Un singur isp are doar un site , un Router poate sa aiba mai multi isp. Daca esti asa destept , lasa aici cum se configureaza un router cu mai multi isp ... Doar site-urile mari am vazut cu mai multi isp pe acelasi domeniu.

Dude, nu suntem interesati ce oferi tu, unde oferi si pe cati bani iti vinzi serviciile. Tu ai deschis thread-ul cu aberatia asta: "Salutare, am dat peste un site de hosting care are o oferta de preturi destul de buna, cum vi se pare, stiti ceva despre el? ms" ; Chiar credeai ca nu se prind oamenii ?

Apropo de varnish, este open source, de unde ai presupus tu ca nu are omul bani sa "cumpere" asa ceva ?
Pune mana pe carte si "ceteste" oarece documentatie de BGP. Orice furnizor de servicii care se respecta, are BGP si minim 2 provideri de internet.

Afacera mea este dezvoltata in SUA nu in kkt-ul asta de Romania

Frumoasa tara, pacat ca e locuita si de specimene ca tine. Dupa cum ai scris, as fi in stare sa fac pariu ca maneaua e un mod de viata pentru tine.

Si mai da iama si tu prin biblioteci/libarii, 3,14[moderator: limbaj cam abraziv :)]
« Ultima Modificare: Iunie 28, 2011, 01:20:33 am de Cosmin L. Neagu »

eashop

• Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 15
    • Vezi Profilul
    • Doar noi va oferim cea mai buna varianta !
« Răspuns #17 : Iunie 28, 2011, 07:27:14 am »
 Vrei sa-ti arat ultima  plata de impozite la trezorerie ? Tu o ai ? Daca oferi astfel de servicii ... !!!

Imi esti client ? Ai vazut cumva un client care a comentat serviciile oferite de mine ? Am zis client, nu unul din afara , unul ca tine !

Iti voi spune eu , am avut un clinet , care folosea 2 scripturi de autotrafic , si mi-a trimis de 2 ori cate 400 Email-uri buluc ... (o data). Din care mai bine de jumatate fiind raportate ca spam.
Asta este singurul client ce l-am "fugarit" pe un alt server.

Cat despre dacia mea 1300 tunata , functioneaza , v-a deveni masina de epoca , ma mandresc cu ceva ...

Sa mai zic ceva ... "Salutare, am dat peste un site de hosting care are o oferta de preturi destul de buna, cum vi se pare, stiti ceva despre el? ms" NU ESTE DESCHIS DE MINE ... !!!

Daca ai cumva probleme financiare legate de mine "PFA", sunt peroane autorizate care fac asta. Nu te mai agata aiurea si nu mai lasa kkt in urma ta ca "pute" .

@Marian , se vede ca esti unul ce nu are ce face acasa si ai sing in alcool (este parerea mea de moldovean ). i-a aminte : Si mai da iama si tu prin biblioteci/libarii, 3,14[moderator: limbaj cam abraziv :)]

Cat de provider , functioneaza perfect si doar cu unul singur ...
Despre varnish ti-am lasat pe PM un link cat costa configurarea (profesional).Nu voi plati atat pentru unul ca tine , care nici nu stii despre ce vorbesti.

Acum va rog frumus sa ma scutiti cu comentariile voastre fara nici un rost , Cand ai sa fii clientul meu  si  ai sa fii nemultumit de serviciile ce le ofer , atunci sa patezi internetul. Dar deocamadata nu ai voie, atat timp cat nu-mi esti client !!! Deja asta se numeste hartuire (http://dexonline.ro/definitie/hartuire) si se poate pedepsi vezi aici : http://www.mediafax.ro/social/hartuirea-pedepsita-de-noul-cod-penal-cu-inchisoare-sau-cu-amenda-4566327

Multumesc,

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
« Răspuns #18 : Iunie 28, 2011, 09:11:02 am »
Cat despre dacia mea 1300 tunata , functioneaza , v-a deveni masina de epoca , ma mandresc cu ceva ... 
corect se scrie "va deveni", nu "v-a deveni".

// offtopic
Eu sunt curios cum poate un judecator sa dea un verdict de hartuire impotriva unui nick de forum.

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1486
    • Vezi Profilul
    • clneagu
« Răspuns #19 : Iunie 28, 2011, 09:14:24 am »
// offtopic: oare se aplica si la twitter?! d-le judecator ... ma urmaresc cateva sute de oameni, zi si noapte ?!@#

Marian

• Membru
    • Vezi Profilul
« Răspuns #20 : Iunie 28, 2011, 10:22:52 am »
@Gupi: Asta e hartuit de la natura, nu e cazul :)) mi-a lasat mesaj pe privat cu varnish :)
« Ultima Modificare: Iunie 28, 2011, 10:26:46 am de Marian »

Marian

• Membru
    • Vezi Profilul
« Răspuns #21 : Iunie 28, 2011, 10:30:36 am »
@eashop: Daca tot esti tare-n gura, ti-am pus un iframe intr-un site cu 3 mil de page views pe zi. Sper sa nu te vaiti ca e flood si sa te ajute varnish.

Amin.

eashop

• Oaspete
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #22 : Iunie 28, 2011, 11:03:35 am »
Ba baga-mi-as *ula in moldova lu ma-ta curva de bea in santuri si-n tactu labar si strungar care sparge seminte in fata blocului. Mars in *ula mea cu spamul.

Recunosti asta domnule marian ?

Marian

• Membru
    • Vezi Profilul
« Răspuns #23 : Iunie 28, 2011, 11:06:50 am »
Si ce-mi faci ba ? Ma dai in judecata ? :)))  Iti merge site-ul ? Sau doar dupa localhost ? Mars peste prut si nu-mi da mie cu mucii-n fasole cu "fraiere" pe PM.

eashop

• Oaspete
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #24 : Iunie 28, 2011, 11:10:32 am »
Da, imi  merge site-ul :D

Searching for 82.77.43.247...

Chain       num   pkts bytes target     prot opt in     out     source               destination         

LOCALINPUT  11    9566  459K DROP       all  --  !lo    *       82.77.43.247         0.0.0.0/0

LOCALOUTPUT 9     3499 1086K DROP       all  --  *      !lo     0.0.0.0/0            82.77.43.247

ip6tables:

Chain       num   pkts bytes target     prot opt in     out     source               destination         
No matches found for 82.77.43.247 in ip6tables

csf.deny: 82.77.43.247 # lfd: (CT) IP 82.77.43.247 (RO/Romania/82-77-43-247.static.brasov.rdsnet.ro) found to have 499 connections - Tue Jun 28 10:44:14 2011

...Done.

Marian

• Membru
    • Vezi Profilul
« Răspuns #25 : Iunie 28, 2011, 11:12:44 am »
brasov ?:)) esti cam departe. vad ca-ti merge doar din lan de la rds. Acum brb ca am treaba.

LegendKiller

• Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 21
    • Vezi Profilul
« Răspuns #26 : Iunie 28, 2011, 11:51:59 am »
Apropo, unde ai serverele in Brasov ? Ai DataCenter propriu ?

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1486
    • Vezi Profilul
    • clneagu
« Răspuns #27 : Iunie 28, 2011, 11:53:18 am »
Gata, am încheiat discuția ... prea mult s-a discutat aiurea și nu e în interesul nimănui să piarda și mai mult timp în același fel.
Cred că cine vrea sa-și facă o parere are suficiente informații la dispoziție.