Autor Subiect: egazda.ro mi-a vandut domeniul  (Citit de 2029 ori)

cronowebmasters

• Vizitator
  • *
  • Mesaje postate: 8
    • Vezi Profilul
egazda.ro mi-a vandut domeniul
« : Septembrie 05, 2011, 04:10:03 pm »
Vad ca si altii au avut probleme cu aceasta firma. Aveti grija sa nu aveti de-a face cu cei de la egazda.ro. Aveam un domeniu cumparat de la ei de 2 ani. In iulie mi-au trimis factura, am platit-o, am scanat-o si le-am trimis-o. Nu mi-au dat nici un raspuns. Le-am mai trimis un email si tot degeaba. Prin 6 august mi-au vandut domeniul si cand i-am intrebat de sanatate, mi-au spus ca ei nu stiu nimic de domeniu. Apoi au zis sa le trimit un cont ca sa imi returneze banii.
Asta a fost anul asta, acum 1-2 ani am mai avut probleme cu ei, cand au inchis telefoanele si email-urile si s-au dus. 3 zile au fost picate toate domeniile hostate la ei. Atunci mi-am mutat gazduirea, insa am avut increderea ca nu pot face nimic cu un domeniu, insa...  :-[

AndreiPietrosu

• Furnizor servicii
  • Membru
  • Mesaje postate: 164
    • Vezi Profilul
    • KeyHost
Re: egazda.ro mi-a vandut domeniul
« Răspuns #1 : Septembrie 05, 2011, 06:01:37 pm »
Stimate domn,

1. Din moment ce faceti o acuzatie cred ca este de bun simt(pentru cine citeste thread-ul, nu neaparat pentru noi) sa va prezentati.
2. eGazda nu e domain merchant. Noi oferim servicii de inregistrare, nu furam domeniile clientilor.

cronowebmasters

• Vizitator
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Septembrie 05, 2011, 06:56:30 pm »
Prezentare: domeniul a fost promovare-site.info, iar ultima factura care am platit-o LA TIMP a fost in 06/07/2011. Insa se pare ca a disparut ca magarul in ceata, nu ati putut da explicatii. Daca eram fata in fata, banuiesc ca ati fi dat din umeri. Chiar cu dvs se pare ca am vorbit. Insa nu am mai primit raspuns.

AndreiPietrosu

• Furnizor servicii
  • Membru
    • Vezi Profilul
    • KeyHost
« Răspuns #3 : Septembrie 05, 2011, 07:16:36 pm »
Stimate domn,

Sa inteleg ca numele dumneavoastra este promovare-site.info? V-am explicat ca domeniul nu mai era in parcul nostru si nici macar la acelasi registar nu mai era. Nu cred ca asta inseamna ca nu am avut o explicatie sau ca nu v-am raspuns.

cronowebmasters

• Vizitator
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Septembrie 05, 2011, 09:06:14 pm »
Si dupa cum am zis: unde e explicatia? de ce nu mai era in parcul vostru??? cum a plecat la alt registrar??? se inchiriaza la bascalie domeniile, oricine le poate cumpara dupa ce a fost platit??? asta ar insemna ca de maine cumpar domeniul google.com daca am banii, pentru ca google a dat bani pe el pe degeaba.

AndreiPietrosu

• Furnizor servicii
  • Membru
    • Vezi Profilul
    • KeyHost
« Răspuns #5 : Septembrie 05, 2011, 09:28:47 pm »
Tinand cont ca domeniul era inregistrat cu datele dvs. Si ca aveati acces si la codul EPP nu vad cum este un mare mister ca domeniul putea sa nu mai fie in parcul nostru. Analizand serios, numele dvs de domeniu nu pare a fi ceva extraordinar de original sau cautat intrucat sa insinuati ca am fi avut vreun motiv sa il insusim si apoi sa il vindem. Oricine de aici cred ca poate confirma aceasta concluzie.
Rog un moderator sa analizeze topicul si sa decida daca titlul pare justificat.

cronowebmasters

• Vizitator
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Septembrie 05, 2011, 09:35:01 pm »
Asta e nesimtire curata. In primul rand, un domeniu inchiriat si platit la zi este un domeniu blocat, nu mai poate fi inchiriat de altcineva pina nu termina clientul curent cu el.
Dupa cum v-am spus pe email, cum puteam sa fac rost de acel cod decat de la voi??? Nici macar nu stiam de el ca exista, pina nu demult. Iar daca eu l-am luat de la voi, aratati-mi o dovada. Probabil am umblat in somn si v-am cerut asa ceva. Degeaba, la romani trebuie cineva sa vina si sa le bage mintile in cap, ca sa inteleaga ca prin a avea firma vine si responsabilitatea. Un client nu reprezinta numai un venit in plus, ci si o responsabilitate fata de el.

ExpertHost

• Membru
  • Mesaje postate: 110
  • ExpertHost Romania
    • Vezi Profilul
    • ExpertHost Romania
« Răspuns #7 : Septembrie 05, 2011, 11:16:36 pm »
@cronowebmasters: daca l-ai achitat inainte de ultima zi a scadentei si ei nu l-ar fi achitat mai departe (automat, din sistem), domeniul respectiv nu ar mai fi fost functional o perioada de appx 30 zile, cat sta in pending delete. O perioada in care aveai timp sa realizezi ca nu este functional si sa rezolvi situatia, zic eu, nu ?

cronowebmasters

• Vizitator
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Septembrie 06, 2011, 09:41:31 am »
@ExpertHost: factura proforma a fost generata si trimisa pe data de 06/07/2011, iar eu am platit-o pe data de 14/07/2011 si le-am trimis-o pe data de 16/07/2011 pe email la adresa plati@egazda.ro. In data de 20/07/2011 sistemul lor inca trimitea emailuri de avertizare. Le-am dat reply ca sa nu am surprize. Nimeni nu a raspuns. In data de 05/07/2011 domeniul mi-a fost luat.

AndreiPietrosu

• Furnizor servicii
  • Membru
    • Vezi Profilul
    • KeyHost
« Răspuns #9 : Septembrie 06, 2011, 10:26:03 am »
Domeniul expira pe 5.08.2011, ca sa fie clar asta. Dumneavoastra ati intreabt de domeniu undeva pe 20+.08.2011. Din moment ce nu mai era la noi era logic ca nu mai putea fi prelungit de noi. Fiind un domeniu asa important ati considerat ca e imperativ sa intrebati ce se intampla cu el abia dupa 2 saptamani? De ce nu dupa 1 luna? sau 2?
Nu mai intru in discutii legate de codul EPP despre care ma indoiesc sincer ca nu stiati ca exista pana de curand tinand cont ca aveti domenii multiple sau despre faptul ca un domeniu foarte important pentru client se plateste pe X ani in avans(X fiind o cifra mai mare decat 1).

Acesta fiind ultimul mesaj pe acest subiect o sa reiau oferta de buna credinta pe care am facut-o si anterior prin email si public aici. Va rog sa ne comunicati un cont bancar pentru a va restitui suma platita intrucat domeniul nu a fost prelungit prin noi nefiind in parcul nostru in la data prelungirii.

ExpertHost

• Membru
  • Mesaje postate: 110
  • ExpertHost Romania
    • Vezi Profilul
    • ExpertHost Romania
« Răspuns #10 : Septembrie 06, 2011, 12:07:55 pm »
@ExpertHost: factura proforma a fost generata si trimisa pe data de 06/07/2011, iar eu am platit-o pe data de 14/07/2011 si le-am trimis-o pe data de 16/07/2011 pe email la adresa plati@egazda.ro. In data de 20/07/2011 sistemul lor inca trimitea emailuri de avertizare. Le-am dat reply ca sa nu am surprize. Nimeni nu a raspuns. In data de 05/07/2011 domeniul mi-a fost luat.
Proforma emisa pe 06.07 ar insemna sa aibe scadenta pe 20.07 (la mintea mea). Daca ai platit si confirmat inainte de termenul limita, nu am niciun argument in plus, ceea ce inseamna ca ai dreptate.

cronowebmasters

• Vizitator
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #11 : Septembrie 06, 2011, 10:08:28 pm »
Rectificare la ce am spus in ultimul mesaj: "In data de 05/07/2011 domeniul mi-a fost luat", data fiind de fapt 05/08/2011.

@AndreiPietrosu:
- am fost plecat din tara pentru o luna fara calculator, de aceea n-am stiut de el. Am plecat linistit crezand ca ati luat la cunostinta de plata lui.
- eu v-am dat reply pe 20/07/2011, inca am email-ul in Sent la gmail.
- domeniul nu era important. Daca faceam cu el bani va dadeam in judecata si eu castigam avand dovezile (email-urile), insa ma supara nesimtitirea si tratarea clientului in romania. Nu este singura firma cu care am avut probleme. La claus, de exemplu, mi s-a inchis un domeniu in ianuarie desi expira in februarie. Insa tot nu ma interesa nici acolo, de aceea mi-am mutat hostingul fara prea mult scandal, insa acum ma gandesc sa mut si domeniul sa nu am iar surprize.
- am sa va trimit un email cu un numar de cont pentru transferul banilor si ne salutam

Mihai RADULESCU

• Membru
  • Mesaje postate: 181
  • http://www.tlh.ro
    • Vezi Profilul
    • Top Level Hosting
« Răspuns #12 : Septembrie 07, 2011, 02:44:38 pm »
O singura intrebare am pentru @cronowebmasters :

La momentul platii, domeniul era la E-gazda sau nu era ? Da sau Nu. Simplu...

cronowebmasters

• Vizitator
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #13 : Septembrie 09, 2011, 09:24:01 am »
@Mihai RADULESCU: Nu stiu. Din moment ce inca eram in perioada in care putem face plata si trimite chitanta (ceea ce am si facut), era normal sa fie la ei.

cronowebmasters

• Vizitator
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Septembrie 10, 2011, 12:24:52 pm »
Bai nenicilor de la egazda, dar banii aia mai vin? Cat trebuie sa astept?