Povestea incepe cam asa. Cu 12 zile in urma am luat un VPS de la Celebru(tipul care se ocupa de client arena). Intelegerea a fost pentru 40usd, 40gb spatiu, 3 gb ram si o jumatate dintr-un quad core, pe openvz. Initial trebuia sa fac comanda pe Client Arena - Host, dar mi-a zis ca vrea sa se mute pe alt site(Speed Web Solutions LLC - Portal Home ) pentru ca un nepot al lui pe care l-a lasat sa se ocupe de client-arena cateva zile a dat tepe si acum lumea ii ocoleste site-ul. Am zis ok, a facut factura si am platit cei 40 usd. Cand sa activeze insa vps-ul mi-a zis ca nu mai are IP-uri. Am asteptat pana a doua zi cand am primit un email cu datele de acces. Pe langa faptul ca aveam doar un nucleu la procesor am primit doar 2gb ram. Nucleul a fost oferit dupa ce l-am sesizat in legatura cu asta, insa ramul a ramas asa. Scuza lui a fost ca m-a bagat pe xen si ca ramii de swap nu sunt aratati. (jenibil).
In fine, am pus la punct vpsul si am inceput sa caut clienti pentru game-hosting, clienti pe care i-am gasit dupa cateva zile. Am configurat serverele si totul a fost ok pe moment, trecand cu vederea ca vps-ul mai avea momente cand claca. Si nu, nu primeam flood (cum a incercat el in prima faza sa-mi explice) si nici nu era un proces care facea asta. Azi am primit insa reclamatii de la 2-3 utilizatori ca le tot cad serverele si ca lagul sare peste 60. L-am contactat pe baiat care mi-a zis ca e de la mine, ca nu stiu nimic si ca nu isi imagineaza cum vand eu hosting, de parca asta e treaba lui. In fine, i-am cerut refund, in conformitate cu termenii de pe site-ul de pe care am cumparat. A zis ca nu imi poate oferi asta si m-a indrumat sa-l dau in judecata.(din nou jenibil).
In fine, punctul incitant al povestii e sa il ocoliti pe cat posibil si sa stati departe de cardasia cu el. Serviciile lui sunt mizere si are un caracter jenibil.