@organic
Ati spus: "Am si trimis email-uri de reclamatie la diferite foruri internationale legat de ceea ce fac domniile lor prin paginaweb.ro samd cu maretul lor soft de cautare domenii, pentru ca tehnic vorbind nu e numai imoral ci si ilegal". Observati acel ilegal la coada?
V-am spus in acel thread ca nu mai raspund pentru ca era offtopic si daca doriti puteti deschide altul la diverse.
90% = 3000?

)) Dvs. credeti ca era lista cu domeniile tuturor partenerilor gazduire.info la un loc de v-a iesit la numaratoare ca ati downloadat 90% din baza de date?
Mi se falfaie mie de proxy-urile dvs. cand toate acele date pot fi luate MULT mai usor si MULT mai rapid. Iar tentativa dvs. din "2004-05-01 17:16:22 | 193.226.113.169 pc.169.sinta.ro" nu numai ca a esuat dar a fost si patetica. Dar e o dovada clara ca ale dvs. cunostinte in domeniu sunt limitate... Iar folosirea de proxy-uri in general, atata timp cat nu le-ati platit serviciile este ilegala, dar va apreciez gandirea etica/legala/profesionala pe care incercati sa o inspirati

)
Acum ca ati dat "gogoasa" in public, explicati-mi si mie daca ce ati facut dvs. la acea data(cand din cate imi aduc aminte inca nu prea stiati exact diferenta intre IANA si ARIN si RIPE), spuneti daca a fost etic ce ati facut......? Chiar daca a esuat.
Imi aduc aminte ca ati semnat la acea data(sau cine o fi postat):
"Enachioaie Alexandru
...............................
Manager tehnic ALTD Romania
Manager tehnic & comercial Organic Romania
Administrator primar Metawire.org"
Credeti ca ma impresioneaza?

Daca schimbarea vine printr-o mentalitate noua, nu vad nimic nou la dvs. Schimbarea nu vine din cer si nici nu mai suntem sub papuc comunist. Schimbarea vine prin concurenta, si concurenta facuta prin a respecta constitutia si daca se poate si etica. La non-etica o sa raspund cu etica, nu la nesfarsit, dar va asigur ca o sa fie legal mereu

Daca dvs. nu puteti sa faceti concurenta, aia e... firme apar mereu si altele dispar. Intr-o piata cu multi provideri, este nu greu, ci foarte greu sa ajungi pe primele locuri la aceeasi piata de clienti.
Nimeni nu poate sa se revolte pentru ca altii stiu sa faca afaceri. Nu este vina guvernului ca unii nu pot face concurenta din lipsa de studii/cunostinte/resurse etc. Si exista diferenta intre aciditate si minciuni, minciunile sunt non-etice si ilegale.
Daca faceti un sport din a corecta site-urile altora, nu doriti sa va dedicati urmatorul an prin a ne corecta site-urile?

)