Domnule PaginaWeb,
Cer scuze fata de membrii forumului ca lungesc discutia asta, dar simt nevoie sa va raspund o ultima oara.
Am mai spus-o in precedente randuri, PERSONAL, o consider ilegala. Intr-adevar practic, conform legislatiiei disponibile la noi in tara, si a reglementarilor mot-a-mot ICANN, nu este.
Poate ca nu era 90%, poate era 1%, poate 50%, e irelevant. ideea este ca se poate, iar actiunea in sine a avut unicul scop de a demonstra ca se poate. Dupa cum ati vazut, informatiile nu au fost folosite si nici transmise, si nici nu au mai fost incercari ulterioare de a va "fura" pretioasele liste cu domenii. Poate ca dumnevoastra vi "se falfaie", dar unui utilizator cu intentii malitioase, nu i se "falfaie". Nu stiu daca in "zona d-voastra de internet" a ajuns zvonul despre proxy-uri publice, dar apreciez faptul ca doriti sa va asigurati de functionarea in cadru legal a firmei noastre.
Problema etica, domnul meu, in cadrul site-urilor pe care le rulati, si mai specific legat de acest "magnific" soft al d-voastra, nu este faptul ca adunati datele in sine, ci in faptul ca le publicati in masa si mai ales, ca le asociati cu un serviciu comercial, detinut de altfel, tot de d-voastra. Deci intre ce faceti d-voastra si experimentul nostru de la data respectiva exista o diferenta fundamentala.
Ce va aduceti d-voastra aminte si ce va impresioneaza sau nu, e problema d-voastra, la fel cum e problema mea legat de semnatura pe care o am pe un forum sau altul, daca aleg sa fac publice proiectele in care ma implic, sau nu.
Doresc sa va multumesc din nou pentru stilul si libajul absolut profesional pe care l-ati abordat, evidentiind inca odata nivelul la care va situati. Ca o mica incheiere, "hazlie" cum aveti d-voastra obieciul sa faceti, as vrea sa va atrag atentia ca "patetic" in romana nu are acelasi sens cu "patetic" in engleza, oricat ati dori d-voastra sa il folositi in acest context.
Eu vreau sa corectez greselile mari si abaterile lipsite de bun simt de la etica. Cele mici raman la latitudinea dumnevoastra, iar in final, clientul print prezenta, absenta sau nivelul sau de educatie va fi cel care va fi oglinda performantelor d-voastra la acest "sport".