Apropo: Eu am fost furat de Banc Post .I-am prins cu fapta dupa care si-au cerut scuze si mi-au pus cei $13 furatzi inapoi pe card.
my friend...how old are you? are you even allowed to have a credit card?
Am 22 de ani si am card taiufun virtual la Banc Post
Vino te rog in Bacau sa-ti arat si sa-ti demonstrez tot ceea ce spuneam mai sus.
OK ?
Ma rog... eu castig cu site-ul meu in asa fel incat sa le pot da la toti indiferent de ma fura sau li se cuvin banii.
DECI... "MY FRIEND" afla ca in curand voi incepe un nou serviciu si anume Terra Mail la [MODERATED] script de WEB BASED e-Mail realizat 100% de MINE in php, chestie la care tu nu vei putea decat sa visezi tinere... Cel putin pana atunci cand vei ajunge si tu in anul IV de studiu la Fac. de Calculatoare si Automatica... si sa ai si tu cca 5 ani de experienta in PHP
Am asadar o rugaminte: Nu mai judeca lumea inainte sa-i cunosti... EU cunosc poporul roman si pot spune ca e un popor de comunisti indiferent de se spune ca ezista aici si anume "democratie".
Ah si era sa uit... Odata, pentru un proiect foarte important realizat de mine in PHP primisem un CEC din UK pe care il dadusem bancii Banc Post spre decontare... GHICI CE s-a intamplat: Nu am vazut NICI BANII si NICI CEC-ul nu mi-a fost returnat. SI pentru acest caz precum SI pentru cel cu Card-ul AM dovezi MARI
Apropo... vazusem ceva pe site-ul tau...
#1) NU ai modalitate de plata prin 2Checkout
#2) Ai acolo ceva de genul: "Amount to be billed: 23 + 47.3 = 70.3 + 19% VAT = 84 euros". Am spus si eu textul asta unui american odata... stii ce mi-a raspuns?
CITEZ: "Take you VAT and stick it up your ***"
Si in continuare: "Get a LIFE and a 2Checkout account you ****"
Deci... PRIETENE... hai sa lasam deoparte GRANDOMANIA si sa ne concentram asupra chestiilor care intr-adevar CONTEAZA in industria internetului. OK ?
B cool everybody