Autor Subiect: GODADDY vs ROMANIA  (Citit de 4996 ori)

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1486
    • Vezi Profilul
    • clneagu
GODADDY vs ROMANIA
« : Martie 08, 2004, 09:04:22 pm »
Se pare ca goddaddy.com s-a decis sa blocheze tot traficul cu romania lasand astfel fara posibilitatea de administrare a domeniilor pe cei ce au facut inregistrarea domeniilor .com, .net, .whatever prin godaddy.
Motivul invocat: frauda din spatiul .ro
Motivul adevarat: prostia infinita (o fi tare greu pt. cineva sa foloseasca un proxy)

Sa speram ca o sa-si rezolve cat de curand criza de inteligenta.

desperado

• Vizitator
GODADDY vs ROMANIA
« Răspuns #1 : Martie 10, 2004, 09:13:07 pm »
Nu e numai Romania. Au mai blocat si alte tari. Oricum nu mi-as inregistra nici un domeniu la ei. Domeniile mele sunt toate la Enom ;).
Sper doar ca pana la urma o sa-si dea lumea seama ca nu e nimic de capul lor si sa foloseasca un alt serviciu.

bestdomain.ro

• Vizitator
GODADDY vs ROMANIA
« Răspuns #2 : Aprilie 03, 2004, 04:21:43 pm »
mi mi s-a intampalt acum 2-3 ani, aveam un server inchiriat de la cihost.com,  si intr-o zi m-am trezit ca au blocat .ro, clientii mei si vizitatorii nu mai aveau posibilitatea accesarii site-urilor. tota asa, pe motiv ca s-au inmultit fraudele venite de aici.

ciprian007

• Vizitator
Re: GODADDY vs ROMANIA
« Răspuns #3 : Aprilie 11, 2004, 12:48:16 am »
Citat din: "xayk"
Se pare ca goddaddy.com s-a decis sa blocheze tot traficul cu romania lasand astfel fara posibilitatea de administrare a domeniilor pe cei ce au facut inregistrarea domeniilor .com, .net, .whatever prin godaddy.
Motivul invocat: frauda din spatiul .ro
Motivul adevarat: prostia infinita (o fi tare greu pt. cineva sa foloseasca un proxy)

Sa speram ca o sa-si rezolve cat de curand criza de inteligenta.

Se pare ca tu prietene nu stii ce inseamna cuvantul FRAUDA sau cuvantul ROMANIA caci... sa stii ca oricat de nasol ar parea SUNT PERFECT SINONIME.

SFAT:
Incearca www.hostway.com

Apropo: Eu am fost furat de Banc Post .I-am prins cu fapta dupa care si-au cerut scuze si mi-au pus cei $13 furatzi inapoi pe card.

Imagineaza-ti deci... DACA BANC POST fura $13 un roman de rand cam cat ar... FURA... si deci... te rog fii mai serios si nu supraestima poporul asta de nenorociti corupti ! Poate TU esti un om serios dar asta nu inseamna ca toti sunt ca TINE

PEACE  :D

CD - [MODERATED] -> dar va rog... serviciile [MODERATED] NU sunt pentru romani.

etp.ro

• Moderator
  • Webmaster
  • Mesaje postate: 824
    • Vezi Profilul
    • http://www.etp.ro
« Răspuns #4 : Aprilie 11, 2004, 10:24:25 am »
Citat din: "ciprian007"

Apropo: Eu am fost furat de Banc Post .I-am prins cu fapta dupa care si-au cerut scuze si mi-au pus cei $13 furatzi inapoi pe card.

my friend...how old are you? are you even allowed to have a credit card?

ciprian007

• Vizitator
« Răspuns #5 : Aprilie 11, 2004, 11:26:46 am »
Citat din: "etp.ro"

Am 22 de ani si am card taiufun virtual la Banc Post

Vino te rog in Bacau sa-ti arat si sa-ti demonstrez tot ceea ce spuneam mai sus.
OK ?

Ma rog... eu castig cu site-ul meu in asa fel incat sa le pot da la toti indiferent de ma fura sau li se cuvin banii.

DECI... "MY FRIEND" afla ca in curand voi incepe un nou serviciu si anume Terra Mail la [MODERATED] script de WEB BASED e-Mail realizat 100% de MINE in php, chestie la care tu nu vei putea decat sa visezi tinere... Cel putin pana atunci cand vei ajunge si tu in anul IV de studiu la Fac. de Calculatoare si Automatica... si sa ai si tu cca 5 ani de experienta in PHP

Am asadar o rugaminte: Nu mai judeca lumea inainte sa-i cunosti... EU cunosc poporul roman si pot spune ca e un popor de comunisti indiferent de se spune ca ezista aici si anume "democratie".

Ah si era sa uit... Odata, pentru un proiect foarte important realizat de mine in PHP primisem un CEC din UK pe care il dadusem bancii Banc Post spre decontare... GHICI CE s-a intamplat: Nu am vazut NICI BANII si NICI CEC-ul nu mi-a fost returnat. SI pentru acest caz precum SI pentru cel cu Card-ul AM dovezi MARI

Apropo... vazusem ceva pe site-ul tau...

#1) NU ai modalitate de plata prin 2Checkout
#2) Ai acolo ceva de genul: "Amount to be billed: 23 + 47.3 = 70.3 + 19% VAT = 84 euros". Am spus si eu textul asta unui american odata... stii ce mi-a raspuns?
CITEZ: "Take you VAT and stick it up your ***"
Si in continuare: "Get a LIFE and a 2Checkout account you ****"

Deci... PRIETENE... hai sa lasam deoparte GRANDOMANIA si sa ne concentram asupra chestiilor care intr-adevar CONTEAZA in industria internetului. OK ?

B cool everybody
 8)

etp.ro

• Moderator
  • Webmaster
    • Vezi Profilul
GODADDY vs ROMANIA
« Răspuns #6 : Aprilie 11, 2004, 11:39:01 am »
pe rand...

LOL
ROTFL
HAHA
HIHI

etc :)

10x for making my day. really.
happy easter everybody, si christos a inviat!

ciprian007

• Vizitator
« Răspuns #7 : Aprilie 11, 2004, 11:46:21 am »

Am 22 de ani si am card taiufun virtual la Banc Post

Vino te rog in Bacau sa-ti arat si sa-ti demonstrez tot ceea ce spuneam mai sus.
OK ?

Ma rog... eu castig cu site-ul meu in asa fel incat sa le pot da la toti indiferent de ma fura sau li se cuvin banii.

DECI... "MY FRIEND" afla ca in curand voi incepe un nou serviciu si anume Terra Mail la [MODERATED] script de WEB BASED e-Mail realizat 100% de MINE in php, chestie la care tu nu vei putea decat sa visezi tinere... Cel putin pana atunci cand vei ajunge si tu in anul IV de studiu la Fac. de Calculatoare si Automatica... si sa ai si tu cca 5 ani de experienta in PHP

Am asadar o rugaminte: Nu mai judeca lumea inainte sa-i cunosti... EU cunosc poporul roman si pot spune ca e un popor de comunisti indiferent de se spune ca ezista aici si anume "democratie".

Ah si era sa uit... Odata, pentru un proiect foarte important realizat de mine in PHP primisem un CEC din UK pe care il dadusem bancii Banc Post spre decontare... GHICI CE s-a intamplat: Nu am vazut NICI BANII si NICI CEC-ul nu mi-a fost returnat. SI pentru acest caz precum SI pentru cel cu Card-ul AM dovezi MARI

Apropo... vazusem ceva pe site-ul tau...

#1) NU ai modalitate de plata prin 2Checkout
#2) Ai acolo ceva de genul: "Amount to be billed: 23 + 47.3 = 70.3 + 19% VAT = 84 euros". Am spus si eu textul asta unui american odata... stii ce mi-a raspuns?
CITEZ: "Take you VAT and stick it up your ***"
Si in continuare: "Get a LIFE and a 2Checkout account you ****"
#3) Am incercat o cautare pentru domeniul blahblah.com si mi s-a returnat mesajul: "You can only search .ro domains" chestie care nu o sa le placa americanilor nicidecum... ;)

Nu zic aici ca trebuie sa faci TOTUL pentru americani...spun doar ca site-ul tau e in engleza si e dedicat clientilor romani, ceea ce iar nu prea se potriveste.

Hai sa-ti povestesc ceva:
A venit la mine domnul AbeLaBonte din USA Michigan... intelegi ? un tip oarecare... si imi spune in felul urmator (inainte sa am modalitate de plata prin 2Checkout):

"You man... you know why my PREVIOUS hosting company was www.register.com ? Because they created my hosting AUTOMATICALLY and than again they allowed me to PAY instantly. THAT'S the real professionalism. You should concider doing that too."

Spune-mi te rog... cand mergi la o firma romaneasca si ii povestesti ca TU oferi Web Hosting... CARE este prima lor reactie ? Pe mine m-au dat afara sub pretextul ca le trebuie ALTCEVA si NU webhosting.... Pai e evident !!! Nici macar nu aveau idee CE INSEAMNA un computer... FOR CHRSIT SAKE :) hehehe

MA ROG
Discutia aceasta nu isi are locul pe un forum precum acesta ... si totul incepuse de la incidentul GODADDY... si ce pot sa spun... Si eu m-as fi suparat daca as fi fost clientul lor si mi-au fi taiat acesul asa... pe neasteptate... In fond nu ai EI dreptul sa faca chestia asta... poate a fost interesul lor la mijloc... Dar nu trebuie sa excludem posibilitatea ca 99% din romanii care cumparau de la ei o faceau  cu cartzi de credit frauduloase.

Deci... PRIETENE... hai sa lasam deoparte GRANDOMANIA si sa ne concentram asupra chestiilor care intr-adevar CONTEAZA in industria internetului. OK ?

B cool everybody
 8)

etp.ro

• Moderator
  • Webmaster
    • Vezi Profilul
GODADDY vs ROMANIA
« Răspuns #8 : Aprilie 11, 2004, 11:49:24 am »
and next time abtine-te sa dai submit-ul final cind "comanzi" ceva online.

ciprian007

• Vizitator
GODADDY vs ROMANIA
« Răspuns #9 : Aprilie 11, 2004, 11:56:31 am »
and next time abtine-te sa dai submit-ul final cind "comanzi" ceva online.

Sa ma abtin ?

Pai de ce sa ma abtin ?
Nu ai un sistem care anuleaza comenzile... PECUNIARE ?
Eu am un astfel de sistem
L-am denumit PHP check-it

Verifica string-uri cu posibile variante si daca un lucru precum adresa de e-mail sau tara sau orice alt camp este depistat PECUNIAR comanda este anulata...

PEACE !
 :wink:

ciprian007

• Vizitator
GODADDY vs ROMANIA
« Răspuns #10 : Aprilie 11, 2004, 11:58:38 am »
De fapt... nu stiu de ce ma chinui eu sa arat unor novici ceea ce inseamna cu adevarat WEB HOSTING

hehehe

ADIOS amigo
 8)

etp.ro

• Moderator
  • Webmaster
    • Vezi Profilul
GODADDY vs ROMANIA
« Răspuns #11 : Aprilie 11, 2004, 10:34:37 pm »
stie careva un dex online? ca n-am gasit unu sa pun link sa se vada ce inseamna pecuniar.

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1486
    • Vezi Profilul
    • clneagu
GODADDY vs ROMANIA
« Răspuns #12 : Aprilie 11, 2004, 10:38:59 pm »
Si asa de la GODADDY vs ROMANIA s-a ajuns la reclama nemascata dar moderata, jigniri si DEX-uri....

Declar inchise festivitatile .... daca va intereseaza subiectul deschideti un alt topic si pe viitor incercati sa va limitati la subiectul in cauza !!!