Autor Subiect: vreau si eu, vreau si eu!  (Citit de 6335 ori)

NeverM0re

• Vizitator
vreau si eu, vreau si eu!
« : Martie 27, 2004, 03:42:11 pm »
Mi-am pierdut cate ore bune pentru a citi *TOATE* rubricile acestui forum si mi se pare cu adevarat originala si practica ideea acestui forum. Am observat prezenta aici a celor mai cunoscute firme de hosting & domain registration din Romania.
Eu am o firma de WebDesign (abia ne-am inscris la registrul comertului si inca lucram la siteul nostru) si am vrea sa oferim solutii complete pentru un site, ceea ce inseamna ca vrem sa devenim reselleri de webhosting & domain registration. Am vazut in acest forum ca sunt recomandate firmele din USA. Ma intereseaza calitate si pret cat mai mic pentru inceput.
Va rog ajutati-ma!

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1486
    • Vezi Profilul
    • clneagu
Vrea sa fiu reseller... ce sa aleg?
« Răspuns #1 : Martie 27, 2004, 03:50:20 pm »
Nu stiu exact unde in forum ce si cum se recomanda insa pot sa iti spun ca depinde foarte mult de preferinta clientilor pe care ii ai.
In ultimul timp ofertele din Romania si cele din SUA au devenit mult mai apropiate si la calitate si la pret (avantaje si dezavantaje oarecum minore din cauza carora nu are rost sa intram in polemici).
Parerea mea e sa alegi varianta care te face pe tine sa te simti mai bine (si pe clientii tai). Eventual ambele variante daca e posibil.

Poate mai important decat unde sunt hostuite siturile e calitatea suportului tehnic si eventual alte avantaje oferite de fiecare hoster (aici tu sti cel mai bine ce te ajuta cel mai mult).

Parerea mea... :)

multitek

• Vizitator
hosting in afara
« Răspuns #2 : Iunie 09, 2004, 04:01:07 am »
http://www.surfspeedy.com mi se pare solutia cea mai utila pentru o firma noua. Cu ocazia aceasta intreb si eu mai departe daca lucreaza cineva cu aceasta firma sau daca a auzit ceva de ei .
Alte optiuni in afara pe care le-am gasit interesante ar fi :
http://www.globat.com
http://www.howlets.co.uk

claus

• Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 62
    • Vezi Profilul
    • http://www.claus.ro/
hm hm hm
« Răspuns #3 : Decembrie 03, 2004, 12:14:36 am »
d-le

NeverM0re e simplu ... alegi una din firmele romanesti ce ofera asemenea servicii ?:) ... heheh

ce e asa greu :D ?!?

Ranma-kun

• Vizitator
« Răspuns #4 : Decembrie 03, 2004, 01:48:04 am »
Hm... incearca www.hostinglite.com , is ieftini, si nu e vrajeala, in rest nush mai mult.... cat despre domenii, unele dintre firmele mai mari de webhosting de aicea ofera parteneriat in genul asta, ca sa devi partener rnc e cam scump, da anyway daca ai citit ce scrie pe aici sti, ca si eu tot de aici ma informez, super forum  :wink:

Seby

• Vizitator
heh
« Răspuns #5 : Decembrie 04, 2004, 01:06:25 pm »
incearca sa ma contactezi sa-ti recomand ceva frumos.

ghemar

• Vizitator
Re: vreau si eu, vreau si eu!
« Răspuns #6 : Decembrie 07, 2005, 10:57:06 am »
Citat din: "NeverM0re"
Mi-am pierdut cate ore bune pentru a citi *TOATE* rubricile acestui forum si mi se pare cu adevarat originala si practica ideea acestui forum. Am observat prezenta aici a celor mai cunoscute firme de hosting & domain registration din Romania.
Eu am o firma de WebDesign (abia ne-am inscris la registrul comertului si inca lucram la siteul nostru) si am vrea sa oferim solutii complete pentru un site, ceea ce inseamna ca vrem sa devenim reselleri de webhosting & domain registration. Am vazut in acest forum ca sunt recomandate firmele din USA. Ma intereseaza calitate si pret cat mai mic pentru inceput.
Va rog ajutati-ma!

Cea mai bune companie din Romania pentru Hosting, autorizata, care ofera licente si tehnologie microsoft 100%, dupa parerea mea este Pointlet, pe care o poti gasi la www.pointlet.com

Bruzli

• Webmaster
  • Mesaje postate: 522
    • Vezi Profilul
    • http://www.solutiiweb.ro
Re: vreau si eu, vreau si eu!
« Răspuns #7 : Decembrie 07, 2005, 11:08:48 am »
Citat din: "ghemar"

Cea mai bune companie din Romania pentru Hosting, autorizata, care ofera licente si tehnologie microsoft 100%, dupa parerea mea este Pointlet, pe care o poti gasi la www.pointlet.com

Server Error in '/WebReseller' Application.
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
    <system.web>
        <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
    <system.web>
        <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
    </system.web>
</configuration>

O fi tehnologie 100% MS dar nu cred ca aia e problema :) eu cred ca modul de aplicare a tehnologiei e problema :)

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #8 : Decembrie 07, 2005, 11:14:20 am »
Cel mai ieftin nu inseamna neaparat si cel mai bun.
IMHO,alege o oferta cu un pret mediu.
Faci webdesign,si daca oferi sau doresti sa oferi servicii complecte clientilor,ar fi pacat ca imaginea firmei tale sa aiba de suferit din cauza calitatii serviciilor de gazduire pe care le oferi.
Acum,la nivel de domenii,daca doresti ieftin,un cont de Enom(reseller) pentru domenii internationale e cat se poate de potrivit(8$/domeniu) iar cat ce priveste domenii .ro ,un agreement cu unul din partenerii RNC este solutia ideala.
La capitolul gazduire,daca clientii tai au audienta majoritara din Romania,e mai bine sa alegi o firma cu servere in Romania.Daca ai mix international la nivel de audienta,atunci,cu siguranta US.
De asemenea ,cand alegi firma de gazduire :
1.Ai un topic despre cum sa alegi.In sectiune Webhosting.;
2.Nu te lasa atras de fata morgana (alt topic din aceeasi sectiune)
3.E bine sa pierzi ceva timp cautand referinte despre calitatea serviciilor care sunt oferite,decat sa ne intalnim din nou aici,dar in alta ipostaza: tu cu plangeri si noi cu pareri despre.

EDIT:
SI ca sfat: daca esti semihotarat,vino si posteaza un topic aici,ceva de genul:"Ce parere aveti despre?>".
O sa urmeze un usor circ pe care te sfatuiesc sa nu il bagi in seama,dar sa tragi concluziile dupa.Spun circ pentru ca ,probabil,se va pureca firma respectiva nu din perspectiva clinetului nu tocmai avizat dpdv tehnic ......