Autor Subiect: E teapa sau nu?  (Citit de 10962 ori)

organic

• Vizitator
E teapa sau nu?
« Răspuns #15 : Decembrie 23, 2005, 09:57:36 am »
Citat din: "RamSeS"
Nu am zis niciodata ca exista spatiu nelimitat...

Suntem colocati la Ev1servers, pe rackuri a cate 10 servere, cu porturi 1000Mbps/rack, si 20 TB traffic pe rack, asa ca un trafic la conturile shared nu este seminficativ.

O sa avem alt desing din ianuarie (sunt de acord cu tine ca actualul design stinks), si nu-ti fa probleme cu falimentul nostru.
La cei peste 4000 de clienti  si la cateva mii de dolari profit nu ne facem astfel de probleme.

Daca mai ai ceva de adaugat....

tin sa te citez "DA!, oferim spatiu nelimitat pentru Conturile Shared. Este posbil datorita infrastucturii retelelor noastre. Sunt cateva conditii: fara muzica, filme... " . macar nu fi prost si recunoaste-ti greseala.

deci in alte cuvinte ai port de 100mbps si trafic maxim de 2000 Gb per server, cum avem si majoritatea, noi astia, restul, plebea care nu ne ridicam la rangul altora de "lideri de piata" cu mii de clienti. poti sa aduni tu serverele din rack-uri pana iti zdrelesti abacul, esti un re-seller cum suntem si multi alti dintre noi.

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
E teapa sau nu?
« Răspuns #16 : Decembrie 23, 2005, 11:03:12 am »
@organic.
Mersic man,m-ai scutit de ceva tacanit pe tastatura.Cu fiecare post din asta,mai pun ceva in plicul ala in care strang bani sa dau de baut monstruos.
Acu,eu o sa fac referire la o singura  remarca.
Si inainte de a incepe ,fac un mic disclaimer: am fost si eu la randul meu cu serverele in ograda Headsurferului aka Robert Marsh aka nasul de la EV1.Asa ca,cred ca inca tin minte cam cum sta treaba pe acolo.

Suntem colocati la Ev1servers, pe rackuri a cate 10 servere, cu porturi 1000Mbps/rack, si 20 TB traffic pe rack, asa ca un trafic la conturile shared nu este seminficativ.

O sa avem alt desing din ianuarie (sunt de acord cu tine ca actualul design stinks)...........

Acu,sa-mi revin un pic,nu de alta dar in ultima vreme ruginisem:

Dragu mosului,ce rackuri ai tu la Headsurfer de 10 servere?
Din cate stiu eu,EV1 a cam obosit la capitolul tower.De multisor
Arhitectura unui datacenter ,aici in discutie fiind EV1 este departe de rafturi de piata pe care incap 10 servere tower sau minirackuri de 20 U
Acu,poti sa te uiti despe ce vorbesc  aici: http://ev1servers.net/hosting/privateracks/space.asp
Nu cred sincer ca aveti boasele asa mari sa-i cereti headsurferului sa va dea rackuri de 20 U.
Aia o puteti avea daca va trageti propriul cage acolo.Lucru de care nu sunt inca la curet ca ar fi disponibil
Prietenul mosului,un rack sau cabinet destoinic are minim 40 U,in sensul ca poti indesa in el 20 servere a cate 2 U(exact cu ce lucreaza EV1) plus un router si un Switch,sau doua switch,la alegere.
Sa nu ma intelegi gresit,dar in medii dense,cum sunt datacenterele de la EV1 ,nu poate nimeni sa-si permita sa iroseasca spatiu.

Acum,mergand mai departe,si citind ce ai spus,inteleg ca aveti mai multe rack-uri.
Asta presupune ca aveti minim un router.
Ai avea amabilitatea sa ne luminezi ce fel de router aveti voi acolo?
Si cum rezolvati problema cu taxele catre statul Texas.Nu de alta dar la colocare se aplica taxele percepute de statul Texas (printre cele mai frumoase si stufoase taxe).
Si cum ati rezolvat cu dubla impozitare din punct de vedere contabil?
Nu fa pieptul mare te rog cu 4000 de clienti.Stiu minim 2-3 de pe aici,care daca aranjeaza un pic domeniile le da mai mult de 4000 de clienti

Acu sarbatori fericite,colocare placuta si rackuri de 10 linistite si reci.
Eu ma duc acu sa iau doua rackuri de 24,marca Stella Artois,pe care sa le golim cu baietii deseara,la umbra cabinetelor de minim 40 U si linistea angelica din noc,unde daca stai prea mult iti cade parul de atata zumzet.

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
E teapa sau nu?
« Răspuns #17 : Decembrie 23, 2005, 11:12:14 am »
Citat din: "WBF"
Dupa primul post am obosit deja.

Ar fi frumos daca cineva ar pune un sticky cu"NU EXISTA BADWIDTH si SPATIU NELIMITAT----DOAR OVERSELLING IN NESIMTIRE"

EDIT:

Vand ,pe langa conturi de reseller cu UNLIMITED si pe eticheta de la NIC,1/2 ha teren in Sinaia,cu vedere la mare si plaja privata  :D

Tocmai am gasit forumul asta...

Sa o luam de la capat....

Mda... Tipic pustilor de 15 Ani cu un cont de 100 MB de reseller care se cred mari afaceristi.

DA!, oferim spatiu nelimitat pentru Conturile Shared. Este posbil datorita infrastucturii retelelor noastre. Sunt cateva conditii: fara muzica, filme...
Daca un user pune de exemplu 300 GB de poze, nu are decat.
Ati auzit vreodata de Load-Balancing? de Mirroring? de Disk Compression?

In plus avem servere si rackuri cu trafic nelimitat la 100Mbps...  E scump, dar ne permitem...

Alte intrebari mai sunt?

ERA SA UIT:
Mai pinguinule ,cand o sa ai bretele sa ticluiesti o oferta decenta,fara povesti de genul: acu am unmetered la 100 acu am 20 TB/rack de 10 (lmao) te rog sa revii.
Cand eu aveam 15 ani,tu erai proiect hostat testicolar.Daca ma intelegi bine.

grA$

• Vizitator
E teapa sau nu?
« Răspuns #18 : Ianuarie 11, 2006, 12:29:59 am »
Head shot :)__))___)))

Ce bine ca il tine vana pe WBF.

RamSeS

• Vizitator
E teapa sau nu?
« Răspuns #19 : Ianuarie 11, 2006, 02:21:36 am »
Ya ya ... ce insulte aveti pe cap. Lasati-ma cu povestile voastre de 2 bani si impresiile de mari figuri.

Nu am de gand sa-ti demostrez ceea ce am zis pt ca nu imi pasa de parerile voastre.
Las-o balta ca nu impresionezi pe nimeni.
Poate pe vreun mircuitor inadaptat social care citeste acum acest forum.

Mda... e bine ca exista acest fel de forumuri si la noi, dar degeaba deocamdata.

V-am salutat si pa!

P.S.: Nu mai continuati acest thread ca devine patetic.

organic

• Vizitator
E teapa sau nu?
« Răspuns #20 : Ianuarie 11, 2006, 11:02:17 am »
poate ne plac patetismele. nu ca ar mai folosi careva cuvantul cu sensul din limba romana. ca doar engleza limba mult frumoasa est.

thread closed.