As vrea sa adaug un singur lucru si asta repede pana nu se inchide si threadul asta in urma discutiilor aprinse. Am inceput discutia si posturile pe acest forum dorind sa contribui la informatiile existente. Din pacate cearta a izbucnit si pe aici si se propaga destul de repede.
Repet ce am scris si in alta parte:
nu reprezint concurenta
cu toate ca asa cum mi s-a mai spus inainte daca as vrea sa schimb ceva in mentalitatea unora cel mai bun lucru ar fi daca as fi concurentul lor.
Recunosc ca nu am experienta de hoster si voi toti care sunteti veterani puteti sa-mi dati lectii in privinta asta, dar de asemenea nu este numai vb de tehnic cand se face si se conduce un business, ci mai ales de oamenii care sunt in spatele acelui business.
Referitor la cearta de aici ce sa mai zic.. sunt si eu vinovat de cateva discutii aprinse cu toate ca am incercat sa ma abtin si mi-am moderat cuvintele cat de mult posibil.
As mai dori de asemenea sa spun ca exista o diferenta intre defaimator si adevarat, dar ii lasam pe altii care sunt mai in masura sa-si dea cu parerea pentru ca nu tin in mod exprex sa alimentez cearta.
cam asta am avut de zis.. iar in continuare o sa discutam de chestii tehnice.