Autor Subiect: Alternativa Modernbill- AWBS  (Citit de 19698 ori)

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
Alternativa Modernbill- AWBS
« : Noiembrie 08, 2005, 01:52:55 pm »
Pentru cei ce doresc o varianta buna de shopping cart la cheie pentru domenii/gazduire/servere dedicate va supun atentiei AWBS (http://awbs.com)
Usor de folosit,lucreaza nativ cu Enom si Directi.
Bonus, ai un site +billing + client management  instant up&running.
Cu putina truda poti pune cam ce skin/template doresti pe el.
Am terminat acum traducerea integrala in limba romana ,de asemenea pachetele pentru franceza,germana si spaniola sunt disponibile gratuit.
Cred ca e o varianta buna pentru cei ce abia incep acum cu hostingul.
Este simplu de instalat ,ieftin de folosit (17$/luna),suporta Enom,Directi,cam toate procesatoarele de carduri(api disponibil pentru unul din cele 2 procesatoare romanesti la cerere :D ).
Ah,partea buna este ca odata cu AWBS vine si un cont de reseller ENOM (7.95)
Cam tot ce are nevoie cineva la inceput de drum sa se apuce de hosting

beberonUS

• Vizitator
« Răspuns #1 : Februarie 25, 2006, 11:39:11 am »
AWBS acesta functioneaza doar cu enom si directi nu?cu altele nu?
nu poti sa faci tu ceva custom?

DotBoost

• Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 51
    • Vezi Profilul
    • http://www.dotboost.com
« Răspuns #2 : Februarie 26, 2006, 01:13:19 am »
intrebari:
1. sursa e scriptata sau nu ( ca poate vreau sa fac niste chestii altfel, cine stie, sa adaug API, etc)
2. skin: foloseste templateuri sau nu ?
    * adica e spaghetti php ?
3. se poate folosi cu doua limbi, de ex: romana si engleza deodata ?
   * adica nu chiar deodata, dar cu un buton de change lang, ceva.

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #3 : Februarie 26, 2006, 10:02:50 am »
@xromania.

1. Sursa e criptata in cea mai mare masura.
Dar,odata licentiat,poti cere ceea ce te intereseaza sa modifici (dupa ce semnezi un NDA)
2. Poate fi folosit cu template sau fara.
3.Poate fi folosit cu cate language pack-uri vrei.Pe hostbase.net o sa vezi romana si engleza.Tot site-ul e un awbs.

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
« Răspuns #4 : Februarie 26, 2006, 10:58:51 am »
Si eu cochetez din ce in ce mai tare cu awbs; am o licenta de modernbill 4.3 si mai astept sa vad ce stie v5.0 si cat costa.
Daca nu-mi place, trec fara resentimente la awbs.

DotBoost

• Oaspete
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Februarie 26, 2006, 05:09:58 pm »
Multumesc pentru raspunsuri, inca citeva nelamuriri :
1. pachetul de language romana e al tau sau al lor, adica pot sa-l iau si eu de undeva sau trebuie sa-l cumpar sau cum ?
2.
Citat
   PHP v4.3.8-4.3.11 (safe_mode off, register_globals on)
(PHP5 not yet supported)
asta e naspa rau de tot, tocmai ma pregateam sa trec pe php5 , si faptul ca "PHP5 not yet supported" imi pune un semn de intrebare cit China legat de ce mizerie de cod se ascunde in codul ala encodat.
3. Se poate face simplu url_rewrite ? sau mai bine sa uit de asa ceva...
 Chiar sunt pe cale sa-l iau, $18 /luna nu e chiar asa mare treaba, dar mi-e ca arunc banii fereastra... Encodatul codului inseamna mai mult ascuns mizeria decit protejat codul, aia de la IPB pot scoate codul ne-encodat si nu le e frica ca-i fura cineva, ca au o bijuterie de cod...

namidee

• Vizitator
« Răspuns #6 : Februarie 27, 2006, 12:48:36 am »
Citat din: "XRomania"
... imi pune un semn de intrebare cit China legat de ce mizerie de cod se ascunde in codul ala encodat.

:) sant o gramada de softuri de genu asta care nu sant codate am cateva exemple daca vrei ti le dau .... dar o mai mare gramada codate in zend,ioncube sau java. De ce nu as cumpara cu astfel de produs codat.

1. daca dau bani pe el vreau sa fac ce vrau cu el, ca eu lam platit
2. daca vreau sa modific niste variabile din codu sursa nu pot ca baieti lau codat
3. multe necesita alte softuri cu care sa ruleze (ex. zend,ion cube)
4. ai avea surpriza sa configurezi gresit licenta si sa nu mai poti modifica domeniul care lai pus initial si ai aruncat bani pe geam (ex. daca configurarea initiala ai facuto pe domeniu.com si vrei sa o muti pe web.domeniu.com)
5. daca serveru cu care lucreaza licenta este jos tie ti se blocheaza sistemu web din cauza fisierului cu licenta

toate aceste nemultumiri pe care leam constatat eu sant testate si probate de mine asa canu am inventat ce am scris

netvista

• Webmaster
  • Mesaje postate: 839
  • Solution Provider
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Februarie 27, 2006, 03:51:05 am »
Citat din: "XRomania"
Multumesc pentru raspunsuri, inca citeva nelamuriri :
1. pachetul de language romana e al tau sau al lor, adica pot sa-l iau si eu de undeva sau trebuie sa-l cumpar sau cum ?
2.
Citat
   PHP v4.3.8-4.3.11 (safe_mode off, register_globals on)
(PHP5 not yet supported)
asta e naspa rau de tot, tocmai ma pregateam sa trec pe php5 , si faptul ca "PHP5 not yet supported" imi pune un semn de intrebare cit China legat de ce mizerie de cod se ascunde in codul ala encodat.
3. Se poate face simplu url_rewrite ? sau mai bine sa uit de asa ceva...
 Chiar sunt pe cale sa-l iau, $18 /luna nu e chiar asa mare treaba, dar mi-e ca arunc banii fereastra... Encodatul codului inseamna mai mult ascuns mizeria decit protejat codul, aia de la IPB pot scoate codul ne-encodat si nu le e frica ca-i fura cineva, ca au o bijuterie de cod...

1. aici nu stiu dar te lamureste wbf sau daca binevoiesti a intra pe pagina lor poti gasii acest info si acolo.

2.  sincer sa fiu cred ca exagerezi mai ales ca php5 nu e usa de biserica . arunca un ochi aici: http://bugs.php.net/bugstats.php?phpver=5. solutia e simpla. in directorul unde ai awbs pagi un .htaccess cu setarile alea si restul serverului functioneaza cu safemode on si register global off daca asa le ai setate. daca rulezi php ca modul cgi pui un php.ini cu setarile astea care-i trebe lui in directorul unde e awbs si gata.. ai rezolvat treaba.

3. url rewite se face din apache nu din php. nu cred ca arunci banii pe fereastra testand un soft cu 18$ si mai ales ca ai posibilitatea de a primii banii inapoi daca nu esti multumit .

de aici incep comentariile:
Si apoi la urma urmei tu care esti in adult business la fel cum mai sunt si altii nu ai o suma infima (18$) si faci atata gura ba ca e codul aiurea ba ca e protejat si asa mai departe.

ca fapt divers.. ipb e piratat la greu la fel cum mai sunt si altii (modernbill, visual buletin,etc). zend safeguard 3.6 e cracuit pe net si functioneaza impecabil la fel cum sunt mai toate aplicatiile lor si as mai putea sa-ti dau zeci/sute de exemple. asta nu e thread de cracuit sau de piratat, tu il cumperi legal, il folosesti comercial si nu trebuie sa te preocupe foarte mult de ce e in gradina vecinului. testezi vezi daca ti se potriveste si daca e cazul esti multumit sau nemultumit, respectiv cumperi sau nu cumperi.

namidee

• Vizitator
« Răspuns #8 : Februarie 27, 2006, 04:08:24 am »
nu i vorba ca nu am 18$ :) am cuparat de la un prgramator un soft penru web cu 1200$ dar io am spus cea nu imi place mie

DotBoost

• Oaspete
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Februarie 27, 2006, 05:59:53 am »
Citat
Si apoi la urma urmei tu care esti in adult business la fel cum mai sunt si altii nu ai o suma infima (18$) si faci atata gura ba ca e codul aiurea ba ca e protejat si asa mai departe.

ai dreptate, in fond asta e cea mai buna solutie, dar nah, asteptam de la WBF  inca o maslina, ceva...
aia cu php5 , ca de ce e mai bun, nu e locul aici de povestit, e clar mult mai bun decit 4, dar oricum php in general ( de fapt creatorii lui) dau senzatia ca habar nu au ce vor si in ce directie merge treaba .
url rewrite , chiar daca e modul de apache , se face din php, de fapt din html, ca daca nu am acces la sursa sa modific un link in pagina din una in alta, degeaba.
 in fine, astea-s divagatii.
  o sa iau o bucata si testez , ca nu e un capat de tara. multumesc pentru raspunsuri.

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #10 : Februarie 27, 2006, 10:55:41 am »
Ia de aici inca o maslina.
AWBS este partial codat.PARTIAL.
Aka,customizarea nu reprezinta nici o problema.
Codata este partea sensibila,payment gatway,registar api( enom in special)....etc.Am mai spus si nu o repet,daca ceri de la ei ceva,dureaza 2 zile,semnezi un NDA si ai ce doresti.
Ca si curiozitate,am rulat AWBS si pe php5.Nasol de carpit.Piguleala maxima.
Language pack-ul e facut de noi,daca ai nevoie,il poti avea.
Nu ai posibilitatea sa configurezi prost licenta.
Daca cade serverul de autentificare de la ei nu-ti crapa AWBS.Checkul de licenta se face cred de 1-2 ori pe saptamana (!!!!!!!!!!!!????????)

pdaniel

• Vizitator
« Răspuns #11 : Februarie 27, 2006, 11:40:35 am »
@namidee - tu cand cumperi un soft ai 2 posibilitati (cel putin la softurile la cheie - nu produse)
- sa cumperi softu cu sursele la vedere (necodate - si asta te costa de te saturi) - ma refer la softurile care sunt pentru webhosting, nu aplicatii solide.
- sau sa cumperi softul cu surse codate si asta costa mai putin.

MI se pare si normal ca tu sa nu ai dreptul sa imi modifici mie sursele decat cu aprobarea mea. Ai nevoie de modificari, vii la mine si ti le fac eu, daca nu esti dispus sa pletsti in plus. Sau te duci la concurenta, care in mare parte o sa ai ba aceeasi politica. Eu nu iti dau tie soft opensource.

netvista

• Webmaster
  • Solution Provider
    • Vezi Profilul
« Răspuns #12 : Martie 08, 2006, 09:35:01 pm »
Doresc daca se poate sa imi dea si mie cineva o varianta de AWBS fara licenta (adica numai fisierele ce se pun pe server). E vb de un amic de-al meu care trebuie sa faca un skin si vrea sa vada cum este facut tot template-ul inclusiv fisierele din care extrage variabilele.

se poate trimite pe mail la netvista(at)gmx.net

Chiar mi-e lene sa stau sa caut acum pe net dupa asa ceva si stiu ca, cativa aveti asa ceva.

wbf.. daca citesti sper ca poti contribuii.

netvista

• Webmaster
  • Solution Provider
    • Vezi Profilul
« Răspuns #13 : Martie 09, 2006, 12:34:14 pm »
Va multumesc dar am reusit sa fac rost de varianta 2.05 din alte surse. Cererea mea nu mai este valabila !

NetVista

DotBoost

• Oaspete
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Martie 11, 2006, 12:54:46 pm »
Fac si eu signup ca omu , si cind colo...
Citat
We have recieved your new account information at Total Online Solutions, Inc..
There was a problem during signup, and your account is currently in a Pending state. An
alert has been sent to the System Administrator. This is most often due to invalid contact
information.

Le dau mail sa-i intreb ce drak fac, si ei, dupa 2 zile :
Citat
You obtained the highest possible fraud score in our system. I reviewed your account
information and it does appear to be not accurate. If you can give us some information as
to why it does not match up, please do so.

We are sorry you feel this is unpleasant, however we must have fraud detection on our
system due to very high rates of fraud within the software community.

Deci totul legitim, da, adresa , telefon, alea alea si ei o dau cu mine in diverse. Pe internetu asta un singur lucru ma scoate din minti de nervi, faze de genul asta...
In concluzie , NU cumparati awbs , sunt idioti totali, cumparam modernbill sau altceva si-i dam drakului.