@Xromania
La cate fraude au stiut romanii sa faca nu e de mirare ca acum suportam consecintele.
Just IMHO :
1.Nu faci comanda cu proxi.Si daca faci trebuie sa te astepti sa dai explicatii.
La fel cum e treaba ta de ce folosesti proxi e treaba lor ca le suna alarma.
Pana una alta,Romania sta pe locuri fruntase la fraude,laolalta cu Iran,Filipine,Rusia si China.
Nu e vina lor ca toata lumea se grabeste sa dea tzeapa.Nu mai devreme de ieri alaltaieri era un erou care pune intrebari despre "matrasitul" licentelor de Cpanel pe aici.
2.Nu cred ca trebuie sa-i faci idioti sau sa spui ca produsul e garbage doar pentru ca nu vor fraude.
Enom e garbage?
Ca nici aia nu se uita la Romania cu ochi buni.Cu toate astea multi de pe aici folosim Enom.
Noh, deja pierdem vremea cu asta , oricum iau modernbill
1. Numarul 1 la fraude online nu sunt romanii , ci americanii.
2. Nu inteleg ce legatura are proxi cu astea, de ce ip-ul meu privat trebuie sa-l fac public oriunde? Daca eu vreau sa folosesc proxy, il folosesc si gata , si atita timp cit paypal si o gramada de alte siteuri de plati ci shopping nu au nimic impotriva , nu inteleg de ce awbs sar in sus.
3. De fapt , nici macar nu stiu daca de la proxy au sarit in sus sau cine stie de la ce.
4. Asta cu fraude la awbs ma umple de zimbete

Ce drak sa fraudezi la awbs, un script encodat ?? Cui naiba ii trebuie asa ceva ? Inteleg sa fraudezi un templatemonster, un IPB, o maslina ceva, ceva util, dar un script encodat ??
De aia le zic ca sunt programatori idioti, ca pun verificari inutile acolo unde nu este cazul. Si a doua oara idioti, ca nu m-au lasat sa-mi fac cont, desi sunt un
client legitim. Deci daca programul lor antifrauda m-a semnalat pe mine ca high risk , atunci sa si-l bage in kur si sa se apuce de horticultura.
Da oricum , aici e chestie de paradigma, ma bucur ca nu am reusit sa cumpar de la ei, iau mbill si walla, am rezolvat-o.