Autor Subiect: Saluty  (Citit de 10903 ori)

syskoo

• Vizitator
syskoo
« Răspuns #15 : Decembrie 04, 2005, 08:41:40 pm »
nu este vorba ca cineva de pe acesst server sa rezolve problema numa ca am cautat peste totsi nu am gasit pe nimeni in Ploiesti care sa se pricepe in domeniu .
Sunt care se pricep dar poate au si ei firma sau lucreaza pe cont propriu .

Recunosc ca este greu sa gasesti un web-designer in ziua de astazi ,cu toate ca eu m-as fi angajat ca web designer la o firma  inainte sa imi vina primele proiecte

Firma mea nu are ca domeniu numa web designul (exemplu :crearea de softuri si cd -de prezentare ale unor firme importante de desing)

Poate gasesc pe cineva n-au intrat zilele in sac :roll:  

Va salut si multumesc pentru raspunsuri

steven

• Vizitator
Saluty
« Răspuns #16 : Decembrie 04, 2005, 08:55:37 pm »
Eu unul, avand in vedere ce am vazut pana acum, nu te-as fi angajat ca designer. Nici daca m-ai fi platit tu, nu mi-as fi lasat clientii pe mana ta. Poate suna cam dur, dar asta e realitatea.

syskoo

• Vizitator
syskoo
« Răspuns #17 : Decembrie 04, 2005, 09:09:14 pm »
bine mai desteptule dar tu ce site-uri faci de te dai ashea in stambe .
Vezi ca incepi sa superi lumea si ashea nu ma intereseaza parerea ta.
si ce ai vazu tu pana acu?
 :lol:  :wink:

syskoo

• Vizitator
hahaha
« Răspuns #18 : Decembrie 04, 2005, 09:16:17 pm »
Mai steven poate ca iti place prea mult site-ul de la egea si nu sti cum sa lauzi am zis si o mai zic site-ul este incontructie si de constructii
poate ai inteles tu altceva

ashea ca mai vb!!!

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3481
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
Saluty
« Răspuns #19 : Decembrie 04, 2005, 09:40:03 pm »
Eu zic ,asa ,ca un chibit.
Am mai vazut undeva chestia aia in flash,cu constructorul ala voinic si zambitor.
Daca nu ma insel,undeva pe templatemonster.
Dar nefiind sigur,nu dau cu bolovani.

allergic

• Vizitator
Saluty
« Răspuns #20 : Decembrie 17, 2005, 08:38:18 pm »
mie mi-ar fi rusine in locul tau, ce dracu pagini faci tu? pagina ta de prezentare  http://activatelink.z1.ro/  ...e un template mare rau..care il stie toata lumea....nici macar niste amarate de butoane n-ai putut sa-ti faci , ai dalea deja facute de la Dreamweaver . De siturile din portofoliu nici nu ami zic :shock:  !!!!   sincer nu stiu cum i-ai prostit de clientii tai !

Ziceai ca faci un site ca egea.ro  in 2 zile....asta a fost o lauda? Mai bine stai la el o saptamana si macar faci treaba buna.

beberonUS

• Vizitator
Saluty
« Răspuns #21 : Martie 23, 2006, 11:29:09 pm »
damm ...acum am vazut egea.ro
ba frate...design de ala fac in 2 minute nu in 48 de ore si nu-s eu nici o branza de designer doar simplu amator...ti-ai pus layerele aiurea vine textu de pe luna...animatia de la inceput clar incepator :)) nici macar nu stii sa pui shape hint-uri ...pfff...
chiar nu stiu ce clienti ai tu...
cat despre hosting...e greu...acuma am inceput sa simt si eu ca e greu

namidee

• Vizitator
Saluty
« Răspuns #22 : Martie 24, 2006, 12:27:33 pm »
mai bro (syskoo) shtiu ca esti mare "designer de 2 zile" dar de ce nu faci oare fata comenzilor, iti zic io, daca la fiecare client te prezinti cu un site ca si ala de neai zis sa ne uitam peste el, normal ca nu faci fata ca clientu zice ALTU asta nu imi place, si iaca ca lucri la un site 2 luni pana gasesti un amarat de templat sa faca un pic de lumina pe fata clientului

Citat din: "syskoo"
Recunosc ca este greu sa gasesti un web-designer in ziua de astazi

mai lovit sub centura, asta chiar ca ai ziso, dupa o simpla cautare pe google cu webdesigner gasesti o gramada de "webdesigneri" nu sa nu dai de deia care folosesc swish ca si tine sa faca situri, ca nu cred ca shti ceva de macro