Autor Subiect: baza de date (rnc) domenii ro  (Citit de 3969 ori)

netvista

• Webmaster
  • Mesaje postate: 839
  • Solution Provider
    • Vezi Profilul
baza de date (rnc) domenii ro
« : Ianuarie 11, 2006, 03:59:43 pm »
are cineva baza de date de la rnc sau cea de la dl.ro sau fai.ro ??? Ma intereseaza cum se poate obtine o lista completa.. macar cu numele si nic-ul fara alte date. stiu ca o asemenea lista exista.. si o au mai multi.

nu vreau sa postati aici daca e ceva.. dar ca rog sa ma contactati pe ym, mp sau la mumuletz/at/gmail.com . Confidentialitate garantata.

@moderatori: prezenta cerere nu constituie o tentativa de fraudare sau ilegalitate ci un simplu request sau intrebare legata de un subiect care ma intereseaza. Va rog frumos sa nu o moderati.

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2733
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
« Răspuns #1 : Ianuarie 11, 2006, 05:47:05 pm »
la rnc ai cerut datele astea ?

Bruzli

• Webmaster
  • Mesaje postate: 522
    • Vezi Profilul
    • http://www.solutiiweb.ro
« Răspuns #2 : Ianuarie 11, 2006, 05:49:21 pm »
pentru ce exista la fai si dl.ro poti sa-ti faci un script care sa-ti colecteze ce e pe-acolo.

netvista

• Webmaster
  • Solution Provider
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Ianuarie 11, 2006, 06:33:19 pm »
asa cu script poti da si dupa rnc si nici macar nu iti apare ip-ul real.. lool

nu am mult de cautat ca nu imi trebe tot.. intre timp am inceput sa caut manual prin 800 de domenii. ma gandesc totusi ca sunt date preliminarii ca asa ar mai fi de cautat pe acolo dupa un anumit nume.

organic

• Vizitator
« Răspuns #4 : Ianuarie 11, 2006, 08:52:53 pm »
o aveam la un moment dat. pana cand l-am ofuscat pe paginaweb si mi-a filtrat ip-urile de la birou. cel putin ce era la adr.ro.cred ca dl.ro e tot legat de el ca stiu ca el lucra cu tacke, mesterul manole.
whatever. poti sa faci un script sa culegi, cel putin de la dl.ro de unde am luat noi.

netvista

• Webmaster
  • Solution Provider
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Ianuarie 11, 2006, 10:18:13 pm »
am trecut prin 890 de domenii.. manual si declar sus si tare ca imi ajunge. chiar pe pagina la dl.ro si fai.ro este link catre alfaweb.ro  :twisted:

nu ma intereseaza baza in sine decat daca pot cauta dupa criteriul acela. am gasit ceva dar de asemenea am gasit alte chestii care trebuie cautate si mi sa cam luat cand ma gandesc ca sunt cateva mii de domenii ce trebuie verificare la whois.

soft am gasit.. pe bani.. pe nv dar nu am timp si chef sa-l las sa roada la ele nici macar prin proxy sau tunel.