Daca credibilitatea unor angajati RNC poate fi pusa la indoiala, situatia e si mai maronie in cazul resellerilor.
Eu nu cred asta. In afara de problema platilor

alte probleme cu cred ca au fost cu partenerii .. In plus, toti partenerii semneaza un contract cu RNC-ul. Cand este gata aplicatia si acestia vor avea mai multe drepturi, se va face un act aditional la contractul de parteneriat in care isi vor asuma raspunderea pt. ce fac.
iata ce cred eu ca ar trebui schimbat urgent:
Eu ma gandesc ca solutia asta odata facuta ar trebui sa functioneze cel putin cativa ani fara sa fie modificata .. asa ca trebuie bine gandita si nu facuta la repezeala (mai ales ca acum exista o interfata care functioneaza ok).
la partea de tehnologii ... e deja stabilit ... deci discutii nu au sens ...
unix+php+perl+sql
Ma bucur foarte mult ca v-ati indreptat catre o astfel de platforma. Urasc sa vad solutii de securitate facute pe platforme Microsoft (despre care se stie cat de securizate sunt ..)
+ssl ( autogenerat pana in momentul punerii in functiune ... dupa care evident unul cumparat de pe net ... ca oricare altul)
Se pare ca in Romania snt recunoscute doar certificatele digitale emise de autoritatile din Europa .. asa ca vedeti de unde il cumparati
http://www.mcti.ro/mcti0.html?page=1526Ar fi bine daca noua aplicatie de administrare a domeniilor ar fi armonizata si cu legile din Romania legate de comertul electronic. Sunt sigur ca departamentul Juridic de la RNC cunoaste in detaliu toate aspectele si ar putea propune o solutie. Parerea mea este sa va orientati catre autentificarea utilizatorilor in sistem pe baza de certificate SSL (macar pana la un punct, admin. RNC si parteneri, nu si end-useri ca ii incurca foarte mult).
.. pentru ca sunt multi care habar nu au ce e aia tasta ... si nu se doreste 90% dintre persoane sa sune si sa zica .. cum completez formularul ?? ... sau eu nu am decat un 468 cu 98 ... etc
deci simplu si fara floricele ...
Atat timp cat partea de frontend e separata de backend e totul ok. Partenerii vin cu propriul frontend cum vor ei.
Iar in ceea ce priveste frontend-ul de pe rnc.ro .. parerea mea e sa faceti formularul cat mai simplu de completat de catre utilizatori .. pt ca parerea mea e ca cei mai multi clienti au plecat de pe pagina RNC cand au vazut formularul acela monstruos, in 10 culori, cu litere de 24pt, etc.
Se pregateste vreo schimbare si pt. whois sau nu e cazul ?