Autor Subiect: Vreau sa imi fac un datacenter  (Citit de 15183 ori)

Azaghtoth

• Vizitator
Vreau sa imi fac un datacenter
« Răspuns #30 : Martie 01, 2006, 11:35:40 pm »
@coke hai sa facem un datacenter in bacau cu...25.000E, si eu sunt din bc si ma gandeam initial sa iau doua servere dual xeon, sa gasesc o conexiune la net suficienta si sa'mi gazduiesc site'urile pe serverele mele(binenteles restul de spatiu si banda sa le comercializez) ptr asta voiam sa aloc cam 5000 de euro...:D !?! Ce zici?

coke

• Vizitator
« Răspuns #31 : Martie 02, 2006, 12:11:56 am »
In spatiul respectiv am magazin de haine care merge binisor. Nu ma pot plange. Nu sunt chitit pe datacenter pentru ca nu ma pricep foarte mult si nici nu cred ca este ceva rentabil. Spatiul e pus la punct dar ca sa fac eu dc acolo trebuie sa lichidez stocul de haine care este destul de mare, sa dau afara 5 fete care imi sunt dragi si au fost langa mine tot timpul si sa angajez macar 3 baieti pentru dc care si asa ii gasesti greu si numai pe salarii de 500-800 de euro :) .

Azaghtoth

• Vizitator
« Răspuns #32 : Martie 02, 2006, 12:22:50 am »
well, goodluck cu magazinul de haine :)

coke

• Vizitator
« Răspuns #33 : Martie 02, 2006, 12:25:18 am »
Din experienta unor prieteni buni de-ai mei iti sugerez sa nu te asociezi niciodata cu nimeni pentru sanatatea ta mintala si protectia banilor si investitiilor tale. Fa-o singur.

Azaghtoth

• Vizitator
« Răspuns #34 : Martie 02, 2006, 12:45:31 am »
Poate ca ai dreptate...totusi sunt de parere ca lucrurile mari nu se incep de unu singur...oricum era doar o idee am zis si eu asa ca fapt divers, nu ca nu mi-ar place dar stiu ca e o afacere f riscanta si nah...:)

mchl

• Vizitator
romani
« Răspuns #35 : Aprilie 09, 2006, 04:33:28 pm »
Citat din: "coke"
Din experienta unor prieteni buni de-ai mei iti sugerez sa nu te asociezi niciodata cu nimeni pentru sanatatea ta mintala si protectia banilor si investitiilor tale. Fa-o singur.

asa este in Romania. anumite lucruri nu se vor schimba niciodata si asta din nefericire este unul dintre ele. sau, asociaza-te - da teapa - continua pe cont propriu..

cheers

bassul

• Vizitator
« Răspuns #36 : Aprilie 09, 2006, 10:45:25 pm »
Citat

Citat
asa este in Romania. anumite lucruri nu se vor schimba niciodata si asta din nefericire este unul dintre ele. sau, asociaza-te - da teapa - continua pe cont propriu..

Eu personal as spune:
- nu da sfaturi daca nu ai avut multe experiente in directia respectiva, si chiar si atunci mai gandeste-te odata inainte;
- nu aluneca cu usurinta spre "asa este in Romania", inainte sa treci prin alte tari si prin afirmatii de genul "asa sunt oamenii", "asa este viata", etc.

mchl

• Vizitator
experienta personala
« Răspuns #37 : Aprilie 09, 2006, 10:55:46 pm »
mesajul reflecta punctul meu de vedere care din cite stiu corespunde cu al majoritatii celor care au vizitat tari mai dezvoltate. sa ramina totusi punctul meu de vedere.

muncind in USA, cu oameni de calitate, traind tot printre oameni de calitate..imi pare rau, dar punctul meu de vedere nu poate fi zdruncinat de o tara ca Romania  :!:

singurele lucruri importante pt. mine in RO sint familia si peisajul familiar.

cheers

namidee

• Vizitator
Re: experienta personala
« Răspuns #38 : Aprilie 10, 2006, 12:32:04 am »
Citat din: "mchl"
muncind in USA, cu oameni de calitate, traind tot printre oameni de calitate..imi pare rau, dar punctul meu de vedere nu poate fi zdruncinat de o tara ca Romania  :!:

deja posturile tale incep sa ma inerveze, in aproape orice post ai pus aicea pe forum ai avut ceva de bagat de vina la romania,la firmele din romania sau romani, ca daca stai in state stai dracu acolo si nu mai intra pe siturile din romania, stf, crezi ca daca tu traiesti bine acolo tre sa uiti de unde ai plecat, sau nu ai muncit in romania vreodata, sau mai este o varinata, ai avut bani de mic find un copil de bani gata si nu sti ce inseamna sa lucri fizic.

e foarte usor de bagat de vina, daca vrei sa mai zici ceva rau de romania zile la presedinti din 90 pana in 06 de ce nu au facut tara sa mearga mai bine

mchl

• Vizitator
roman de proasta calitate
« Răspuns #39 : Aprilie 10, 2006, 12:48:01 am »
ma mir de mine insumi citeodata ! in mod normal ar trebui sa ignor personaje de tipul tau dar cred ca tu chiar ai nevoie de o lectie de bune maniere :)

amice, oriunde te duci nu uita de bun simt. oriunde te duci, nu comenta intr-un mod agresiv afirmatiile celorlalti, mai ales cind este clar ca reprezinta puncte de vedere proprii. un personaj ca tine emana frustrare desi e greu de inteles ce legatura au posturile mele cu problemele tale. cred ca ti-am mai spus odata sa iei aminte la forumuri straine. repet, inscrie-te pe un astfel de forum si cauta mesaje de genul celor trimise de tine. sa ma anunti cind vei gasi asa ceva.

presedintii de care vb. tu au ajuns acolo din cauza personajelor de tipul tau.

chiar nu inteleg de ce te simti asa ofensat de mesajele mele. cum spune americanul, ai o problema de atitudine amice :)

cheers

namidee

• Vizitator
« Răspuns #40 : Aprilie 10, 2006, 01:21:59 am »
nu vreau sa mai zic nimica, stai in state si fate bogat, succes bill`y