Oameni buni,
personal am decis sa ma retrag deoarece am obosit.
La fel si eu.
Prefer de aceea sa stau in umbra si sa mai vizitez din cand in cand forumul ca si 'guest', dar sa nu ma mai implic..
La fel si eu.
Pe wbf il inteleg, ca el se ia cu toti cosmonautii (c), si are si el o limita.
Nu de asta am obosit.
Puteti considera luatul meu de toti cosmonautii ca si sport,facut in compensarea celui pentru care nu am timp,si unde ma mai descarcam de mizeriile zilnice.
Ma iau cu tot dragul de fiecare cosmonaut care incearca sa ne vanda oarece navete spatiale cu nerusinare.
Sa-mi caut un alt forum unde sa intru si sa mai rad si eu putin. Ca asta nu cred ca o sa mai reziste mult, dupa cum se misca situatia pe aici. Sau o sa ramana numai marunteii si teparii si foarte putini din elita (dar foarte putini). 
1.Daca stai pe aici pe baza de glumitze si rasete e bun.
Nu am nici cea mai mica remuscare.
2.Nu cred ca am fost sau voi fi vreodata elita.
Deci raman la ideea ca era vorba de gupi.
Stiu, de asemenea ca sunt o gramada de oameni valorosi aici (o parte din ei ei s-au retras indirect, publicand din ce in ce mai putine mesaje si raspunsuri).
La toti ne vine randul.
Si cu speranta ca o sa reusim sa ne implicam in alte proiecte,dorim tuturor un respectuos la revedere.
La revedere,last checked,inseamna ca ne vom revedea.
Vorba lui gupi,"cu siguranta".
Ceea ce ma mira,este ca gupi,fara sa vorbim de loc,a inteles cu exactitate de ma retrag .Pana la ultimul amanunt.
Cred ca va trebui cat de curand sa-mi fac un drum in Timisoara,merita incercat un modul de UPS cu gupi.
Rog respectos ca acest la revedere sa nu fie considerat sub nici o forma un repros la adresa cuiva.Departe de mine gandul asta.
partener, de fapt ca link-exchanger, ca mai mult nu e.
Tocmai de accea nu am vrut sa devin partener.
Inchei prin a va multumi ca ati avut rbdarea sa-mi cititi posturile si sa-mi suportati toanele