Sondaj

E corect (moral) fata de partenerii RNC, contractul RNC - Connex (8$ per domeniu) ?

Da
1 (11.1%)
Nu
8 (88.9%)

Numărul total de membrii care au votat: 8

Votare închisă: Aprilie 23, 2004, 07:19:52 pm

Autor Subiect: Transparenta RNC  (Citit de 2478 ori)

radupb

• Vizitator
Transparenta RNC
« : Aprilie 23, 2004, 07:19:52 pm »
Ar trebui ca toti partenerii RNC sa fie anuntati de orice intentie de schimbare in sistemul de rezerveri de domenii. Din cand in cand intreb cu teama sa nu supar "intzepatele" de la casieria RNC: "s-a schimbat ceva?"
La randul lor, partenerii RNC isi pot anunta clientii si astfel informatiile s-ar difuza mult mai repede.
Pe noi nu ne-a anuntat nimeni nimic! De pilda de intzelegerea cu Connex, care ne-a cam lasat fara obiectul muncii pentru o vreme...
(Daca eu fac rost de 200ooo$ pot sa rezerv 25ooo de domenii? sau mai trebuie si ceva shpagi ?!!!!)

kwha_net

• Moderator
  • Oaspete
  • Mesaje postate: 88
    • Vezi Profilul
    • http://rohost.com/
Transparenta RNC
« Răspuns #1 : Aprilie 23, 2004, 07:52:29 pm »
De unde sti ca RNC vinde cu 8$ domenii la Mobifon?

cristih

• Vizitator
Transparenta RNC
« Răspuns #2 : Aprilie 23, 2004, 08:20:34 pm »
Referitor la chestia asta ... am  impresia ca era pentru alta chestie acest topic .... tehnic .... cat despre modul in care este facut contractul cu X sau cu Y ... sunt tipuri de contracte diferite obligatii diferite ... deci alta mancare de peste ....

deci acest  chestionar ... nu are ce cauta la partea tehnica .... discutam de chestii tehnice ... daca aveti chef de vorba ... in alte parti ...

dt

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1404
    • Vezi Profilul
    • http://www.webdev.ro
Transparenta RNC
« Răspuns #3 : Aprilie 23, 2004, 10:06:03 pm »
Da, mesajul ar trebui mutat in alt forum, nu-si are locul aici.

Iar ca sa-mi dau si eu cu parerea .. nu stiu daca e de datoria RNC sa ii anunte pe ceilalti parteneri cand semneaza un contract .. Totusi, RNC este un caz aparte, pt ca are o situatie de monopol.

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1486
    • Vezi Profilul
    • clneagu
Transparenta RNC
« Răspuns #4 : Aprilie 24, 2004, 07:39:57 am »
Este normal ca firmele care inregistreaza mai multe domenii lunar sa primeasca ceva discount mai mare ==> in the long run RNC-ul o sa ramana cu cativa parteneri directi mai mari, restul vor cumpara de la connex & allti parteneri mai mari. Pana aici totul OK. Avand in vedere insa pozitia RNC-ului mi s-ar parea normal ca tarifarea domeniilor diferit, in functie de numarul de domenii inregistrate lunar sau in functie de numarul de domenii preplatite sau whatever sa fie facuta public pe pagina RNC-ului astfel incat orice firma sa-si poata face un plan de afaceri cat mai realist. Dar sincer e vina partenerilor pt. acest lucru. La cati parteneri RNC sunt nu cred ca s-au sesizat prea multi cu privire la acest lucru. M-ar mira foarte mult daca RNC-ul ar putea ignora acest aspect daca ar primi zilnic cate un email de la cei ~150 parteneri cerand afisarea unor astfel de tarife intr-un mod cat mai clar.

Noi am facut astfel de cereri la RNC si ni s-a spus ca nu exista o astfel de lista cu preturile deci cel mai probabil alegerea tarifelor se face 'dupa ureche'. Probabil ca partenerul RNC propune RNC-ului un deal (10.000 domenii intr-un an sau doi sau whatever si un pret la care ar putea sa faca aceasta quota ==> RNC-ul aproba sau respinge). Varianta asta nu mi se pare OK. Fair ar fi, dupa cum am mai spus ca preturile sa fie afisate pe siteul RNC ceva in genul (sau variante):
15 domenii preplatite 36$/domeniu
150 domenii preplatite 30$/domeniu
1500 domenii preplatite 20$/domeniu
connex 8$/domeniu :) (glumeam :)
10.000 domenii in 3 ani 5$/domeniu

Presupun ca varianta de mai sus ar fi mult mai OK dar noi suntem mici si deocamdata usor de ignorat :)
Din pacate!