Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - jumper

Pagini: [1]
1
Poate, dar am totusi incredere in partenerii romani, chiar daca se infierbanta si vorbesc cam mult (Sangre Latina :D), isi fac pina la urma treaba bine

2
Overselling ? Domenii neplatite ?
Pai si eu care am cumparat domeniu de la dl.WBF si host de la dl.Tomoiaga, eeeeeeeeeeu ce fac? :o ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Caldura mare zilele astea :D

3
Domenii .ro, .com etc / domeniu .edu
« : August 04, 2010, 01:51:03 am »
Ati putea lamuri si pe mine cum sta treaba cu domeniile .edu, de ce nu sunt disponibile pentru oricine, sau ce conditii trebuiesc indeplinite ca sa detii un .edu
Va multumesc pentru timpul acordat

4
Web Hosting / Răspuns: FTP server
« : Martie 15, 2010, 09:00:03 am »
M-am gandit la asta dar vps-urile sunt in general mici ca marime pe disk, ideale ca web hosting, dar nu prea bune ca file hosting.

5
Web Hosting / FTP server
« : Martie 15, 2010, 12:22:32 am »
A-ti putea sa-mi recomandati va rog frumos un host pentru un server ftp cam 100GB de inceput si 1TB bandwidth ? Cu o viteza buna si bineinteleeeeees la un pret bun.
Am un forum si as vrea sa atasez un ftp server pt. membrii.
Va multumesc pt.timpul acordat ! :)

6
Web Hosting / Răspuns: intovps.com
« : Martie 12, 2010, 08:46:45 pm »
Diferentele astea sint subtiri -VDS vs VPS , Cloud or Sun, si nu stiu daca fac obiectul topicului asta. Acum, e usor de gasit nod in papura la cineva. Problema s-a pus daca poate cineva vorbi din proprie experienta despre intovps.com, si eu care am un VPS din 9 decembrie la ei am spus ca sunt incantat de serviciile lor care mai sunt si la preturi imbatabile.
 Din pacate nu au un program de affiliate, i-am intrebat in chat despre asta.
 Si chiar daca nu e obligatia dansilor(fiind VPS Unmanaged), le mai "scapa" si recomandari tehnice via Chat, deci efectiv vor sa ajute.

7
Web Hosting / Răspuns: intovps.com
« : Martie 12, 2010, 02:09:34 am »
Numai de bine despre intovps.com, am un VPS la ei din decembrie 2009 si totul e ok. Uptime excelent.Dar ei au servere Unmanaged, asa ca nu prea inteleg la ce va referiti cu suport tehnic.Nu or sa congigureze serverul pentru dvs., asta e sigur.

8
Tech & Securitate / Răspuns: SMF 1.1.11 cu probleme
« : Martie 12, 2010, 01:48:14 am »
Dca nu dai detalii, nu poti fii ajutat.Eu folosesc to 1.1.11 si nu se joaca nimeni cu el.A avut smf-ul niste vulnerabilitati ca orice board, dar zicese ca s-au inchis cu versiunea asta

9
Servere Dedicate / Răspuns: Merita sa imi iau VPS
« : Martie 12, 2010, 01:14:07 am »
Dca vrei sa faci o treaba serioasa ia-ti un VPS. Eu am un forum gazduit cu chat cu tot la http://intovps.ro si nu am avut niciodata probleme cu ei, suport excelent(chiar daca sint Unmanaged le mai "scapa" si sfaturi tehnice) si preturi pe care nu le gasesti usor. Oricum fiind servere Unmanaged,trebuie sa-ti bati putin capul sa configurezi totul asa cum vrei. Cel mai greu mi-a fost sa configurez serverul de mail dar dupa 2 zile de Google-it am reusit.
Chatul mananca mult pentru ca da pinguri la toti utilizatorii lui la intervale foarte scurte de timp, dar si astea pot fii configurate.
Nu am nici in interes sa le fac reclama dar recomandarea mea este intovps.ro
Pacat ca nu au un program de affiliate, as fii aderat imediat ;D

10
SEO (Search Engine Optimisation) / Răspuns: Redirect 301
« : Martie 12, 2010, 12:20:52 am »
Exista un plugin pentru smf, pretty url, care poate rescrie linkurile intr-o maniera .../board name/topic name

Pagini: [1]