Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - cds_db

Pagini: [1]
1
Web Hosting / dbhost.ro - pareri pro si contra
« : Mai 20, 2014, 09:29:13 am »
Salut.
Sa nu ma luati tare pentru ca ma sperii repede  :). Glumesc. Sunt la inceput de drum si chiar as dori reactii critice pe tema asta. Am lansat de aproape 1 an servicii de gazduire. Nu este intentia mea de a-mi face reclama ci mai degraba as dori critica asupra site-ului, serviciilor etc. Asadar, cateva cuvinte:
- nu am pus foarte mare baza pe functionalitatea platii online asadar utilizez solutia celor de la PayPal (folosesc OpenCart iar in spate ISPConfig - am licenta de CPanel platita de pomana pentru ca am renuntat la el dupa aproape 4 luni de teste). Sunt foarte multe lucruri care pot sa imi ateste decizia de a lucra cu ISPConfig-ul si faptul ca este open-source nu a constituit un avantaj).
- In spate in ISPConfig logic exista un modul de billing, iar suportul prin telefon este fara roboti, etc. (suntem 3 oameni care putem raspunde asadar acoperim 24/7).
- Am fost mai degraba interesat de solutia hardware, asa ca am optat pentru servere Dell si IBM cu 2 si 4 CPU Quad, am chiar si un cluster micut pentru back-up la serverul web si cel de e-mail. Logic fibra optica, da subnet de IP-uri publice, da UPS pentru a tine serverele in functiune cu tot cu extensie de baterii... Nu prea pica lumina prin orasul acesta (Severin), curentul electric este mult mai stabil ca in Bucuresti si nici cutremure nu avem, iar de inundatii nu se pune problema.

Vreau doar critica va rog mult, nu vreau lauda de nici o forma. Vreau sa stiu ce imi lipseste si ce as putea sa imbunatatesc. Nu m-am apucat de campanii pe google, mai intai vreau sa fie totul pus la punct ca sa pot scoate nasul in lume (stiu ca inca nu este cazul). Clienti am dar locali si nu foarte multi).
PS: uitasem sa mentionez. Sunt 2 provideri de internet, linia de backup este comutata automat daca pica prima. Nu vreau sa fiu tepar, nu vreau sa ma arate lumea cu degetul, incerc doar sa fiu de incredere si prefer o critica buna decat o lauda falsa.

Pagini: [1]