Autor Subiect: Flash jump to frame, sau altfel zis amintiri din copilarie.  (Citit de 5295 ori)

xServers.ro

  • Webmaster
  • ****
  • Mesaje postate: 966
  • Karma: +1/-6
    • Vezi Profilul
    • http://www.xservers.ro
Flash jump to frame, sau altfel zis amintiri din copilarie.
« : Ianuarie 04, 2007, 05:09:07 pm »
Salutare, lucrez la un site in flash ... ca de ... asa a vrut NEAPARAT clientul, dar sincer sa fiu nu am mai lucrat printr-ansul de vre-o doi ani aproape. :)

Am tot incercat sa fac ca in momentul in care vizitatorul da click pe buton sa ii afiseze pagina care incepe de la frameul x si se termina la frame-ul y. Am incercat traditional cu functiile de la action button dar se pare ca nu fac ceva bine. Mai tine minte careva care era codul care il scriai direct?

Apreciez daca imi aminteste cineva si codul cu "on mouse over go to url" sau cum era. Daca reusesc sa remediez intre timp va anunt.

Mersi frumos de ajutor.

Numai bine.  :roll:


EDIT: Am uitat sa mentionez ca este vorba de FLASH MX 2004

dt

  • Moderator
  • Hostmaster
  • *****
  • Mesaje postate: 1417
  • Karma: +8/-5
    • Vezi Profilul
    • http://www.webdev.ro
Flash jump to frame, sau altfel zis amintiri din copilarie.
« Răspuns #1 : Ianuarie 04, 2007, 08:18:50 pm »
on (release) {
      gotoAndPlay(frameNumber);
}

PS. Ma super streseaza faza cu vre-o .. Corecteaza te rog.

xServers.ro

  • Webmaster
  • ****
  • Mesaje postate: 966
  • Karma: +1/-6
    • Vezi Profilul
    • http://www.xservers.ro
Re: Flash jump to frame, sau altfel zis amintiri din copilar
« Răspuns #2 : Ianuarie 04, 2007, 08:24:10 pm »
mersi frumos dt

Citat din: "Cadavre"
bla bla bla ... de vreo doi ani ... bla bla bla


e bine?  :lol:

dt

  • Moderator
  • Hostmaster
  • *****
  • Mesaje postate: 1417
  • Karma: +8/-5
    • Vezi Profilul
    • http://www.webdev.ro
Flash jump to frame, sau altfel zis amintiri din copilarie.
« Răspuns #3 : Ianuarie 04, 2007, 10:11:39 pm »
e super.