Hai sa vb despre SEO pe caz concret.Am lansat de curand un site pe platforma wordpress..tot soiu de pluginuri pentru taguri..le-am ales pe cele mai bune, le-am activat/setat toate bune si frumoase de la lansarea siteului cam 2 saptamani.Tot soiu de bots care indexau paginile (nu am prea multe, vreo 80..) google, msn, yahoo, ..si vizitatori cam 200-300 veniti din google. (10-15% din numarul articolelor publicate).
Brusc de vreo 5 zile pauza vizitatori, doar cei care intra direct, paginile nu mai sunt toate indexate, iar pozitiile pe care le ocupam la cautari nu mai sunt aceleasi..e normal sa cresc sau sa scad in functie de indexare dar nus cat e de normal de pe a2-a pagina sa ajung pe a 67-a (ultima) pentru anumite cuvinte.Bots tot sunt pe site, ba mai multi k de obicei...cel putin de la yahoo..
Schimbari am facut si pe partea de permalink-uri si de structura, pagini/categorii..
Aveti vreo idee ce as fi putut modifica acolo sa ajung in situatia asta sau ce tb sa modific sa revin la loc.?! :?
Multumesc