Buna ziua!
Sunt pe punctul de a achizitiona mai multe pachete de reseller la firme romanesti de hosting. Momentan detin pachete de webhosting mititele la mai multe firme. Cele mai multe conturi le am la mxhost, claus si rohost carora le cunosc cam toate partile... si bune si rele.
Am o afacere specializata pe clienti care doresc site+hosting+administrare, toate lasate in seama firmei mele.
Initial am inceput afacerea mea numai pe segmentul de webdesign multi din clientii mei achitind hosting-ul direct la firma de hosting aleasa de ei (eu le prezentam oferta de hosting romaneasca si ii lasam sa aleaga ce doresc si sa faca singuri plata). Un timp acest tip de afacere a functionat foarte bine dar in ultima vreme am acumulat un numar destul de mare de conturi iar administrarea separata a devenit o povara.
Pe de alta parte doresc sa pastrez reteta mea de a gazdui site-urile la mai multi vanzatori de hosting diferiti in principal din urmatoarele motive:
- fiecare hoster prezinta si avantaje si dezavantaje
- unii hosteri sunt mai scumpi dar calitatea serviciilor mai buna, altii mai ieftini dar calitatea serviciilor mai slaba
- am clienti dispusi sa plateasca bine si clienti dispusi sa plateasca mai putin de aceea aleg hosting-ul pentru fiecare in parte
Rog asadar pe toti hosteri prezenti pe acest forum sa-mi faca o oferta de reseller. Ofertele mxhost, rohost, claus le cunosc deja. Voi alege mai multe oferte dupa criterii diferite, cum am explicat mai sus.
M-ar interesa de asemenea si pareri personale ale clientilor care au reseller la firmele romanesti. As fi foarte incintat daca citiva dintre dumneavoastra ati posta aici citeva pareri personale.
Va multumesc anticipat si va rog sa-mi trimiteti ofertele la adresa de email
madalin@bizant.ro sau sa postati aici parerile dumneavoastra.
Tin de asemenea sa multumesc celor care administreaza acest forum, care in ultimul an s-a dovedit pentru mine o sursa extraordinara de informatii privind hosting-ul din Romania.
Hristos a inviat!