Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

31286 Mesaje în 2880 Subiecte- de către 4725 Utilizatori - Ultimul cont creat: invidia-prostia

Septembrie 09, 2010, 02:25:28
GAZDUIRE.infoForum WHReselleriReseller in Romania...
Pagini: [1]   În jos
Imprimă
Ajutor Subiect: Reseller in Romania...  (Citit de 3309 ori)
alopia
Membru

Vezi Profilul WWW
« : Aprilie 08, 2007, 03:07:09 »

Buna ziua!

Sunt pe punctul de a achizitiona mai multe pachete de reseller la firme romanesti de hosting. Momentan detin pachete de webhosting mititele la mai multe firme. Cele mai multe conturi le am la mxhost, claus si rohost carora le cunosc cam toate partile... si bune si rele.

Am o afacere specializata pe clienti care doresc site+hosting+administrare, toate lasate in seama firmei mele.

Initial am inceput afacerea mea numai pe segmentul de webdesign multi din clientii mei achitind hosting-ul direct la firma de hosting aleasa de ei (eu le prezentam oferta de hosting romaneasca si ii lasam sa aleaga ce doresc si sa faca singuri plata). Un timp acest tip de afacere a functionat foarte bine dar in ultima vreme am acumulat un numar destul de mare de conturi iar administrarea separata a devenit o povara.

Pe de alta parte doresc sa pastrez reteta mea de a gazdui site-urile la mai multi vanzatori de hosting diferiti in principal din urmatoarele motive:
- fiecare hoster prezinta si avantaje si dezavantaje
- unii hosteri sunt mai scumpi dar calitatea serviciilor mai buna, altii mai ieftini dar calitatea serviciilor mai slaba
- am clienti dispusi sa plateasca bine si clienti dispusi sa plateasca mai putin de aceea aleg hosting-ul pentru fiecare in parte

Rog asadar pe toti hosteri prezenti pe acest forum sa-mi faca o oferta de reseller. Ofertele mxhost, rohost, claus le cunosc deja. Voi alege mai multe oferte dupa criterii diferite, cum am explicat mai sus.

M-ar interesa de asemenea si pareri personale ale clientilor care au reseller la firmele romanesti. As fi foarte incintat daca citiva dintre dumneavoastra ati posta aici citeva pareri personale.

Va multumesc anticipat si va rog sa-mi trimiteti ofertele la adresa de email madalin@bizant.ro sau sa postati aici parerile dumneavoastra.

Tin de asemenea sa multumesc celor care administreaza acest forum, care in ultimul an s-a dovedit pentru mine o sursa extraordinara de informatii privind hosting-ul din Romania.

Hristos a inviat!
Memorat
Bogdan.eGazda
Webmaster

EGAZDA SRL

bogdan_martinescu
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #1 : Aprilie 08, 2007, 07:04:30 »

Daca parcurgi lista celor prezenti pe forum  ( http://gazduire.info/forum/viewtopic.php?t=1439 ) probabil vei putea sa iti faci o idee mult mai repede.
Memorat

http://www.egazda.ro - Gazduire web profesionala pe servere in Romania.
alopia
Membru

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #2 : Aprilie 09, 2007, 01:42:55 »

Multumesc egazda. Am parcurs aceasta lista. Scopul articolului era sa colectez si oferte ale altor firme care nu sunt inscrise in aceea lista. Ceea ce am reusit Zâmbet primind deja citeva zeci de oferte.
Memorat
max
Oaspete
**

61315949 metrix77
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #3 : Aprilie 09, 2007, 06:50:49 »

sa ne spui si noua concluziile pe care le-ai tras !....daca e cu putinta...
Memorat

d
andreiu81
Vizitator
*

apopovici2
Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #4 : Aprilie 19, 2007, 01:46:06 »

Subscriu si eu la ce zice MYOTIS, pentru a nu face un topic nou. Am o firma de webdesign si vreau sa ofer si serviciu de hosting la clienti. Astept niste oferte pe mail la popovici.andreiu@gmail.com pentru reseller.

Multumesc anticipat!
Memorat
nightm2
Vizitator
*

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Iunie 05, 2007, 03:01:02 »

Da si eu subscriu. La fel am o firma de webdesign si vreau urgent sa cumpar un cont de reseller ca deja am destui clienti si imi e greu cu hosting prin diverse parti.

Adresa de mail este cata.manea@yahoo.com

Am cautat destul pe net dar nu pot sa ma decid. Prefer server in Romania si pe linux. Astept oferte.
Memorat
Bogdan.eGazda
Webmaster

EGAZDA SRL

bogdan_martinescu
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #6 : Iunie 05, 2007, 03:14:05 »

Parerea mea este ca este mai bine sa cauti tu un furnizor decat sa astepti o oferta pe email, pentru ca este posibil sa te alegi cu cine stie ce.
Foarte putini din furnizorii respectabili te vor contacta ei cu oferta, in mod normal cine este interesat cauta singur nu asteapta sa fie ofertat.
Memorat
nightm2
Vizitator
*

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Iunie 06, 2007, 09:09:44 »

da stiu egazda, 100% voi achiziona un pachet dar mai am cateva zile la dispozitie si desi am vazut si revazut ofertele de zeci de ori eram curios ce oferte asa bune a primit MYOTIS. Pana acum nu am primit nici una.
Teoretic eu deja am ales un pachet care imi convine la firma din Romania si le-am trimis un mail cu o intrebare despre host pt ca pe site-il lor nu scria ca ar avea o facilitate pe care majoritatea o au si vroiam sa stiu daca au sau nu au. Au trecut cam 30 de ore de cand am trimis acel mail si nu am primit nici un raspuns desi mi-au dat mail de confirmare cand am trimis mesajul si daca mai dureaza mult tind sa aleg alta oferta.
(offtopic) Zâmbet Stiu ca suntem in Romania, dar in America te cauta ei pe tine mai mult decat tu pe ei ca sa isi vanda produsul.
« Ultima modificare: Iunie 06, 2007, 09:15:43 de către nightm2 » Memorat
Gupi
Furnizor servicii
Hostmaster

Hangar Hosting, SRL

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #8 : Iunie 06, 2007, 09:14:49 »

cere conturi de test

vei avea posibilitatea de a compara side-by-side pachetele analizate.
Memorat

Stefaniu -gupi- Criste
alopia
Membru

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #9 : Iunie 17, 2007, 04:33:58 »

nightm2 am primit vreo 20 de oferte ... dar nu oferte "asa de bune". M-am cumintit rapid dupa o scurta examinare a lor. eGazda a avut perfecta dreptate. Nu m-a contactat absolut nici un funrnizor "respectabil". Din cei prezenti pe forum singurii care a venit cu o oferta au fost livehosting si srkhost. Nu mai tin minte exact care a fost lista celor ce mi-au trimis oferte dar cred ca am avut feedback de la o singura firma infiintata legal (livehosting). In rest numai persoane la limita legalitatii. Postul meu a fost asadar inutil.
Memorat
Pagini: [1]   În sus
Imprimă
Schimbă forumul:  

Theme orange-lt created by panic