Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

Căutare detaliată

31286 Mesaje în 2880 Subiecte- de către 4725 Utilizatori - Ultimul cont creat: invidia-prostia

Septembrie 09, 2010, 02:24:40
GAZDUIRE.infoForum WHResellerirecomandari reseller
Pagini: [1]   În jos
Imprimă
Ajutor Subiect: recomandari reseller  (Citit de 4162 ori)
resahc
Oaspete
**

chaser_gro
Vezi Profilul WWW
« : Noiembrie 14, 2007, 11:46:25 »

Salut.
Fiind primul meu post ma simt nevoit sa va felicit pentru acest forum si pt activitate.

De un an de zile am un cont reseller de la edomenii. ro.  Pe scurt multe probleme legate de server, picari dese in schimb suport ok.  De ceva vreme incoace vad ca si suportul cam lasa de dorit, mai concret am inceput sa primesc raspunsuri de genu: "Eu: de ce nu merg site-urile?","Ei: o clipa (verifica 10 min) gata, acum merg, se juca un coleg prin serviciile serverului" sau "Eu: daca tot continua picarile astea asa de dese cred ca o sa ma orientez spre alta firma de hosting", "Ei: Ok".  Si picarile incep sa fie din ce in ce mai dese deci cat de repede vreau sa ma orientez catre o alta firma.

Rugamintea mea este daca imi puteti recomanda de unde as putea sa-mi cumpar un cont de reseller cat mai bun.
Nu conteaza chiar atat de mult daca firma e RO sau US insa ma intereseaza ca locatia serverului sa fie in US.
As avea nevoie cam de 100 GB trafic lunar, quota nu conteaza chiar asa de mult (nu folosesc chiar asa mult spatiu)

Va multumesc
Memorat
Mihai Gianu
Membru

Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #1 : Noiembrie 15, 2007, 12:12:42 »

http://gazduire.info/node/12 nu te ajuta la luarea unei decizii?
Memorat

Incepand din 1 aprilie oferim gaduire pe bonuri de masa. ^|^
SeerKan
Membru

zoli.sandor
« Răspunde #2 : Noiembrie 15, 2007, 10:10:30 »

Daca ai un buget cat de cat ok chiar nu e greu sa gasesti un reseller cu 100 Gb trafic. http://www.google.ro/search?q=reseller+gazduire+us&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

Noroc la cautat.
Memorat

www.bl0g.ro
netvista
Webmaster

Solution Provider

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Noiembrie 15, 2007, 11:13:47 »

20$ pe luna si iei dublu de cat ai nevoie in state. piata abunda de asemenea oferte.
Memorat
Bogdan.eGazda
Webmaster

EGAZDA SRL

bogdan_martinescu
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #4 : Noiembrie 15, 2007, 11:20:47 »

De ce trimiteti omul in afara cand si in Romania exista suficiente oferte?
Memorat

http://www.egazda.ro - Gazduire web profesionala pe servere in Romania.
resahc
Oaspete
**

chaser_gro
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #5 : Noiembrie 15, 2007, 12:27:50 »

multumesc pentru reply-uri insa nu cred ca m-am facut inteles.
Nu vroiam liste de firme sau rezultate in google, pot si eu sa caut pe google, ma interesa mai mult o recomandare bazata pe experiente ultioare de genu : "eu am avut x luni de la bla. ro, suport jalnic, pica des, nu e bun.  am avut de la bla2. com, foarte tare, uptime bun, etc. . . )

Multumesc
Memorat
SeerKan
Membru

zoli.sandor
« Răspunde #6 : Noiembrie 15, 2007, 03:03:40 »

Aici sunt 90% provideri, deci daca o sa primesti, o sa primesti numai reclama, nu parerile utilizatorilor...

Cel mai bine e sa iti alegi 2-3 la care iti convine pret/resurse si ceri un demo pentru 2-7 zile, timp in care iti cam faci o idee...
Memorat
netvista
Webmaster

Solution Provider

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Noiembrie 15, 2007, 10:07:47 »

Sub acest thread este unul numit EXPERIENTE RESELLER IN AFARA. Am scris ingrosat deoarece este exact ce se cere dar dintr-un motiv sau altul nu se vede.

La 20 usd la resellerzoom iei 8 gb spatiu si 200 gb trafic.

@eGazda: Nu cunosc ofertele firmelor din Romania, dar il invit sa le descopere singur.
Memorat
sly
Oaspete
**

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Noiembrie 16, 2007, 11:11:56 »

Buna ziua.

Ma numesc Cozoplean Ciprian, Manager Regional in cadrul companiei Globe Hosting.
Am observat nemultumirea dvs. As avea rugamintea de a ma contacta fie telefonic la 0262-214959 sau printr-un email adresat mie ptr a investiga si solutiona problema.

Intr-adevar au exista in ultima vreme pe doua dintre serverele firmei atacuri, la nivel de server apache, insa problema dvs trebuia solutionata.
Memorat

l
resahc
Oaspete
**

chaser_gro
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #9 : Noiembrie 16, 2007, 05:00:50 »

Pt netvista: Mersi fain, citisem postul ala inainte sa deschid un nou thread, motivului postului meu a fost in speranta ca primesc ceva recomandari si de la firme din RO

Pt sly: multumesc pentru interesul acordat, o sa va sun cat de curand posibil.
Memorat
sly
Oaspete
**

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Noiembrie 20, 2007, 03:31:17 »

resahc: astept inca un semn din partea dvs. ma gandesc ca problema probabil a fost solutionata in acest timp, sau poate chiar anterior mesajului dvs insa dorim pe aceasta cale apropierea de clienti si fidelizarea lor si imbunatatirea serviciile de suport oferite si pe aceasta cale sa corectam eventualele erori.
Memorat
resahc
Oaspete
**

chaser_gro
Vezi Profilul WWW
« Răspunde #11 : Noiembrie 21, 2007, 01:16:56 »

Discutia cu Dl.  Ciprian s-a mutat pe PM pentru a nu deveni offtopic.
Memorat
Pagini: [1]   În sus
Imprimă
Schimbă forumul:  

Theme orange-lt created by panic