Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.

 
Căutare detaliată

31286 Mesaje în 2880 Subiecte- de către 4724 Utilizatori - Ultimul cont creat: JohnRost1711

Septembrie 09, 2010, 01:59:26
GAZDUIRE.infoForum WHISP/NOCproblema cu anumiti provideri
Pagini: [1]   În jos
Imprimă
Ajutor Subiect: problema cu anumiti provideri  (Citit de 1036 ori)
EGW
Oaspete
**

Karma: +1/-0
Mesaje: 84


pmv2009
Vezi Profilul WWW Adresa de email
« : Octombrie 27, 2009, 11:45:06 »

Buna,

Am o problema cu utilizatorii de internet de la Orange sau ceva "OMNI PORT" (nu stiu cine sunt).

Un client (care a mutat siteul la mine in urma cu doua saptamani) nu primeste emailuri de la cei care trimit de pe conexiuni de internet de la orange si acel "omni port".

Providerul meu mi-a explicat ca e vorba de propagarea dns-urilor, memoria cache, TTL etc. insa pe clientul meu nu il intereseaza toate astea. El vrea sa isi poata desfasura afacerea online fara probleme.

Am sunat la Orange a zis ca totul e ok si nu e nici o problema.

Cum as putea sa rezolv problema ? Ati avu probleme asemanatoare ?

Din RDS, UPC, Clicknet sau orice alt provider de internet nu exista probleme. Probleme sunt doar cu Orange, "OMNI PORT" si nu stiu daca e si de pe vodafone (nu am incercat).

Multumesc anticipat.
Memorat

Marian @ [ eGazduireWeb.ro ] servicii de gazduire web
Ed
Membru
***

Karma: +6/-2
Mesaje: 226



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #1 : Octombrie 27, 2009, 05:04:03 »

daca folosesti cpanel/whm vezi daca ai optiunea de verificare in blacklisturi activata... e pe undeva pe la tweaks.
daca o ai activa, cauta IP-ul respectiv (eg cel de orange) sa vezi daca e in vreun blacklist (spamhaus-zen sau spamcop in principal).
http://mxtoolbox.com/blacklists.aspx

sau uita-te in logurile MTA-ului si vezi daca apare acel IP pe acolo si de ce (ex. /var/log/exim_mainlog)
« Ultima modificare: Octombrie 27, 2009, 05:05:46 de către Ed » Memorat

http://MegaHost.ro - Non-Stop Hosting
EGW
Oaspete
**

Karma: +1/-0
Mesaje: 84


pmv2009
Vezi Profilul WWW Adresa de email
« Răspunde #2 : Octombrie 27, 2009, 06:06:40 »

@Ed, multumesc pentru informatii. Verific acum.
Memorat
Marian
Membru
***

Karma: +2/-5
Mesaje: 285



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Octombrie 28, 2009, 01:08:08 »


 Orange aloca adrese ip dinamice la clienti din cate stiu. Majoritatea sunt listate la spamcop. In cazul in care nu sunt filtrate, nu au reverse DNS.

Mesajele sunt trimise de pe un server de email nu direct de pe adresa ip a clientului.

Citat
eu gigel, client orange -> ISP, unde am mail -> your services.

 La RDS au fost ceva probleme, este filtrat portul 25 catre orice este gazduit in afara tarii. Aici s-a rezolvat, clientii respectivi au fost instintati sa foloseasca port-ul 587 in loc de 25 (submission).
Memorat
Pagini: [1]   În sus
Imprimă
Schimbă forumul:  

Theme orange-lt created by panic