Autor Subiect: Conexiune Back-up  (Citit de 4635 ori)

liviupl

  • Vizitator
Conexiune Back-up
« : Ianuarie 15, 2010, 02:23:31 pm »
Am o conexiune principala prin fibra de la RDS (linie garantata) si una de back-up de la Romtelecom.
Nu am reusit inca sa obtinem BGP de la Romtelecom.
Se poate face ceva in cazul asta?
Stiti alti provideri care asigura BGP?

liviupl

  • Vizitator
Linie Back-up
« Răspuns #1 : Ianuarie 15, 2010, 02:28:29 pm »
Salutare.
Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv.
Am un server web cu IP de la RDS si as vrea o linie de back-up de la alt provider.
Pentru aceasta am nevoie de anuntarea IP de la RDS in reteaua celui de al 2 lea provider.
Romtelecom a refuzat deja solicitarea.
Stiti vreun alt ISP care sa fie mai meserias?

ionut_pe_net

  • Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 88
  • Karma: +2/-0
  • txt
    • Vezi Profilul
Răspuns: Conexiune Back-up
« Răspuns #2 : Ianuarie 15, 2010, 03:09:12 pm »
Dar RDS iti accepta BGP?

art-media

  • Membru
  • ***
  • Mesaje postate: 239
  • Karma: +1/-4
    • Vezi Profilul
    • http://www.ART-MEDIA.ro
Răspuns: Conexiune Back-up
« Răspuns #3 : Ianuarie 15, 2010, 03:29:08 pm »
prima data vezi daca RDS accepta deoarece stiu ca nu accepta prea usor asa ceva
apropo de ce vrei sa faci daca poti fi mai explicit se poate sa fie si alte solutii

Marian

  • Membru
  • ***
  • Mesaje postate: 401
  • Karma: +5/-8
    • Vezi Profilul
Răspuns: Conexiune Back-up
« Răspuns #4 : Ianuarie 15, 2010, 03:52:34 pm »
 Pentru clientii "business" cred ca RDS accepta bgp: http://www.rdsnet.ro/bgp/

matei.profisol

  • Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 39
  • Karma: +1/-0
    • Vezi Profilul
    • www.profisol.ro
Răspuns: Linie Back-up
« Răspuns #5 : Ianuarie 15, 2010, 03:57:42 pm »
Salut,

daca ai ip DE RDS, proprietatea RDS, este imposibil de facut ce vrei tu, prin bgp. Solutia este sa cumperi un AS si o clasa de IP-uri PA, si sa faci bgp cu RDS (tre' sa ceri confirmarea ca sunt de acord cu asta) si bgp cu cel de-al doilea provider (si el trebuie sa iti confirme ca este de acord cu asta).

TU nu ai cum sa anunti un IP care apartine RDS.

netvista

  • Webmaster
  • ****
  • Mesaje postate: 839
  • Karma: +6/-1
  • Solution Provider
    • Vezi Profilul
Răspuns: Linie Back-up
« Răspuns #6 : Ianuarie 16, 2010, 12:17:46 pm »
@liviupl: deja postezi in multiple forumuri aceeasi intrebare. Ti-au raspuns colegii deja in partea cealalalta.

Rugam un Moderator sa faca merge la acest topic cu cel de aici: http://gazduire.info/index.php/topic,3951.0.html